Visar av

Bli "Nazar Dream Provider"!

Att vara Nazar Dream Provider i solen är världens bästa jobb! Vårt mål är att alltid göra det lilla extra för våra gäster, att erbjuda personlig service som gör semestern till ett minne för livet. Är du en människa som brinner för service och personlig kontakt så kan du vara den vi söker. Nedan kan du kort läsa om en arbetsdag för våra guider och aktivtetsguider.

Guide

Att vara Nazar Dream Provider är kanske väldens bästa jobb! Vi strävar efter att leverera semesterupplevelser som överträffar våra gästers högt ställda förväntningar.  Att arbeta under solen i ett nytt spännande land med massor av nya kollegor från alla de nordiska länderna är utmanande och en erfarenhet för livet. Då Nazar erbjuder Lyxsemester för alla, ställer vi kanske marknadens högsta krav på både våra produkter och den service vi erbjuder gästerna.

Arbetet som Nazarguide innebär omväxlande arbetsuppgifter. I våra guiders schema ingår allt ifrån att välkomna gäster på flygplatsen, hålla inspirationsmöten, lösa problem, guida spännande utflykter och en del kontorsarbete. För oss på Nazar är det viktigt att våra guider är mogna, tar ansvar, är seriösa och tycker om att arbeta med människor. Vi ser helst att du kan tänka dig att arbeta på destinationen några säsonger, eller kanske har du siktet inställt på en spännande och långvarig karriär inom resebranschen - då har du kommit rätt!

Guideyrket ställer höga krav på att du som person är flexibel, öppen för hårt arbete och kan hålla en positiv inställning i stressade situationer. Hos Nazar förstår vi att en guide som trivs bra ger bättre service, därför erbjuder vi extra förmånliga villkor för våra Dream Providers.

 

Läs mer och sök lediga tjänster genom att klicka på "Arbeta hos Nazar"

Om du har frågor om tjänsten, kan du sända ett e-mail till destinationwork@nazar.se

 

 

Logga in med din e-postadress och det bokningsnummer du erhöll vid bokningen av resan. Du hittar bokningsnumret på ditt resebevis.

E-postadress

Bokningsnummer

Hjälp mig att hitta mitt bokningsnummer

Du hittar bokningsnumret på ditt resebevis. Observera att versionsnumret (t.ex. "/1") inte ska anges, endast själva bokningsnumret (t.ex. B012345).