Tillval och försäkringar


Tillval och försäkringar

Comfort Class | Kids Comfort | Hamam | Avbeställningsförsäkringar | Reseförsäkringar | Late check out | Sittplatser och tillval på flyget | Tax Free | Side by Side


Comfort Class (Endast Turkiet)

 

Uppgradera din semester med Comfort Class

När du bor på ett av våra Nazar Collection-hotell så har du möjlighet att köpa Comfort Class-paketet för extra bekvämlighet på semestern. Med Comfort Class har du bland annat VIP check in på hotellet, gratis trådlöst internet på rummet, sen utcheckning på avresedagen, reserverade solsängar på stranden och mycket mer. Det finns ett begränsat antal Comfort Class-paket, så skynda dig att boka via vår kundservice, på telefon 0770 777 888.

Observera att Comfort Class ska bokas senast en vecka innan avresa.

Allt detta får du med Comfort Class:

  • Reserverade solsängar på stranden
  • À la carte-frukost tre gånger i veckan inklusive färskpressad juice
  • VIP-incheckning vid ankomst på hotellet
  • Gratis internet på rummet till obegränsat antal enheter (På vissa hotell finns gratis trådlöst internet på rummet även utan Comfort Class, men då endast för två enheter)
  • Möjlighet för ett extra besök på en av hotellets à la carte-restauranger
  • Sen utcheckning på avresedagen till kl 18.00
  • 20 % rabatt på alla behandlingar i hotellets wellnesscenter
  • Uppfylld minibar vid ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvatten, 1 l vatten)
  • Morgonrock och två par morgontofflor
  • Poolhanddukar på rummet vid ankomst

Pris per vecka:

Vuxen: 850 kr
Barn: 250 kr

OBS! Eventuellt Comfort Class-paket måste bokas av alla resande som bor i samma rum (både vuxna och barn). Det kan förekomma variationer från hotell till hotell.


Kids Comfort (Endast Turkiet)

Vi på Nazar älskar barn, och vill att både de och deras föräldrar ska ha det så bra som möjligt! Nu slipper du släpa med dig barnvagnen på semestern, och du kan koka vatten till vällingen i lugn och ro på hotellrummet.

På våra Pegasos-hotell kan du nämligen boka Kids’ Comfort, där du får en sulky (t.ex. Chicco Snappy Spring) levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare på rummet.

Pris: 300 kr/vecka.


Hamam (Endast Turkiet)

Börja din semester på det absolut bästa sättet – med hamam (endast Turkiet).

Hamam är en traditionell, turkisk behandling – en härlig kombination av värme, ånga, skrubb och massage. En professionell spaterapeut skrubbar din kropp ren från döda hudceller och ger dig den perfekta grunden för en gyllene, solkysst färg som håller längre. Behandlingen avslutas med en massage med tvålskum.

När du bokar en resa till ett av våra Pegasos-hotell kan du boka hamam-paketet hemifrån. Paketet innehåller den traditionella skrubbningen och skummassagen, följt av en 30 minuters avslappnande oljemassage. Finns det någonstans där du verkligen kan skämma bort dig själv med wellness så är det i Turkiet, så ta tillfället i akt. Men se upp – det är starkt beroendeframkallande!

Pris per behandling: 310 kr


Avbeställningsförsäkringar

Vi på Nazar vet av erfarenhet att försäkringar innan och under resan är en bra investering och rekommenderar därför alltid våra gäster att teckna försäkringar för att vara bra skyddad mot oförutsedda händelser. Vi har två olika sorters avbeställningsförsäkringar, med olika täckningsgrad: antingen med eller utan Trygghetspaket.

 

Avbeställningsförsäkring utan Trygghetspaket

Skyddet gäller:

- Fri avbokning vid akut sjukdom innan avresa ända fram till incheckning.

