Fill out my online form.

page content

page content text

u90iygyhio

adasdasdasd

test

Läs alllt om våra barnklubbar!

Visste du att Nazars svenska barnklubbar ingår på alla Nazar Collection hotellen!

Läs mer

stycke1  stycke2asdadsad

Bokning, betalning och biljett

 

Här finner du information om hur och när du ska betala din resa, automatisk dragning av slutbelopp och om hur du ansöker om vår räntefria delbetalning med Nazar-kortet. 

Du kan också läsa om när du behöver en fullmakt, hitta information om din biljett samt hur du gör om du vill boka endast hotell eller endast flyg.

<< Tillbaka till huvudsidan

 

 

u90iygyhio

adasdasdasd

pegasos world

Bokning, Betalning och Biljett

<a href="#betalningsregler">Betalningsregler</a> <span class="cat_text_links_divider">|</span> <a href="#betalsatt">Betalningss&auml;tt</a> <span class="cat_text_links_divider">|</span> <a href="#presentkort">Presentkort</a> <span class="cat_text_links_divider">|</span> <a href="#delbetalning">Delbetalning Nazar kort</a> <span class="cat_text_links_divider">|</span> <a href="#fullmakt">Fullmakt</a>

Skattjakten är jättekul! Det är spännande att leta efter skatten och det är kul att vi skriker så mycket

2015 inviger vi vårt alldeles nya koncept, Family Day, som inte bara är till för barnen, utan för hela familjen, och det har visat sig att föräldrarna har minst lika roligt som barnen – om inte roligare! Med tävlingar, turneringar och lekar påminner familjedagen om Midsommar – en perfekt dag för barnen att möta nya kompisar och för familjen att ha kul tillsammans. Family Day arrangeras ett par timmar på för- eller eftermiddagen en gång i veckan juni-oktober.