Bli "Nazar Dream Provider"!


Att vara Nazar Dream Provider i solen är världens bästa jobb! Vårt mål är att alltid göra det lilla extra för våra gäster, att erbjuda personlig service som gör semestern till ett minne för livet.


Är du en människa som brinner för service och personlig kontakt så kan du vara den vi söker. Nedan kan du kort läsa om en arbetsdag för våra guider och aktivtetsguider.

 

Guide

Drömmer du om att välkomna gäster till ett soligt semesterland? Tycker du om högt tempo och dagar som inte är den andra lik? Är du en människa som brinner för service och personlig kontakt? Arbetet som Nazarguide innebär omväxlande arbetsuppgifter. I våra guiders schema ingår allt ifrån att välkomna gäster på flygplatsen, lösa problem, sälja och guida spännande utflykter och en del kontorsarbete.


Aktivitetsguide

Vill du vara Nazars nästa Captain Nemo i vår egen piratklubb? Har du ett du ett ”dance move” du gärna vill lära ut? Vill du vara med och lära barn att simma? Då är tjänsten som aktivitetsguide rätt för dig. En dag i Nazars barn- och ungdomsklubbar är inte den andra lik. Aktiviteter som piratolympiad, pyssel, minidisco, simskola, dans och ungdomschill avlöser varandra i ett högt tempo.

Nazars Guide Academy – Med jobbgaranti och All Inclusive*

För att kunna uppnå en hög servicenivå är det viktigt att våra guider har en god grundkunskap om yrket och företaget. Nazar Academy hålls under våren för att utbilda utvalda Nazar Dream Providers inför sommarsäsongen.

Nazar Guide Academy

Innehåller bland annat:

  • Kundbemötande
  • Företagskultur/arbetsrutiner
  • Försäljning
  • Hotell-/destinationskännedom
  • Presentationsteknik

Kursavgift: 500 Euro **


Nazar Activity Guide Academy

Kursen innehåller bl.a.

  •  Företagskultur/arbetsrutiner
  • Aktiviteter
  • Presentationsteknik


Kursavgift: 350 Euro **

 
* Mat och dryck (ej alkohol) är inkluderat i priset
** 25% av kursavgiften återbetalas av Nazar efter en fullt avslutad säsong. Ytterligare 25% återbetalas efter två fulla säsonger.

Kursinnehåll: Kursmaterial, flygresa och del i dubbelrum/större lägenhet på hotell med All Inclusive
Kursstart: Kursen kommer att hållas i april 2015

Nazars Guide Academy varar i ca 10 dagar och hålls på All Inclusive* hotell i Turkiet våren 2015. Nazar erbjuder omedelbar jobbgaranti direkt efter guideskola för alla guider som avslutar utbildningen med godkänt resultat.
 

Läs mer och sök lediga tjänster genom att klicka på "Arbeta hos Nazar"

Om du har frågor om tjänsten, kan du sända ett e-mail till destinationwork@remove-this.nazar.se