Avbeställningsförsäkring med Trygghetspaket

Skyddet gäller:

- Fri avbokning vid akut sjukdom innan avresa ända fram till incheckning.
- Fri avbokning för den som drabbas av uppsägning. Gäller om du är tillsvidareanställd och blir uppsagd p.g.a. arbetsbrist, ej vid enbart varsel. Intyg från arbetsgivare måste visas efter avbokning.
- Fri avbokning vid skilsmässa. Registrerat intyg av skilsmässa måste visas efter avbokning.
- Fria ombokningar, oavsett skäl, om samtliga medresenärer har tecknat avbeställningsförsäkringen och det är minst 35 dagar före avresa. Fria ombokningar gäller inte till rabatterade/prissänkta resor.
- Bo kvar-garanti gäller för alla i ditt resesällskap om någon måste avboka p.g.a. sjukdom. Du har rätt till att behålla ditt hotell och du är även säkrad för eventuell prisökning för resterande resedeltagare. Det förutsätter att samtliga på bokningen betalat avbeställningsförsäkring och att avbokningen kan styrkas med läkarintyg.
- Prisgaranti. Om priset på din resa (samma datum, flygavgång, avreseflygplats, hotell och rumstyp) går ner i pris före 60 dagar innan avresa har du rätt att få tillbaka prisskillnaden. Kontakta oss, så betalar vi tillbaka mellanskillnaden!

När du utnyttjar din prisgaranti, omfattar den inte rabatter som är specifika för speciella försäljningskanaler, exempelvis erbjudanden från Ellos. För att tillgodogöra dig rabatter som fanns vid bokningstillfället ska de fortfarande gälla när du utnyttjar din prisgaranti, annars gäller pris vid ombokningsdagen. Prisgarantin omfattar ej special/grupp resor eller personliga rabatter.

Intyg ska vara oss tillhanda senast 7 dagar efter avbokning.

Du betalar för avbeställningsförsäkringarna tillsammans med din första inbetalning på resan. Avbeställningsförsäkringarna kan endast köpas vid beställning av resan och kan inte avbeställas efter betalning av handpenningen. Priset för avbeställningsförsäkring kan skilja sig för specialarrangemang.

För att avboka eller omboka din resa kontaktar du Nazars försäljningsavdelning på telefonnummer 0770-777 888 innan avresa. Utanför kontorstid kan du antingen sända oss ett e-mail till info@remove-this.nazar.se, eller skicka oss ett fax på 040-699 88 31. I detta meddelande anger du bokningsnummer, vilken/vilka personer som avbokas, anledning till avbokningen samt datum då meddelandet skickades. Tänk på att det är huvudresenären som ska skriva detta e-mail eller fax.

För att använda avbeställningsförsäkringarna skickar du sedan ett intyg i original till Nazar. Vid akut sjukdom ska din läkare uttryckligen intyga att du inte kan åka iväg på din resa. Kostnaden för intyg bekostas av kunden själv och vid avbokning av resan återbetalas inte kostnaden för avbeställningsförsäkringen samt en expeditionsavgift.

För ytterligare information se även våra resevillkor.


Reseförsäkringar

Kompletterande reseförsäkring

Nazar samarbetar med Allianz för att ge dig marknadens mest omfattande reseförsäkring.
Du har möjlighet att teckna vår kompletterande reseförsäkring som ger dig ett utökat skydd under din resa.

Exempel:
Ny resa – om du blir sjuk och är sängliggande mer än halva resan
Ingen självrisk – du betalar aldrig någon självrisk
Flygförsening¬- kompensation redan efter de första 6 timmarna
Sjukvårdskostnader - samt ersättning per dag vid förstörda resdagar
Bagage – ersättning om bagaget blir stulet, förlorat eller förstört
Kom ikapp resan – ifall du missar flyget
Akut händelse hemma – ifall du behöver resa hem tidigare  

Pris
Allianz - Kompl. reseförsäkring  8 dagar  360 kr
Allianz - Kompl. reseförsäkring  15 dagar  560 kr

DET ÄR VIKTIGT ATT DU TAR DEL AV VILLKOREN
För att teckna Reseförsäkringen måste de som omfattas vara stadigvarande bosatta i Sverige, inskrivna i Svensk försäkringskassa och ha en hemförsäkring..
För dig som köpt Allianz Reseförsäkring från den 1 juli 2015 se villkoren här:

Kompletterande reseförsäkring

För dig som köpt ERV´s Semesterförsäkring fram till och med den 30 juni 2015. Klicka här för fullständiga villkor och information på ERVs hemsida.
 


