Få ut mest möjligt av din semester!

Avbeställningsförsäkringar

Vi på Nazar vet av erfarenhet att försäkringar innan och under resan är en bra investering och rekommenderar därför alltid våra gäster att teckna försäkringar för att vara bra skyddad mot oförutsedda händelser.

Vi har två avbeställningsförsäkringar, med olika täckningsgrad: antingen med eller utan Trygghetspaket.

Läs mer

Side by side!

På våra Nazar Collection-hotell kan du försäkra sig om att bo vid sidan av dina vänner i resesällskapet. Detta är en unik garanti – perfekt för den stora familjen eller kompisparen som reser tillsammans.

Boka två rum och var garanterad att bo max tre dörrar bort från varandra.
Detta kostar 360 kr per rum per vecka och är möjligt på de flesta rumstyper.

Piratkryssning

Barnens favoritutflykt!

Säkra din plats på vår mest populära utflykt! Här får du följa med Captain Nemo's besättning på en fantastisk äventyrsdag på Manavgatfloden. Det blir en dag fylld med skoj och lek ombord på piratskeppet, och när vi kastar ankare och går i land på stranden börjar den stora skattjakten! De internationella piraterna gör dagen oförglömlig och alla äventyrslystna pirater, stora som små, är välkomna att delta. Busstransfer till och från hotellet ingår.

Läs mer om piratkryssningen här

Kids’ Comfort

Vi på Nazar älskar barn, och vill att både de och deras föräldrar ska ha det så bra som möjligt! Nu slipper du släpa med dig barnvagnen på semestern, och du kan koka vatten till vällingen i lugn och ro på hotellrummet.

På våra Pegasos-hotell kan du nämligen boka Kids’ Comfort, där du får en sulky (t.ex. Chicco Snappy Spring) levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare (Pegasos-hotellen) på rummet.
Begränsat antal paket.

Pris: 300 kr/vecka.

Privat familjetransfer

Önskar du privat transfer från flygplatsen till ditt hotell och tillbaka, så att du kan komma snabbt iväg och slipper vänta på att alla andra kommer ombord på bussen?

Läs mer

Busstransfer

Vi arrangerar busstransfer t/r mellan flygplats och hotell till de som inte väljer privat transfer.

Turkiet: 195 kr för vuxna, 100 kr för barn upp till 12 år
Grekland: 195 kr för vuxna och 100 kr för barn upp till 12 år

Late check out

När du reser med Nazar kan du köpa tillvalet late check out på utvalda hotell. Istället för att lämna rummet kl.12:00 kan du, mot varierande tilläggsavgift, behålla ditt rum fram till kl 17:00 på avresedagen.

Sittplatser på flyget

Nazar erbjuder sina gäster möjlighet, att på de flesta flygningar förboka sittplatser. På vissa flygningar finns även möjlighet att förboka andra tillvalstjänster.

Läs mer

Reseförsäkring

Vi hoppas att dina investeringar på reseförsäkringar ska vara bortkastade pengar, men när olyckan väl är framme är de ovärderliga!

Läs mer

Hamam

Kombinationen av sol, värme och ett par timmar i wellnesscentret försäkrar dig den bästa känslan av välbehag.

Läs mer

Comfort Class

När du bor på ett av våra Nazar Collection-hotell har du möjlighet att köpa Comfort Class-paketet som ger dig extra mycket lyx på semestern.

Läs mer

Mat på flyget

Glöm inte att beställa mat på flyget, senast tre dagar innan avresa. Dryck kan köpas ombord på flyget och betalning sker kontant. Mat på flyget kostar 190 kr per vuxen tur/retur och 100 kr för barn till och med 11 år.