Incekum, Turkiet

Aqua Fun City

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

8 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
Manavgat 25 km 

Familjevänligt All Inclusive-hotell

Aqua Fun City är ett familjevänligt All Inclusive-hotell med en rolig vattenpark, ett stort underhållningsprogam, flera pooler och ett härligt läge precis vid stranden. Hotellet är perfekt för den stora familjen, då det finns rum för så många som upp till åtta personer.

Vattenälskare i alla åldrar kommer att älska den färgglada vattenparken med sex roliga vattenrutschbanor, massor av vattenplask och sprutande hinder.

På Aqua Fun City kan du avnjuta härliga bufféer till både frukost, lunch och kvällsmat. Under dagen serveras pizza, hot dogs, hamburgare och andra snacks, och till den sötsugna finns det både glass och våfflor. Dryck är naturligtvis också inkluderat i det breda All Inclusive-programmet.

Det finns massor att hitta på, på Aqua Fun City – varje eftermiddag arrangeras ett festligt skumparty, och ibland bjuds det på shower med bland annat salsa, kubansk dans och andra spännande inslag och underhållning. Du kan också spela beachvolleyboll, vattenpolo eller delta i någon av de många andra gemensamma aktiviteterna.

Det finns också ett stor barnområde med minikaruseller, klättervägg och trampoliner.

Aqua Fun City liger i Okurcalar, ca en timme från den populära semesterorten Alanya på den turkiska Antalya-kusten.

Aqua Fun City är en del av Value Collection, som är vår samling av prisvänliga hotell.

Vattenpark med fem vattenrutschbanor

Med två härliga pooler samt läget direkt vid stranden, finns det gott om möjligheter för uppiggande dopp. Den ena poolen är en så kallad lugn pool, där det råder en behaglig och avslappnad stämning, medan den andra poolen ligger i området vid de färgglada vattenrutschbanorna, och här är det en livlig och aktiv stämning hela dagen lång. Vid båda pooler finns en mindre barnpool till familjens minstingar. I aktivitetspoolen arrangeras det under dagen olika gemensamma aktiviteter såsom vattenpolo och vattengymnastik.

Aqua Fun Citys stora dragplåster för vattenfantaster är den fina vattenparken med sex roliga vattenrutschbanor, vattenplask och roliga sprutande hinder. Vattenparken ligger mitt på hotellområdet, och här finns både poolbar och snackrestaurang, så det är aldrig långt till förfriskningar.

Stranden består av en blandning av sand och småsten och vattnet är vackert blått och uppfriskande. Det finns också en pir, från vilken du kan ta ett härligt dopp. Observera att vattnet relativt snabbt blir djupt.

All Inclusive dygnet runt

När du semestrar med All Inclusive kan du njuta av att slippa tänka på plånboken och funderingar om var nästa måltid ska intas – allt är ju betalt hemifrån. På Aqua Fun City kan du avnjuta härliga bufféer till både frukost, lunch och kvällsmat. Det finns flera snackbarer som under dagen serverar pizza, hot dogs, hamburgare och andra snacks, och till den sötsugna finns det både glass och våfflor. Utöver mat och snacks ingår de flesta drycker, så du kan hämta kalla förfriskningar i en av barerna hela dagen och kvällen lång. Det är faktiskt All Inclusive dygnet runt på hotellet, så även sent på natten kan du njuta av All Inclusive och äta så mycket du orkar.

Mot betalning

Importerade alkoholdrycker, turkiskt kaffe, färskpressad juice och dryck i vitaminbaren, energidryck och roomservice.

Vattenplask, spelhall och barnklubb

De flesta barn tillbringar förmodligen större delen av semestern i vattenrutschbanorna, men när de inte är vid vattenparken eller i poolen, så kan de hitta kompisar och delta i roliga aktiviteter i den internationella barnklubben. Det finns också en stor spelhall med åtskilliga spelmaskiner och bland annat lufthockey och bordfotboll. Varje eftermiddag arrangeras ett festligt skumparty, till förtjusning både för stora och små, och det bjuds även på shower med populära karaktärer från Ice Age, Madagascar och Transformers.

Det finns också ett stort område som är dedikerat till barnen, där det både finns minikaruseller, minipariserhjul, klättervägg, trampoliner – och inte minst roliga ”bumper boats”, som mest av allt påminner om radiobilar, fast på vatten.

Mot betalning

Alla spel och aktiviteter i spelhallen, de olika aktiviteterna på barnområdet.

Ta del av de många roliga aktiviteterna

Det finns massor att hitta på, på Aqua Fun City – utöver de många roliga vattenrutschbanorna och de härliga poolerna, så anordnas det roliga aktiviteter under dagen. Det arrangeras till exempel ett festligt skumparty varje eftermiddag, och ibland bjuds det på shower med bland annat salsa, kubansk dans och andra shower med populära karaktärer från Ice Age, Madagascar och Transformers.

