Rhodos stad, Rhodos

Angela Hotel

Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 42 svar
Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 42 svar

Frukost ingår i priset
2 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Nej 
Pool:
Strand
300 m 
Centrum
100 m 

Cityhotell på bästa läge

Angela Hotel ligger mitt i smeten i underbara Rhodos stad och har nära till allt vad denna pulserande semesterort har att erbjuda. Det är en perfekt bas att utgå från om du vill utforska stadens shopping, nattliv, stränder, parker, museum och historiska monument.

Hotellet renoverades 2014 och rummen är fräscha och rena och har antingen balkong eller fransk balkong. Wifi finns kostnadsfritt både på rummen och i lobbyn. På rummen kan täckningen vara lite svajig.

Angela ligger på samma gata som systerhotellet Oktober Downtown, ca 100 meter bort, och det är här man äter sin frukost. Hotellet ligger väldigt centralt och trafik, bar- och folkliv kan störa under högsäsong.

Strandnära och liten pool

Angela ligger på bästa läge i centrala Rhodos stad, och bara några hundra meter från den enormt populära stranden Elli Beach. Här är det alltid mycket folk och en härlig semesterstämning och du har både solsängar, parasoller, vattensporter och en hel del restauranger och barer att välja mellan. Stranden består av klappersten och det härliga, klara vattnet blir snabbt djupt.

På hotellet finns en liten pool med solsängar uppradade runtom. Personer under 18 år måste vara i sällskap av myndig person i och vid poolen.

Mot betalning

Solsängar, parasoller, vattensport, mat och dryck på stranden.

Frukostbuffé och lobbybar

En kontinental frukostbuffé ingår i priset och till den hör kaffe, juice och te. Frukosten serveras på systerhotellet Oktober Downtown som ligger ca 100 meter från Angela.

Lobbybaren på Angela serverar varma och kalla drycker, med och utan alkohol och cocktails. 

Angela ligger i hjärtat av Rhodos stad där det vimlar av restauranger, barer och nattliv – så det är bara att bege sig ut och utforska!

Mot betalning

Mat och dryck utöver frukost.

Renoverade rum

På Angela Hotel bor du i stilrena rum som antingen hel- eller delvis renoverades 2014, och de två typerna skiljer sig åt något, men båda är fräscha och trevliga. Hotellet distribuerar rummen och man kan inte själv välja vilken rumstyp eller utsikt man får.

Alla rum har central luftkonditionering (juni-september), balkong eller fransk balkong, hårfön, wifi (täckningen kan vara lite svajig), deponeringsbox och minikylskåp. De totalrenoverade rummen har dubbelsäng, klinkers, duschkabin och platt-tv och de delvis renoverade rummen har två enkelsängar, parkettgolv, badkar och vanlig tv.

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrummet på 20 m² har två riktiga sängplatser, antingen två enkelsängar eller en dubbelsäng. Här bor man två fullt betalande. Rummet kan bokas som enkelrum mot betalning.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.