Visar av

Från
Till
Avresedatum
 
Antal dagar
714Alla
Hotellnamn

Tyvärr kan du inte resa till detta hotell från flygplatsen du valt, vänligen välj en annan avreseflygplats. Önskar du resa enbart från denna flygplats, kan vi istället rekommendera:

Bli "Nazar Dream Provider"!

Guide

Att vara ”Nazar Dream Provider” är kanske väldens bästa jobb! Vi strävar efter att leverera semesterupplevelser som överträffar våra gästers högt ställda förväntningar.  Att arbeta under solen i ett nytt spännande land med massor av nya kollegor från alla de nordiska länderna är utmanande och en erfarenhet för livet. Då Nazar erbjuder Lyxsemester för alla, ställer vi kanske marknadens högsta krav på både våra produkter och den service vi erbjuder gästerna.

Arbetet som Nazarguide innebär omväxlande arbetsuppgifter. I våra guiders schema ingår allt ifrån att välkomna gäster på flygplatsen, hålla inspirationsmöten, lösa problem, guida spännande utflykter och en del kontorsarbete. För oss på Nazar är det viktigt att våra guider är mogna, tar ansvar, är seriösa och tycker om att arbeta med människor. Vi ser helst att du kan tänka dig att arbeta på destinationen några säsonger, eller kanske har du siktet inställt på en spännande och långvarig karriär inom resebranschen - då har du kommit rätt!

Guideyrket ställer höga krav på att du som person är flexibel, öppen för hårt arbete och kan hålla en positiv inställning i stressade situationer. Hos Nazar förstår vi att en guide som trivs bra ger bättre service, därför erbjuder vi extra förmånliga villkor för våra Dream Providers.

 

Nazars Guide Academy – Med jobbgaranti och All Inclusive*

För att kunna uppnå en hög servicenivå är det viktigt att våra guider har en god grundkunskap om yrket och företaget. Nazar Academy hålls under våren för att utbilda utvalda Nazar Dream Providers inför sommarsäsongen.

Nazar Guide Academy innehåller bland annat
- Kundbemötande
- Företagskultur/arbetsrutiner
- Försäljning
- Hotell-/destinationskännedom
- Presentationsteknik

Nazars Guide Academy varar i ca 14 dagar och hålls på All Inclusive* hotell i Turkiet våren 2014. Nazar erbjuder omedelbar jobbgaranti direkt efter guideskola för alla guider som avslutar utbildningen med godkänt resultat.

Kursavgift: 500 Euro **
Kursinnehåll: Guideutbildning, kursmaterial, flygresa, del i dubbelrum/större lägenhet på hotell med All Inclusive*
Kursstart: Kursen kommer att hållas i april 2014

* Mat och dryck (ej alkohol) är inkluderat i priset
** 25% av kursavgiften återbetalas av Nazar efter en fullt avslutad säsong. Ytterligare 25% återbetalas efter två fulla säsonger.

 

Läs mer och sök lediga tjänster genom att klicka på "Arbeta hos Nazar"

Om du har frågor om tjänsten, kan du sända ett e-mail till destinationwork@nazar.se

 

 

Logga in med din e-postadress och det bokningsnummer du erhöll vid bokningen av resan. Du hittar bokningsnumret på ditt resebevis.

E-postadress

Bokningsnummer

Hjälp mig att hitta mitt bokningsnummer

Du hittar bokningsnumret på ditt resebevis. Observera att versionsnumret (t.ex. "/1") inte ska anges, endast själva bokningsnumret (t.ex. B012345).