Late checkout (Endast Turkiet)

När du reser med Nazar kan du köpa tillvalet late check out på utvalda hotell. Istället för att lämna rummet kl.12:00 kan du, mot varierande tilläggsavgift, behålla ditt rum fram till kl 17:00 på avresedagen.


Sittplatser och tillval på flyget

När du flyger med Nazar kan du, på de flesta av våra flygningar, förboka sittplatser på flyget. På vissa flygningar finns även möjlighet att förboka andra tillvalstjänster. För mer information om vad som gäller just på din resa, se nedan under respektive flygbolag.

TUIfly Nordic

Möjliga tillval inför flygresan: Sittplatser, festmåltid, uppvaktning, extra bagagevikt och specialbagage (golfbag). Beställningar kan göras 365-7 dagar innan avresa. För att komma vidare till flygbolagets hemsida för beställning online, klicka här.

SunExpress

Möjliga tillval inför flygresan: Sittplatser, extra bagagevikt samt specialbagage (golfbag). Du kan även beställa uppgradering av måltid. Beställningar kan göras 60-4 dagar innan avresa. För att komma vidare till flygbolagets hemsida för beställning online, klicka här. Observera att det på vissa avgångar inte är möjligt att beställa tillval.

Freebird Airlines

Möjliga tillval inför flygresan: Sittplatser samt golfbag. Beställningar kan göras 60-3 dagar innan avresa. För att komma vidare till flygbolagets hemsida för beställning online, klicka här.

SAS

Möjliga tillval inför flygresan: Sittplatser, extra bagagevikt samt golfbag. Beställningar kan göras 120-7 dagar innan avresa. För att komma vidare till flygbolagets hemsida för beställning online, klicka här.  

Jet time

Möjliga tillval inför flygresan: Sittplatser, specialbagage (golfbag) samt extra bagagevikt.
Beställningar kan göras 180-7 dagar innan avresa. För att komma vidare till flygbolagets hemsida för beställning online, klicka här.

Norwegian

Möjliga tillval inför flygresan: Sittplatser, extra bagagevikt samt specialbagage (golfbag). Beställningar kan göras 60-10 dagar innan avresa. För att komma vidare till flygbolagets hemsida för beställning online, klicka här.


Taxfree

Charterresa och taxfree hör ihop!

De flesta av oss älskar att handla taxfree när vi ska på semester. Nedan kan du läsa mer om hur du kan beställa taxfreevaror; det varierar nämligen mellan de olika flygbolagen.

TUIfly Nordic

När du flyger med TUIfly Nordic kan du förbeställa taxfreevaror både till ut- och hemresa. Ca 2-3 veckor innan avresa skickas en taxfreekatalog ut till den adress som angavs vid bokningstillfället. Beställningen av taxfreevarorna gör du enklast via TUIfly Nordics hemsida, 30-5 dagar innan avresa. För att komma vidare till beställningen, klicka här. Ombord på flygen finns ett litet begränsat urval av taxfreevaror.

Jet Time

När du flyger med Jet Time kan du förbeställa taxfreevaror både till ut- och hemresa. Ca 3 veckor innan avresa skickas en taxfreekatalog ut till den adress som angavs vid bokningstillfället. Beställningen av taxfreevarorna gör du enklast via Jet Times hemsida, 30-5 dagar innan avresa. För att komma vidare till beställningen, klicka här. Ombord på flygen finns ett litet begränsat urval av taxfreevaror.

