Kalithea, Rhodos

Amada Colossos

Gästbetyg
4.5 av 5
Baserat på 44 svar
Gästbetyg
4.5 av 5
Baserat på 44 svar

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
Rhodos stad 12 km, Faliraki 5 km 

Läckert All Inclusive-hotell med vattenpark

Stilfulla Amada Colossos ligger precis vid en härlig strand i den lilla semesterorten Kalithea. Trivselnivån är hög och hela familjen kan roa sig på hotellets egen vattenpark som erbjuder såväl vattenrutschbanor och vattensporter för de större, som vattenlekplats för de mindre barnen. Den härligt stora och avlånga huvudpoolen är hotellets hjärta, och ligger i ett snyggt designat område med solsängar och barer.

Området vid poolen är uppdelat i två avdelningar; i den ena är det liv och rörelse, aktiviteter och musik, och i den andra är det en lugnare och mer avslappnad stämning. Hotellet är uppdelat i två områden, ett område för familjer och ett annat för endast vuxna, så att alla kan slappna av och njuta av det som passar en bäst.

I hotellets restauranger och barer kan du njuta av All Inclusive-programmets stora utbud av färgglada och välsmakande drinkar, svalkande drycker och läcker mat. Bara en taxiresa bort ligger Rhodos stad och Faliraki med mysiga gränder, shopping och nöjen.

Amada Colossos och andra kvalitetshotell där du får mycket för pengarna hittar du i Nazars Holiday Collection.

Vattenpark för både stora och små

Det fantastiska poolområdet på Amada Colossos består av tre delar – en huvudpool, en separat barnpool och en avslappnad relax-pool. Den stora huvudpoolen utgör hotellets samlingspunkt, och är över 100 m lång. I detta snyggt designade poolområde finns även en del med jacuzzi, samt en smoothiebar och poolbar.

Hotellets vattenpark erbjuder massor av plask, lek och fartfyllda aktiviteter för både stora och små! Här finns fem magkittlande vattenrutschbanor att susa ned för, antingen med eller utan badring. Här finns också andra skojiga vattenaktiviteter såsom vattenvolleyboll och hinderbana. För de yngsta barnen finns en uppskattad vattenlekplats med torn, mindre vattenrutschbanor och vattenfall! Vattenparken har öppet under större delen av dagen under högsäsong.

Du som hellre vill njuta på stranden hittar den precis bredvid hotellområdet. Det är en sandstrand med visst inslag av grus och sten, och vattnet har den där härligt turkosa färgen som är typisk för de grekiska öarna.

Både på stranden och runt poolerna finns solsängar och parasoll att tillgå.

Härlig All Inclusive!

På Amada Colossos ingår All Inclusive i priset, så du kan slappna av och koppla bort vardagen utan att tänka på pengar under semestern! Hotellet har flera moderna restauranger och barer, där du kan njuta av Ultra All Inclusive-utbudet av lokala drycker, internationell alkohol och läsk.

Frukost-, lunch- och middagsbuffé serveras i huvudrestaurangen, där du kan njuta av stora bufféer med olika teman varje kväll. Ett urval av show cooking-stationer, hälsosamma alternativ och salladsbar erbjuds också vid måltiderna. I huvudresturangen finns separata områden för endast vuxna över 18 år och familjer. Olika typer av snacks serveras mellan huvudmålen, så du behöver aldrig gå hungrig!

Som en extra bonus kan du gå ut och äta på Amada Colossos tre temarestauranger. I mån av plats kan du kostnadsfritt besöka alla tre restauranger, en gång vardera per vecka. Välj mellan italienskt, grekiskt, eller asiatiskt. Kom ihåg att boka bord på plats.

Klädkoden vid middagen innebär långbyxor för män.

 

Mot betalning

Vissa importerade drycker och vissa rätter på temarestaurangerna.

Vattenpark, barnklubb och ungdomsklubb!

Barnens stora favorit är Amada Colossos vattenpark, där det utöver vattenrutschbanor finns olika vattenaktiviteter såsom vattenvolleyboll och hinderbana samt en vattenlekplats med vattenfall och minirutschbanor för de yngsta.

