Faliraki, Grekland

Cyprotel Faliraki


4 personer i samma rum
Barnpris upp till 13 år
Barnklubb
Internationell
Pool:
2
Strand
1 km
Centrum
1,5 km till Faliraki, 17 km till Rhodos stad

Familjehotell med vattenpark och All Inclusive

Cyprotel Faliraki ser ut som en liten stugby med flera radhusliknande byggnader utspridda bland frodiga gräsmattor. Här finns två olika poolområden, en vattenpark och All Inclusive ingår i priset. Du bor i enkla men gemytliga rum och det finns en hel del sportaktiviteter att sysselsätta sig med om man så önskar. 

Detta familjevänliga hotell ligger nära den populära Faliraki-stranden på Rhodos östkust, 1,5 km från Faliraki centrum, 17 km från Rhodos stad och 19 km från flygplatsen.

Byggnaderna är på en eller två våningar förutom huvudbyggnaden där det också finns hiss. Nivåskillnader förekommer på hotellområdet.

Vattenpark och två poolområden

Vattenälskarna kommer gilla den lilla vattenparken allra mest! Här finns sex vattenrutschbanor i olika former och en liten grund pool med en liten båt som sprutat vatten. I närheten av vattenparken finns också en liten bar som serverar alkoholfia drycker.

Du har också två poolområden att välja mellan, där en av poolerna har en sluttande botten likt en långgrund sandstrand. Här finns också en swim up-bar från vilken du alltså kan njuta av en svalkande dryck medan du fortfarande sitter i poolen! Det finns också separata barnpooler, och runtom på hotellområdet – både vid poolkanten och på de vidsträckta gräsmattorna – finns gott om solsängar och parasoller.

Hotellet ligger 1 km från Faliraki-stranden, en fyra kilometer lång strand. Hotellet erbjuder kostnadsfri busstransfer fram och tillbaka till den.

Vattenrutschbanor

För alla vattenrutschbanor är åldersgränsen 6 år och pooldjupet är 120 cm. Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Toboga
Multipista
Kamikaze
Idrotubo

All Inclusive för hela familjen

I huvudrestaurangen serveras huvudmåltiderna enligt nedan. Du kan välja mellan att njuta av din mat inomhus eller utomhus på den fina terrassen. Tre gånger i veckan arrangeras temakvällar: grekisk, italiensk och BBQ.

Frukost: 07.30-10.00 (buffé samt stationer med matlagning)
Lunch: 12.30–14.30 (buffé med varma och kalla rätter)
Kaffe och kaka: 16.30–17.30
Kvällsmat: 18.30–21.30 (buffé med varma och kalla rätter samt stationer med matlagning)
Snacks: 10.00–12.00, 15.00–18.00 (varma och kalla snacks)

Lokal dryck med och utan alkohol från de olika restaurangerna och barerna ingår fram till midnatt.

Squash, live musik och tennis

Cyprotel har ett stort utbud av sport och andra faciliteter. Välj till exempel mellan bordtennis, aerobics, vattengymnastik, dart, tennis (belysning mot extra betalning), minifotboll, volleyboll, basket eller squash. Det finns också vattensporter vid stranden och minigolf – båda mot betalning. Rackets till tennis, squash och bortennis lånas hos animationsteamet eller i receptionen.

Animationsteamet underhåller med lekar och sportturneringar sex dagar i veckan för den som önskar. De står också för uppträdanden och shower flera kvällar i veckan. Det finns ett litet gymrum och bastu, samt en minimarket och souvenirshop.

Internet finns i receptionen mot extra betalning och det är även möjligt att hyra bil, motorcykel eller cykel.

Det finns en miniklubb för barn mellan 4-12 år samt lekplats. För tonåringar arrangeras disco, karaoke, musikkvällar och det finns även en liten internethörna för dem.

Enkla och funktionella rum

På Cyprotel bor du i enklare rum med härlig charterkänsla. Rummen har klinkers, tv, hårfön, central luftkonditionering mellan 15/6-15/9, minibar och deponeringsbox mot betalning. De flesta rum har balkong.

Dubbelrum, 2-3 personer

I dubbelrummet finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjlighet att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna. Dubbelrummet kan bokas antingen med trädgårdsutsikt eller med poolutsikt. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum våningssäng, 3-4 personer

I detta rum finns två vanliga sängar och en våningssäng. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna eller två vuxna och två barn.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.