Du kan också spela beachvolleyboll eller vattenpolo, eller vara med på aqua fitness och Zumba, eller delta i någon av de många andra gemensamma aktiviteterna. Du kan också spela bordtennis eller minigolf eller ta ett dopp i jacuzzin i trädgården, eller bara slappna av i en av trädgårdens myshörnor eller hängmattor.

När mörkret faller på bjuds det på underhållning som passar både för stora och små. Det kan vara allt från roliga tävlingar till medryckande musik och andra festliga inslag.

De rum som ligger närmst scenområdet är så klart mer påverkade av de många showerna, eftersom att det är liv och rörelse både på eftermiddagarna och vid kvällsunderhållningen.

Nyrenoverade ljusa rum

Rummen på Aqua Fun City är ljusa och fräscha, och här finns tv, minikylskåp, luftkonditionering, safetybox, hårfön och telefon, och det finns såväl klinkers som laminat och heltäckningsmatta på golven.

På de flesta rumstyper är badrummet i en öppen design och ligger i öppen anslutning till resten av rummet, men in till själva toaletten och duschen finns det varsin dörr. Badrummen i de lite äldre byggnaderna förväntas vara klara till sommaren 2020, och här finns vanliga badrum med dusch.

Rummen kan ligga antingen i de lite äldre byggnaderna eller i den nya byggnaden vid vattenparken. Du kan boka ett rum i de lite äldre byggnaderna (det står specificerat i rumsbeskrivningen), medan de nyare rummen ligger i den nya byggnaden.

Dubbelrum, äldre byggnad, 2-3 personer

Dubbelrum, äldre byggnad, 2-3 personer

Dubbelrummet i den äldre byggnaden är cirka 27 m². Här finns två riktiga sängplatser och om det bor en tredje person så ställs det in en extrasäng. Denna säng mäter 190x90 cm när den är utbäddad. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max två vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesviten är ca 41 m² och här finns två sovrum som delas av med hjälp av en dörr. I varje rum finns två sängplatser, och om det ska bo en femte person, kommer det stå en extrasäng i det ena rummet. Extrasängen mäter 190x90 cm när den är utbäddad. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få upp till två barnpris.

Familjesvit, äldre byggnad, 3-4 personer

Familjesvit, äldre byggnad, 3-4 personer

Familjesviten i den äldre byggnaden är på ca 34 m². Det finns två sovrum med en dörr mellan. I varje rum finns två sovplatser. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum med våningssäng, äldre byggnad, 2-4 personer

Dubbelrum med våningssäng, äldre byggnad, 2-4 personer

Dubbelrummet med våningssäng i den äldre byggnaden är cirka 27 m², det finns två riktiga sovplatser, samt en våningssäng där sängarna mäter 190x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max två vuxna och det är möjligt att få upp till två barnpriser.

Familjesvit med två sovrum, 4-6 personer

Familjesvit med två sovrum, 4-6 personer

Familjesviten med två sovrum är cirka 40 m². Det finns två sovrum och ett uppehållsrum. Det finns två riktiga sovplatser i vardera sovrum, och i uppehållsrummet finns det två bäddsoffor som mäter 190x90 cm var, när de är utbäddade. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att upp till två barnpriser.

Familjesvit med fyra sovrum, 4-8 personer

Familjesvit med fyra sovrum, 4-8 personer

Denna rumstyp på ca 80-85 m² är fördelad på tre våningar och är perfekt för den stora familjen eller de som vill resa många tillsammans. Det finns fyra sovrum med två riktiga sängplatser i vardera rum. Det finns två badrum och två balkonger. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, det kan bo max åtta vuxna och det är möjligt att få två barnpriser.

Njut i bastun eller saltrummet

Om du under semestern skulle behöva ta en paus från solen, badandet och plaskandet, så besök spaet på Aqua Fun City! Här kan du koppla av i både bastu, ångbad, turkiskt bad och saltrum. Om du vill skämma bort dig själv ordentligt, ska du passa på att boka en av de många olika behandlingarna i form av både massage och hamam-behandlingar.

Mot betalning

Massage och andra behandlingar.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet.Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Aqua Fun City gör de bland annat följande initiativ:

• De har magnetiska nyckelkort till alla rum som gör att elektriciteten stängs av när gäster lämnar rummet

• Med hjälp av sensorer stängs luftkonditioneringen av när balkongdörren öppnas

• Solpaneler används för att värma vattnet på hotellet

• De har bytt alla glödlampor till LED-lampor för att minska elförbrukningen

• Avfallet sorteras innan det skickas till återbruk och återvinning

• De använder miljövänliga rengöringsprodukter samt miljövänliga produkter för underhållningsarbeten

Eftersom att hotellet har ett brett underhållningsprogram både under dag och kväll, bör en del aktivitet, liv och oljud tas i beräkning omkring vattenparken och vid scenen.

På de flesta rumstyper är badrummet i en öppen design och ligger i öppen anslutning till resten av rummet, men in till själva toaletten och duschen finns det varsin dörr.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections