Öppet köp till och med 31 januari 2019!

Med vårt öppet köp har du inget att förlora på att boka i god tid! Fram till den 31/1 2019 har du öppet köp på alla 2019-bokningar. Det innebär att om du skulle ångra ditt köp, om du önskar boka om till ett annat hotell eller om det visar sig att flygtiderna inte passar dig, så återbetalar vi din handpenning och annullerar eventuella försäkringar.

Omboka fritt!

Bokar du dessutom vårt trygghetspaket så kan du omboka fritt, oavsett skäl ända fram till 35 dagar innan avresa. Du får även prisgaranti, så om priset på din resa skulle sänkas före 60 dagar innan avresa har du rätt att få tillbaka mellanskillnaden! Utöver detta så ingår också avbeställningsförsäkring.

Läs fullständiga villkor här.

Viktigt att tänka på

Var ute i god tid!

De bästa rummen och de populäraste flygavgångarna går åt snabbt. Det gäller speciellt om ni reser under högsäsong, är en stor grupp, önskar stora familjerum eller vill ha tvåveckorsresor under skolloven.

Våra Collections

Familjens Nazar

Barnklubbar på köpet!

När du bokar något av våra Nazar Collection-hotell Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal får du våra skandinaviska barnklubbar på köpet.

Experter på vattenparkshotell

Älskar du vilda vattenrutschbanor, vågpooler och lazy-rivers? Då har du kommit rätt! Vi på Nazar är specialister på häftiga hotell med vattenpark.

Res med Nazar till:

Turkiet

Upplev härligt klimat, långa sandständer, underbar mat och historiska kultur- och naturupplevelser längs Antalyakusten.

Rhodos

Den grekiska övärldens pärla bjuder på kristallklart, turkost vatten, vackra badvikar och fantastisk miljö fylld av historia.

Bulgarien

Längs de härliga sandstränderna vid Svarta havet räcker reskassan längre än på alla andra destinationer kring Medelhavet.

Mest populärt just nu