SunExpress

När du flyger med SunExpress kan du förbeställa taxfreevaror till hemresan. Beställningen kan göras 60-2 dagar innan flygavgång och du betalar i samband med beställningen med VISA eller MasterCard. För att komma vidare till beställningen, klicka här. Ombord på flygen finns ett litet begränsat urval av taxfreevaror.

Freebird Airlines

När du flyger med Freebird Airlines kan du förbeställa taxfreevaror till hemresan. Beställningen kan göras 60-2 dagar innan flygavgång och du betalar i samband med beställningen med VISA eller MasterCard. För att komma vidare till beställningen, klicka här. Ombord på flygen finns ett litet begränsat urval av taxfreevaror.

SAS

När du flyger med SAS Charter kan du förbeställa taxfreevaror både till ut- och hemresa. Ca 2-3 veckor innan avresa skickas en taxfreekatalog ut till den adress som angavs vid bokningstillfället. Beställningen av taxfreevarorna gör du enklast via SAS hemsida, 30-5 dagar innan avresa. För att komma vidare till beställningen, klicka här. Ombord på flygen finns ett litet begränsat urval av taxfreevaror.

Norwegian

När du flyger med Norwegian kan du förbeställa taxfreevaror både till ut- och hemresa. Ca 30-8 dagar innan avresa skickas en taxfreekatalog ut till den adress som angavs vid bokningstillfället. Beställningen av taxfreevarorna gör du enklast via Norwegians hemsida, 30-5 dagar innan avresa. För att komma vidare till beställningen, klicka här. Ombord på flygen finns ett litet begränsat urval av taxfreevaror.

Tullfrågor

För eventuella tullfrågor, ber vi dig att kontakta Tullverket.


Side by side!

På våra Nazar Collection-hotell kan du försäkra sig om att bo vid sidan av dina vänner i resesällskapet. Detta är en unik garanti – perfekt för den stora familjen eller kompisparen som reser tillsammans.

Boka två rum och var garanterad att bo max tre dörrar bort från varandra.
Detta kostar 360 kr per rum och är möjligt på de flesta rumstyper.


Flygplatshotell

Nazar samarbetar med utvalda Nordic Choice Hotels bekvämt belägna nära flygplatsen för att du ska få den bästa starten och eller avslutning på din resa. Börja resan med en avkopplande övernattning innan en tidig avresa eller en sen ankomst med avkoppling och lyxigt hotellboende. Unna dig en god bit mat i restaurangen eller en kall drink i baren och njut av att semestern har börjat.

Som resenär med Nazar får du specialpris, 12% rabatt på ordinarie webbpris, om du bokar något av de utvalda hotellen, frukostbuffét ingår alltid. Tänk på att skriva ut din bokningsöversikt på en gång då denna ska tas med till hotellet.

På bokningsöversikten finner du också information om din bokning, hotellet och var du kan ringa eller maila om du har frågor om din övernattning då all kontakt gällande bokningen sker direkt med Nordic Choice Hotels och inte med Nazar. Betalning sker vid incheckning på hotellet.

Läs mer och boka din övernattning direkt på webben »


Kontakta oss

Måndag - fredag 08.00 - 18.00

Lördag - söndag 09.00 - 16.00

Telefon: 0770 777 888

Nazar Nordic AB
Slagthuset, 211 20 Malmö

Vi har inga butiker att besöka

E-post: info@remove-this.nazar.se


Ring oss gärna på 
0770 - 777 888

Vi har själva besökt alla av våra hotell och kan därför ge dig råd baserat på egen erfarenhet!

Hälsningar från oss på kundservice


Presentkort

Varför inte gratulera eller överraska någon du tycker om med ett presentkort från Nazar?

Läs mer


Gilla oss på Facebook

Så missar du inte våra fina erbjudande och tävlingar!

Besök Nazars Facebooksida