Gillar du att göra filmer och är du bra på det?

Då kanske det är just du och din familj som Nazar skickar iväg på en härlig solsemester! Vi letar efter personer som är intresserad av att göra filmer och som har erfarenhet av det.

Vi väljer ut upp till fem familjer (max fyra personer per familj) från Norden, som får en veckas gratis semester på ett av våra Nazar Collection-hotell.

 

 

Så här gör du för att bli testpilot:

Du ansöker genom att skicka länkarna till några filmer du gjort och lagt in på YouTube, samt fyller i  formuläret nedan.

För att kunna bli testpilot så ska du:

  • Kunna resa med din familj i slutet av augusti 2015.
  • Ha nödvändig utrustning för att kunna leverera material i Full HD (16:9 format).

Du behöver inte vara professionell filmare för att kunna utföra uppdraget - du behöver inte ens vara vuxen. Testpiloterna ska kunna skapa fyra filmer på ca 3-5 minuter vardera enligt, av Nazar, bestämda teman. Som inspiration kan du titta på den här coola filmen som Oskar på 15 år skickade till oss efter att ha varit på semester med sin familj på Pegasos World. Den är filmad med en GoPro-kamera och han har själv redigerat och klippt i hop den.

Tävlingen är nu avslutad – tack för alla fina bidrag!

Vi håller just nu på att välja ut våra vinnare och när den processen är avklarad kommer vinnarna att tillkännages på denna sida.