Belek, Turkiet

Club Mega Saray

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

6 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Barnklubb
Internationell
Pool:
6
Strand
0 meter
Centrum
Kadriye 6 km, Belek 10 km

Klassiskt familjehotell med massor av aktiviteter

Club Mega Saray är ett fint alternativ för barnfamiljer som vill ha mycket aktiviteter, ett brett All Inclusive-program och stora härliga grönområden. Utbudet av aktiviteter, badmöjligheter och sportfaciliteter är i en klass för sig.

Här finns flera olika sorters rumsbyggnader, de ena charmigare och färggladare en de andra. Vissa av rumstyperna är väldigt enkla och lite äldre, medan det finns en ny byggnad som erbjuder moderna och stilrena rum, vissa med direkt tillgång till pool – valet är ditt!

Hela hotellområdet präglas av en fantastisk semesterstämning, med musik, avslappnade gäster och stora valmöjligheter av mat och dryck!

Oändliga möjligheter för sol och bad

Visst är det semester på riktigt om det största beslutet som behöver fattas är var man ska sola och bada för dagen? Fast på Mega Saray är detta inte det enklaste beslutet eftersom att det finns så mycket att välja mellan!

Vid huvudpoolen arrangeras aktiviteter och poollekar, musik och hålligång hela dagen, och här råder verkligen en härlig semesterstämning. Utöver huvudpoolen finns två andra mindre pooler att välja mellan, och tre vattenrutschbanor som är ytterst populära bland hotellets mindre gäster! De allra minsta barnen har sin egen grunda barnpool med solsegel över och barnvattenrutschbanor.

Du har också den fina sandstranden som hotellet ligger vid. Det finns gångar i trä på sanden som gör det behagligare att gå på sanden. Solsängar och solsegel står uppradade och är fritt fram att använda. Vid vattenbrynet finns en del stenar och vattnet blir djupt relativt snabbt. Från stranden går en pir ut i vattnet med solsängar – här är det riktigt skönt att ligga och sola med vågornas kluckande i bakgrunden och en härlig bris.

På hotellets stora gröna område finns även en hel del gräsmattor som man ställt ut solsängar på, så även här kan du välja att tillbringa dina välförtjänta semesterdagar!

Hotellet tillhandahåller badhanddukar till pool och strand, så du kan lämna din egen hemma.

Brett All Inclusive-program för sin klass

När du semestrar på Mega Saray får du verkligen ett brett och bra utbud för att bara vara Holiday Collection! All Inclusive-programmet gäller 24 timmar om dygnet och all lokal dryck både med och utan alkohol samt en handfull internationella märken ingår i programmet.

Frukost, sen frukost, lunch och middag serveras i form av inbjudande bufféer i huvudrestaurangen buffé, och det finns även midnattsnacks i en av snackbarerna, så även mat serveras nästan dygnet runt! I huvudrestaurangen finns en barnavdelning med en liten lekplats och även mikrovågsugn och mixer. Den har öppet ibland till lunch och middag, när det finns tillräckligt många barn på hotellet.

Det finns flera olika barer både inomhus och utomhus runtom på området. De är alla öppna olika tider, varav en av dem har öppet dygnet runt! Det finns också snack bar mellan poolen och stranden som också serverar snacks vid olika tider, bl.a. glass, burgare, våfflor, kebab, bakad potatis. Vid en av poolerna finns också en bufférestaurang som serverar en lite mindre version av lunchbuffén från huvudrestaurangen, och bredvid den serveras den turkiska specialiteten gözleme – pannkakorna som är så populära bland alla åldrar. Det mysiga caféet serverar gott kaffe, te och avec nästan hela dagen lång.

Det finns hela sex temarestauranger att välja mellan. De serverar kinesiskt, italienskt, fisk, mexikanskt, grill eller turkiskt. Vissa av dem ligger utomhus varför deras öppettider beror på vädret. Besöker man grillrestaurangen sitter man ute i trädgården på mysiga picknickbänkar och grillar sitt eget kött. Du kan besöka två olika temarestauranger per vecka kostnadsfritt i mån av plats, mellan 15/5 och 15/10, kom ihåg att reservera bord.

Mot betalning

Exklusiva märken och de flesta internationella märken, dryck på flaska.

Inte en lugn stund!

Även barnen hålls sysselsatta nästan dygnet runt! I den stora barnklubben finns flera olika avdelningar, både inne och ute. Utomhusdelen är täckt av solsegel för att skydda mot solens starka strålar. Barnklubben är indelad i två åldersgrupper till vilka man anpassar aktiviteterna. Det finns också trampolin och lekplats som är mycket populära. När barnen inte hänger i barnklubben brukar de bege sig till roliga vattenrutschbanorna och susa ner i hög fart!

På kvällen arrangeras det roliga minidiscot som alla barn älskar! Här dansas det loss till barnens favoritlåtar medan föräldrarna glatt tittar på.

I huvudrestaurangen finns en barnavdelning med en liten lekplats och även mikrovågsugn och mixer. Den har öppet ibland till lunch och middag, när det finns tillräckligt många barn på hotellet.

Mot betalning

Barnpassning.

Hur mycket aktiviteter som helst!