Flera dagar i veckan arrangeras olika aktiviteter vid den internationella barnklubben för barn mellan 4-10 år. Dagen avslutas med minidisco på kvällen, där barnen dansar loss med sina nyfunna vänner. På hotellet finns även en havsinspirerad lekplats.

För de äldre barnen är det juniorklubben som gäller. Roliga spel, internethörna, stora tv-skärmar och eget snacks gör att de helst inte vill lämna klubben.

För de minsta barnen finns fina skötrum på hotellet.

Sport och kvällsunderhållning

Fyll tiden mellan besöken i vattenparken och den vackra poolen med någon av de roliga aktiviteterna på hotellområdet och vid aktivitetspoolen. Här finns beachvolleyboll, tennis, bordtennis och olika poollekar. Flera dagar och kvällar i veckan ordnas härlig underhållning och kvällsshower för hela familjen.

Du kan också bege dig till den fina spaanläggningen där du kan besöka bastu eller avnjuta en skön behandling. Här finns även ett mindre men välutrustat gym, så att du som gillar att träna kan hålla dig i form även under semestern.

Wifi finns kostnadsfritt på hela hotellet, inte på stranden.

 

Mot betalning

Behandlingar i hotellets spa.

Stilrena rum

Rummen på Amada Colossos är fräscha, stilrena och ljust inredda och har dusch, telefon, tv, litet kylskåp, luftkonditionering, vattenkokare, safety box och balkong. På alla rum finns badrock, badtofflor och kostnadsfritt wifi.

Dubbelrum för 2 personer, 2 personer

Dubbelrum för 2 personer, 2 personer

Här får du ett dubbelrum på 23 m2 med två riktiga sängplatser. Rummet kräver två fullt betalande och där kan bo max två vuxna. Rummet bokas antingen med landsutsikt eller med havsutsikt mot extra kostnad. Det kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum för 3 personer, 2-3 personer

Dubbelrum för 3 personer, 2-3 personer

Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa eller extrasäng som mäter 180x90 cm för den tredje personen. Storleken är 23 m2. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet bokas antingen med landsutsikt eller med havsutsikt mot extra kostnad. 

Familjerum Seaside, 2-3 personer

Familjerum Seaside, 2-3 personer

I familjerummet på 29 m2 får du två sovutrymmen som separeras av en skjutvägg av glas. Det finns två riktiga sängplatser och två extrasängar som mäter 200x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet har begränsad havsutsikt (Seaside).

Familjerum havsutsikt, 2-4 personer

Familjerum havsutsikt, 2-4 personer

I detta 35 m2 stora familjerum med härlig havsutsikt får du två sovutrymmen som separeras av en skjutvägg av glas. Det finns två riktiga sängplatser och två bäddsoffor med måtten 200x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Utöver Amada Colossos lugna relax-pool kan du besöka hotellets harmoniska spaavdelning för en stunds avslappning. Ett besök i bastun eller en lyxig och skön kropps- eller ansiktsbehandling (mot betalning) kommer garanterat ge dig en härligt avslappnad semesterkänsla.

 

Mot betalning

Behandlingar i spaet.

Amada Colossos vattenpark är öppen juni-mitten av oktober och öppettiderna är 10-18 dagligen, med reservation för dåliga väderförhållanden. Det finns livräddare runtom i vattenparken. Alla gäster som använder faciliteterna i vattenparken måste kunna simma och barn mellan 4-18 år måste vara i sällskap av en vuxen. Vattenrutschbanorna har en minimumlängd på 120 cm. Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Klädkoden vid middag är långbyxor för män.

För småbarn mellan 6 månader-4 år finns fina skötrum på hotellet.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter ((begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram.)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte

På grund av lokala restriktioner när det gäller utökade städrutiner av rummen, har många hotell senare incheckningen vid ankomst (runt 15:00) och tidigare utcheckningen vid hemresa (runt 11:00).

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections