Ixia, Grekland

Belair Hotel


Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris upp till 2 år
Barnpool
Ja
Pool:
1
Strand
50 m
Centrum
1 km Ixia, 4 km Rhodos stad

Trevligt mellanklasshotell nära stranden

I Belair Hotel får du ett enkelt och hemtrevligt hotell som kanske främst vänder sig till den vuxna publiken. Här är rent och snyggt och det ligger ca 1 km från Ixia centrum där du bjuds på shopping, restauranger och barer. Det är också endast en kort taxi- eller lokalbuss resa (ca 4 km) från Rhodos stad och gamla stan. Halvpension ingår i priset och det är möjligt att välja till All Inclusive.

Hotellet består av en huvudbyggnad, och en härlig strand breder ut sig på andra sidan vägen. Vägen är trafikerad, vilket innebär att det kan förväntas en del oljud. Hotellet ligger endast ca en mil från flygplatsen vilket betyder kort transfer. Det finns en del trappor och nivåskillnader på hotellet.

Pool- eller strandhäng - valet är ditt!

På hotellområdet finns en pool och separat barnpool, och på det trevliga området finns både solsängar och parasoller som kan nyttjas fritt. Det finns en poolbar som serverar dryck, glass och enklare snacks under dagens lopp.

Den populära stranden ligger på andra sidan vägen, ca 50 m bort, och även här finns solsängar och parasoller, dock mot betalning.

Hotellet erbjuder badhandduk mot deposition.

Mot betalning

Solsängar och parasoller på stranden.

Halvpension eller All Inclusive

Halvpension ingår i priset och det är möjligt att välja till All Inclusive.

Huvudmåltiderna serveras i den ljusa huvudrestaurangen – vid lågt antal gäster serveras dock lunchen i snackrestaurangen från en liten meny. Vissa kvällar i restaurangen är temakvällar.

Snackbaren har öppet under dagen och serverar dryck och enklare snacks samt glass. På kvällarna har lobbybaren öppet och serverar öl, läsk och vin samt lokala alkoholhaltiga drycker.

Perfekt läge nära semesterparadisen Rhodos stad och Ixia

Hotellet ligger ca 4 km från Rhodos stad och ca 1 km från Ixia, två populära turistorter som bjuder på både shopping, barer och restauranger. Utanför hotellet går lokalbussar flera gånger i timmen som för en liten peng tar en in till centrum.

Vill du istället tillbringa din semester på hotellområdet så finns det även en hel del att företa sig här. Det finns ett litet minimarket, ett mindre spelrum med videospel, biljard, tennis, minigolf, bordtennis och basket att välja mellan. Det finns även en lekplats för barnen.

Det arrangeras grekisk afton och karaokekväll vissa kvällar och ibland även live musik. Wifi finns på hela hotellområdet mot betalning.

Mot betalning

Biljard, tennis, wifi.

Enkla rum med allt man behöver

Inredningen är enkel, men här är rent och snyggt och har det mesta man kan tänkas behöva. Rummen har klinkergolv, balkong, liten tv, central luftkonditionering, duschkabin eller badkar, hårfön, deponeringsbox och minikyl. Wifi finns på rummet mot avgift.

Mot betalning

Deponeringsbox, wifi.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet på ca 22 m² har tre riktiga sängplatser och kan bokas antingen med trädgårdsutsikt eller med begränsad havsutsikt, Seaside. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre vuxna. Rummen med trädgårdsutsikt kan även bokas som enkelrum mot tillägg.

Superior dubbelrum med havsutsikt, 2-3 personer

Dessa renoverade dubbelrum är på ca 22 m², har tre riktiga sängplatser och direkt havsutsikt. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre vuxna.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesviterna är på ca 33 m² och här finns fyra riktiga sängplatser. Dessa rum har begränsad havsutsikt, Seaside. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre vuxna och ett barn.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.