Ixia, Grekland

Sun Beach


Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Lägsta pris:
4 700:-
Barn från:
2 800:-
Barnpool
Ja
Pool:
3
Strand
0 m
Centrum
800 m

Familjehotell direkt vid stranden

I Ialyssos ligger Sun Beach. Här bor du precis vid stranden med två poolområden och aktiviteter för alla åldrar. Du bjuds på en fantastisk utsikt över stranden och hotellområdet kantas av härliga gräsmattor och fin grönska.

Du har endast 800 meter till centrum där det finns gott om restauranger och shopping. Du kan välja mellan att bo i rum eller lägenhet och du kan boka olika måltidspaket som tillval.

Det finns två hotelldelar – Olympus och Helios. I Helios-delen bor du närmast stranden och här ligger à la carte-restaurangen. Vill du bo med havsutsikt så är det i denna del du ska bo. Olympus ligger tvärs över en liten väg bakom Helios-byggnaden. Här ligger bufférestaurangen och där äger det mesta av dag- och kvällsunderhållningen rum.

Flygtrafiken kan tidvis vara störande.

Flera pooler och härlig strand

Sun Beach breder ut sig på ett fint område precis vid en underbar klapperstensstrand som lockar till svalkande bad. Här står både parasoller och solsängar som kan användas mot betalning.

Vill du ha lite omväxling från havet finns det två poolområden och separata barnpooler. I en av barnpoolerna finns en liten rutschbana för de minsta.

Badhanddukar finns att hyra.

Mot betalning

Badhanddukar, parasoller och solsängar på stranden.

Flera måltidspaket att välja mellan

Om du bor i lägenhet kan du välja mellan inga måltider, halvpension eller helpension och om du bor i hotellrummen ingår halvpension och du kan välja helpension som tillval. Om du väljer halvpension är det frukost- och kvällsmatsbuffé som ingår, och om du väljer helpension ingår även lunch, som serveras efter en fast meny. All dryck är mot extra betalning, ingen dryck ingår till eller mellan måltiderna.

Det finns två restauranger och fyra barer att välja mellan runt om på hotellet. Ett par kvällar i veckan arrangeras olika temakvällar som till exempel grekisk afton eller där det spelas live musik.

Nyhet 2017: All Inclusive

Från 2017 kan du välja att boka Sun Beach med det bekvämaste sättet att resa, nämligen All Inclusive! Då ingår alla måltider, all lokal dryck till och mellan måltiderna samt snacks som serveras på olika tidspunkter.

Mot betalning

All dryck.

Gott om aktiviteter för hela familjen

På hotellområdet finns flera aktiviteter att välja mellan: beachvolleyboll, en liten fotbollsbana, bordtennis, minigolf, biljard, och ett litet gymrum. På hotellet huserar också ett internationellt aktivitetsteam som arrangerar olika tävlingar och utmaningar, och det bjuds på kvällsunderhållning flera kvällar i veckan.

Wifi finns på hela hotellområdet, inklusive rummen och lägenheterna, utan kostnad.

Hotellet har ett fantastiskt läge, endast 800 meter till Ialyssos, där det finns massor med affärer, restauranger, nattliv och hålligång.

För barnen finns både lekplats och minidisco tre kvällar i veckan och aktiviteter och underhållning arrangeras flera kvällar i veckan.

Välj mellan hotellrum och lägenhet

På Sun Beach kan du välja mellan att bo i Olympus- eller Helios-delen. I Helios-delen bor du närmast stranden och här ligger à la carte-restaurangen. Vill du bo med havsutsikt så är det i denna del du ska bo. Olympus ligger tvärs över en liten väg bakom Helios-byggnaden. Här ligger bufférestaurangen och där äger det mesta av dag- och kvällsunderhållningen rum. I Olympus-delen finns hotellrum och lägenheter med kokvrå och i Helios-delen ligger endast lägenheter med kokvrå.

Mot betalning

Deponeringsbox.

Hotellrummen

Alla hotellrum ligger i Olympus, vilket är den delen av hotellet som ligger på andra sidan vägen. Alla rum har bad/dusch och wc, hårfön, tv, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (ej mellan kl 8–14) 1/6–30/9 samt balkong eller markterrass med trädgårdsutsikt. När du bokar ett hotellrum ingår halvpension och helpension kan bokas som ett tillägg.

Dubbelrum, 2-3 personer

Här finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg. Halvpension ingår i priset.

Dubbelrum Large, 2-4 personer

Detta rum påminner om det vanliga dubbelrummet men är något större. Här finns två riktiga sängplatser och två extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Halvpension ingår i priset.

Deluxerum, 2-3 personer

Detta rum påminner också om det vanliga dubbelrummet men har högre inredningsstandard. Rummen har vattenkokare, platt-tv, cd/dvd-spelare och badrock/tofflor. Det finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Halvpension ingår i priset.

Lägenheterna

Alla lägenheter har pentry med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffekokare, brödrost, bad/dusch och wc, hårfön, tv, telefon, luftkonditionering vissa tider 1/6–30/9 och balkong eller markbalkong. När du bokar en lägenhet ingår inga måltider, men det är möjligt att boka till halvpension eller helpension.

Tvårumslägenhet landutsikt, 2-4 personer

Denna lägenhet ligger i Olympus-delen, på andra sidan gatan. Lägenheten har två riktiga sängar och två extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max fyra vuxna.

Tvårumslägenhet havsutsikt, 2-4 personer

Denna lägenhet ligger i Helios-delen, den strandnära delen av hotellet. Lägenheten har två riktiga sängar och två extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max fyra vuxna.

Enrumslägenhet, 2-3 personer

I denna enrumslägenhet finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna.

Nyhet 2017: Barnsvit, 2-4 personer

I barnsviten på ca 38-45 m2 får du två separata rum med en dörr mellan. Som namnet antyder är detta rum speciellt designat med både föräldrar och barn i åtanke. Här finns fyra riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris och en barnrabatt på vuxenpriset.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.