Våra Collections gör det lättare att välja

 

För att göra det lättare för dig att välja bland alla våra fina hotell har vi delat in dem i tre kategorier – Nazar Collection, Premium Collection och Holiday Collection.

Nazar Collection är våra flaggskeppshotell där vi erbjuder alla våra egna barnklubbar, i Premium Collection har vi samlat våra allra lyxigaste hotell och Holiday Collection består av All Inclusive-hotell för varje smak!

All inclusive
Skandinavisk barnklubb
Internationell barnklubb De flesta
Skandinavisk ungdomsklubb
Skandinavisk simskola
Dansskola
Family Day
Lyxhotell
Flest skandinaver
Direkt vid stranden De flesta

Nazar Collection

Familjefavoriter där Nazars egna barn- och ungdomsaktiviteter ingår

Nazar Collection är samlingsnamnet för våra egna hotell, där de flesta av våra gäster väljer att bo. På dessa hotell erbjuder vi en omfattande guideservice och vår egen piratklubb, simskola och ungdomsklubb ingår. På våra Pegasos-hotell ingår dessutom vår egen dansskola. Hotellen håller generellt en hög standard och har många, fina faciliteter för hela familjen och ligger direkt på stranden, har stora poolområden och vattenrutschbanor – det självklara valet för en familjesemester för både stora och små!

Nazar Collection-hotellen erbjuder all komfort, underhållning och aktiviteter som familjen behöver under sin semester – och naturligtvis All Inclusive. Hotellen i denna kategori har 4-5 Nazar Collection, vilket betyder att dessa hotell inte har samma lyxiga framtoning som Premium Collection-hotellen, vilket också speglas i priset.

Våra Nazar Collection-hotell

Premium Collection

Våra lyxigaste hotell!

Om du bokar ett Premium Collection-hotell, får du ett av Nazars allra bästa hotell. De flesta av dessa hotell är dessutom några av Medelhavets vackraste och lyxigaste hotell, och hit kan du endast resa med Nazar. Med Premium Collection kan du förvänta dig all slags lyx för hela familjen med kulinariska matupplevelser, utsökt service och ett stort utbud av faciliteter för barn och vuxna.

Alla hotell som har 5 Premium Collection vittnar om att det är ett All Inclusive-hotell i absolut toppklass. Önskar du svenska barnaktiviteter, rekommenderar vi dock Nazar Collection istället.

Våra Premium Collection-hotell

Holiday Collection

All Inclusive-hotell för varje smak!

I denna kategori finner du ett brett utbud av bad- och stadshotell. Badhotellen ligger oftast nära stranden och erbjuder fina barnfaciliteter såsom vattenrutschbanor och internationella barnklubbar, medan stadshotellen ofta ligger centralt med närhet till shopping, stränder, sevärdheter och nattliv. Gemensamt för dessa hotell är att de erbjuder All Inclusive som inkluderar mat, dryck och snacks. Både bad- och stadshotellen är utvalda med familjen i åtanke, och även på det minsta stadshotellet finns det t.ex. alltid en separat barnpool.

Vi har gett hotellen i Holiday Collection 3-5 Holiday Collection. Många hotell håller hög standard med hänsyn till t.ex. mat och faciliteter, men inte på Premium Collection-nivå, vilket också speglas i priset. Önskar du svenska barnaktiviteter, rekommenderar vi Nazar Collection.

Våra Holiday Collection-hotell