Bästa. Semestern. Ever…

…börjar tillsammans med Sveriges All Inclusive-specialist, och sällan har vi varit mer redo. Nu kan familjens semesteräventyr äntligen börja efter lång tids längtan.

Vi väntar på er och på er väntar:

  • All Inclusive
  • Handplockade hotell
  • Skandinaviska barnklubbar
  • Hotell direkt vid stranden
  • Härliga vattenparker
  • Stora pooler

Det är hög tid att sluta längta - bästa semestern ever börjar nu!

 

Grymma semesterdeals för alla familjer!

Vi vill att alla ska ha möjlighet till en bra semesterresa, därför firar vi semestersäsongens intåg med flera riktiga semesterfynd. Det är bara att välja det som passar dig bäst!

Våra lyxigaste hotell

Var det ett tag sen du reste? Då är familjen värd en riktigt exklusiv semester på något av våra femstjärniga Premium-hotell. Det lönar sig att vara ute i god tid.

Boka nu och spara upp till 5 102:- per person!

Våra Nazar Collection hotell

Visste du att 50% av våra gäster reser till Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal? Det är inte så konstigt för här finns det mesta för en perfekt semester: skandinaviska barnklubbar, gigantiska pooler, underbara vattenparker och nu till och med Vegan Friendly All Inclusive.

Spara upp till 2 002:- per person!

Familjepriser All Inclusive på 4-och 5-stjärniga hotell

Här listar vi sommarerbjudanden som låter lite för bra för att vara sanna, men som inte är det! Vi vill att alla familjer ska ha möjlighet till en bra semester, därför har vi tagit fram extra förmånliga familjepriser på våra fyra- och femstjärniga familjefavoriter.  

All Inclusive 2+2 från: 15 996:-