Vi på Nazar!

LedningenResekonsulter | Administration | Ekonomi | På destinationen


Resekonsulenter

Cathrine - Call Center Supervisor

Favorithotell Nazar: Side Star Elegance på grund av hotellets fantastiska trädgård och utsikten över Sides strandpromenad och gamla bydel. Servicen på detta hotell är enastående och maten likaså.

Mitt bästa restips: Det bästa är att alltid tänka på vad man önskar sig utav resan i första hand. Olika typer av resor kräver olika förutsättningar. Så hör gärna med vänner och bekanta som varit iväg på liknande resor och ring gärna dem som man ska boka resan med för de har bra input så att man verkligen får den semester man förväntar sig! Kanske till och med mycket bättre!


Lea - Sales and Customer Service

Favorithotell Nazar: Pegasos World givet! Den tog mitt hjärta för 4 år sedan o har blivit kvar på första plats! Fantastiskt område med den enorma poolen, mycket barnaktiviteter. Dessutom simskola för alla våra små gäster.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Upptäcka så mycket som möjligt av stället jag befinner mig på. Njuta av sol och sand mellan tårna.


Agnes - Sales and Customer Service

Favorithotell Nazar: Ramada Plaza, här har du en enastående utsikt över havet. Rummen är stora och bekväma, och maten är fantastisk.

Mitt bästa restips: Om du inte talar det lokala språket är det en bra idé att  i alla fall lära sig följande: "tack", "ursäkta" och "finns de här skorna i storlek 37?"