Här finns i stort sett alla aktiviteter och sportfaciliteter du kan föreställa dig. Du kan exempelvis utmana ditt resesällskap i minigolf, boccia, beachvolleyboll, bordtennis, bågskytte, dart och badminton. Det finns inte mindre än 16 sportplaner där man kan spela bl.a. tennis och basket. Hotellets animationsteam arrangerar också massor av aktiviteter, tävlingar och lekar som det är fritt fram att ta del av. Det finns också möjlighet att delta i danskurser eller turkiskundervisning.

Utanför den ena huvudbyggnaden ligger ett mysigt torg med en stor amfiteater som är hjärtat av hotellet. Här råder äkta semesterstämning på kvällarna när det bjuds på shower, musik eller någon annan form av hålligång som hela familjen gillar. Nere vid stranden finns också en häftig utomhusscen där det ibland arrangeras musik. Vid torget hittar du ett antal små butiker som säljer bl.a. läder, smycken och souvenirer.

I spelrummet finns flera olika spelmaskiner och biljard, lufthockey och bordfotboll som kan användas mot betalning. Vill du bränna lite fett på riktigt kan du besöka gymmet, testa aerobics eller köra en omgång spinning – möjligheterna är oändliga!

Trådlöst internet finns kostnadsfritt i lobbyn, vissa rum och vissa gemensamma utrymmen. Det finns också ett internetcafé.

Mot betalning

Vattensporter, spelrum, biljard, upplyst tennisbana, internetcafé.

Enkla rum i gröna omgivningar eller moderna rum med tillgång till pool?

Rummen är utspridda över det stora gröna hotellområdet och det finns flera olika sorters byggnader och rumstyper att välja mellan, se nedan för mer information om de olika typerna. Gemensamt för alla byggnader är att alla rum har balkong eller terrass, hårfön, central luftkonditionering, minibar som fylls dagligen med läsk och öl, tv och deponeringsbox. Trådlöst internet finns i huvud- och deluxe-byggnaderna.

Huvudbyggnad

Det finns två huvudbyggnader med fyra respektive fem våningar. Här har rummen heltäckningsmatta och badkar eller duschkabin. Rummen går i ljusa och krämfärgade toner och rummen här värderats av Nazar till en fyrstjärnig standard.

Dubbelrum huvudbyggnad, 2-4 personer

I detta rum på ca 28 m² finns två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan max bo antingen två vuxna och två barn eller tre vuxna. Rummet kan också mot ett tillägg bokas som enkelrum.

Club-delen

Denna del består av flera mindre byggnader på två eller tre våningar som är utspridda i trädgården. Rummen har heltäckningsmatta eller laminatgolv samt duschkabin. Rummen är enkla och går i jordnära färgskalor och här värderas av Nazar till en fyrstjärnig standard.

Dubbelrum Club, 2-3 personer

I detta rum på ca 28 m² finns två riktiga sängplatser samt extrasäng eller bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna. Rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum.

Familjesvit Club, 3-4 personer

Familjesviten på ca 41 m² består av två rum med en dörr mellan. I ena rummet finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max fyra vuxna här.

Deluxe-byggnaden

Denna del byggdes 2014 och är modern och inredd med ljusa och marina färger. Det finns fem våningar och bokar du ett rum på markplan har du direkt tillgång till en pool från din terrass. På badrummen finns duschkabin och rummen med pool på markplan har klinkers, medan rummen på de övriga våningarna har heltäckningsmatta.

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer

I detta rum på ca 37 m² finns två riktiga sängplatser samt extrasäng eller bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max antingen två vuxna och två barn eller tre vuxna. Rummet kan mot betalning bokas som enkelrum.

Familjesvit Deluxe, 3-5 personer

Detta rum består av två dubbelrum Deluxe med en liten hall eller en dörr mellan. Rummet har två badrum, är på ca 71 m² och har fyra riktiga sängplatser samt bäddsoffa eller extrasäng. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max fem vuxna.

Dubbelrum Deluxe Pool, 2-4 personer

Detta rum på ca 37 m² ligger på markplan i Deluxebyggnaden och från terrassen har du direkt tillgång till en härlig pool som du delar med de andra rummen på markplan. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max två vuxna och två barn eller tre vuxna.

Familjesvit Deluxe Pool, 3-5 personer

Detta rum ligger på markplan och består av två dubbelrum Deluxe Pool med en liten hall eller en dörr mellan. Från terrassen har du direkt tillgång till en härlig pool som du delar med de andra rummen på markplan. Rummet har två badrum, är på ca 71 m² och har fyra riktiga sängplatser samt bäddsoffa eller extrasäng. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max fem vuxna.

Familjesvit Pool, 3 rum, 4-6 personer

Detta är hotellets största svit på ca 137 m². Här får du ett vardagsrum och två sovrum, och det finns tre badrum, ett i vardera rum. Alla tre rum har en terrass, från vilken du har tillgång till den stora poolen som delas med de andra rummen på markplan. Det finns fyra riktiga sängplatser och två extrasängar. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan max bo sex vuxna.

Njut av ett turkiskt hamam

Med så mycket fart och fläkt som det finns att ta del av på Mega Saray så kan det vara en bra idé att ta igen sig lite i det härliga wellnesscentret. Det finns både bastu och det turkiska badet hamam som kan användas fritt, och vill du så kan du boka olika behandlingar och massage (mot betalning).

Du kan också bege dig till den fina inomhuspoolen för ett dopp. Här finns separat barnpool.

Mot betalning

Behandlingar i wellnesscentret.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.