Visar av

Costa Del Sol – ett paradis för hela familjen!

- All Inclusive endast med Nazar

Familjen står i fokus när Nazar sommaren 2014 börjar flyga till Costa del Sol. Vi flyger direkt med Norwegian. Välj mellan Benalmadena där våra största familjecenter ligger och Torremolinos, där du kan bo på traditionella hotell i händelsernas centrum, nära stranden.

Costa Del So Holiday Village Costa Del Sol Hydros


Holiday Village


Hydros

Familjehotellet för alla åldrar!Bjuder på All Inclusive, familje-sviter och en härlig pool. Här finns också Costa del Sols största vattenpark på ett hotell. Här bjuder vi på Nazars egen barn-klubb, simskola och ungdomsklubb. Litet och charmerande lyxhotell med förstklassig gourmet All Inclusive. Endast 28 tjusiga rum och en härlig havsutsikt. Barnen på Hydros deltar i Nazars egen barnklubb, simskola och ungdomsklubb.
1 vecka All inclusive från 4 598:-
Barn från 0:-
1 vecka All inclusive från 8 700:-
Barn från 2 900:-
Läs mer... Läs mer...

Boka nu!

Boka nu!

Costa Del Sol Princes Solar Costa Del Som Gran Cervantes


Princesa Solar


Gran Cervantes

Välkommen till det lilla gemytliga hotellet Princesa Solar! Här känner man sig som hemma direkt, tack vare de mysiga omgivningarna, den trevliga personalen och den avslappnade atmosfären. Hotellet drivs av en angenäm äldre man som brinner för sitt hotell, och det känns verkligen att det är ett äkta charterhotell man hamnat på. Med sitt enastående läge i centrala Torremolinos utgör Gran Cervantes den perfekta utgångspunkten på din semester. Från dörren på ena sidan av hotellbyggnaden kan du gå nästan rakt ut på Calle San Miguel, en av Torremolinos bästa gågator – tillika det perfekta stället för att promenera, titta på andra människor och framför allt shoppin
Vuxen från 1 998:-
Barn från 2 300:-
1 vecka All inclusive från 3 898:-
Barn från 2 300:-
Läs mer... Läs mer...

Boka nu!

Boka nu!

 

Logga in med din e-postadress och det bokningsnummer du erhöll vid bokningen av resan. Du hittar bokningsnumret på ditt resebevis.

E-postadress

Bokningsnummer

Hjälp mig att hitta mitt bokningsnummer

Du hittar bokningsnumret på ditt resebevis. Observera att versionsnumret (t.ex. "/1") inte ska anges, endast själva bokningsnumret (t.ex. B012345).