Rhodos stad, Rhodos

Astron Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Frukost ingår i priset
3 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Barnpool
Nej 
Pool:
Nej 
Strand
150 m 
Centrum
0 km 

Centralt beläget city-hotell mitt i Rhodos stad

Astron hotel är ett litet hotell mitt i den lugnare delen av Rhodos stad. Med perfekt läge, ett stenkast från stadens casino och två minuter till stranden, kan du promenera till alla stadens sevärdheter.

Hotellet har ljusa, luftkonditionerade rum med möblerad balkong. Frukost ingår i priset och på hotellet finns en lounge där du kan beställa dryck och lättare snacks. 

Visst ljud från trafik, bar och folkliv kan förekomma under högsäsong.

 

Vänligen observera att er transferbuss inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell pga. trafiken och de smala gatorna. Ni kan därför behöva gå ca 300 meter med ert bagage.

Två minuters promenad till Elli Beach

Bara en kort promenad från hotellet ligger den populära stranden Elli Beach. 35 meter bred och hela 400 meter lång längs öns norra spets, är detta en av de mest omtyckta stränderna på hela ön. På stranden finns massor av folk som samlas för att njuta av den fina klapperstenstranden. Solsängar och parasoller finns att hyra. Vill du, så finns det också ett utbud av vattensporter att roa sig med och en hel del restauranger och barer att välja mellan. 

Stranden består av klappersten och det härliga, klara vattnet blir snabbt djupt.

Frukost på hotellet och närhet till massor av resturanger

En kontinental frukostbuffé ingår i priset på hotellet. I den gemensamma loungen serveras dryck och lättare snacks mot betalning. Hotellet ligger mitt i Rhodos stad, bara ett stenkast från restauranger, barer och nattliv. Här har du möjlighet att prova på allt ifrån lokala specialiteter på små tavernor till internationella rätter på de modernaste restaurangerna och loungerna.

Mot betalning

Mat och dryck utöver frukost.

Ljusa och fräscha rum

De bekväma rummen är inredda stilrent med moderna och smakfulla möbler i ljusa färger. 

Alla rum har luftkonditionering, tv och klinkergolv. Deponeringsbox (mot betalning) finns i hotellets källare. I badrum finns duschkabin och hårfön (mot deposition). Rummen har balkong med ett litet möblemang.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet på ca 14 m² innehåller två riktiga sängplatser och en bäddsoffa om här bor tre personer. Rummet kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max två vuxna och ett barn och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.