Rhodos stad, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gästbetyg
3.3 av 5
Baserat på 60 svar
Gästbetyg
3.3 av
Baserat på 60 svar

3 personer i samma rum
Lägsta pris:
4 200:-
Barnpool
Nej 
Pool:
 
Strand
 
Centrum
0 km 

Trevligt stadshotell med pulserande cityläge

Amaryllis är ett uppskattat stadshotell med nära till det mesta. Med 150 meter till stranden och 10 minuters gångavstånd till mysiga Old Town, är du på rätt ställe oavsett om du föredrar shopping eller sol och bad. Om du prioriterar ett centralt läge så har du kommit rätt. 

Många gäster väljer att umgås i hotellets egna trevliga restaurang och bar, här kan du mot ett tillägg få frukost eller halvpension.

Rummen på hotellet är enkla men rejäla och samtliga har egen balkong.

 

Vänligen observera att er transferbuss inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell pga. trafiken och de smala gatorna. Ni kan därför behöva gå ca 150 meter med ert bagage.

Nära till stranden

Endast någon minuts gångväg från hotellet hittar du en stranden Windy Beach där du kan sola och bada.

Frukost eller halvpension?

På detta hotell ingår inga måltider, men det finns möjlighet att köpa till frukost- eller halvpension. Måltider serveras på hotellets egen restaurang i form av buffé. Till frukosten ingår kaffe och té, men du köper själv dryck till övriga måltider. Om du väljer halvpension är det frukost och antingen lunch eller middag som ingår.

Då hotellet är väldigt centralt beläget i Rhodos stad så är det nära till affärer och restauranger.

Mot betalning

Alla drycker är mot extra tillägg.

Enkla rum utan krusiduller

Samtliga rum har egen balkong som erbjuder utsikt över Rhodos stads mysiga små bakgator. Observera att luftkonditionering och trådlöst internet kostar extra. Säker förvarning finns i form av en deponeringsbox, som dock kostar extra.

Dubbelrum, 2-3 personer

Rummen är på ca 25 m² och kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max 3 vuxna i rummet. Här finns två riktiga sängplatser och möjlighet till extra säng. Dusch eller badkar finns på alla rum. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.