Sunny Beach, Bulgarien

Barcelo Royal Apartment

Gästbetyg
3.9 av 5
Baserat på 15 svar
Gästbetyg
3.9 av 5
Baserat på 15 svar

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
70 m 
Centrum
200 m 

Nära till både centrum och Sunny Beachs härliga strand

Barcelo Royal Apartment är ett modernt lägenhetshotell som ligger supercentralt. Trots det centrala läget i populära Sunny Beach råder det en lugn och härlig känsla på hotellet. Lägenhetshotellet ligger endast några få minuter från den långa och breda sandstranden. Du bor i rymliga lägenheter, frukost ingår i priset, och du kan välja att köpa till halvpension eller All Inclusive.

Det fina poolområdet består av en huvudpool formad som en blomma, och ett flertal mindre pooler i form av blomblad och här råder en behagligt avslappnad semesterstämning. Sunny Beachs härliga sandstrand bjuder in till ännu mer bad, och den livfulla och trevliga strandpromenaden är perfekt för en promenad i solnedgången.

I anslutning till Barcelo Royal Apartment ligger ett shoppingcenter med ett flertal butiker, och utöver det finns det mer shopping, restauranger och barer i centrala Sunny Beach, endast ett stenkast från hotellet.

Barcelo Royal Apartment ingår i Nazars Holiday Collection, i vilken vi samlat kvalitetshotell där du får mycket för pengarna.

Poolhäng eller sandstrand?

Vid Barcelo Royal Apartments poolområden kan du luta dig tillbaka i en solstol och njuta av den avslappnade stämningen. Den stora och härliga huvudpoolen är perfekt för simtur, och ovanifrån ser den ut som en fin blomma, där de andra, mindre poolerna utgör blomblad. Skulle du vilja ha lite extra semesterlyx en dag kan du hyra en poolpaviljong, med olika innehåll beroende på vilket paket du väljer.

Poolbaren serverar uppfriskande, läskande dryck samt lättare snacks och glass under dagen, som är helt fritt för de gäster som bokat All Inclusive! Hotellet har också en uppvärmd inomhuspool, och huvudpoolen har en handikappsanpassad ramp ner i poolen.

Från Barcelo Royal Apartment har du endast några få minuters promenad till den populära sandstranden i Sunny Beach. Den sju kilometer långa, breda stranden har inbjudande mjuk sand och här finns solsängar och parasoll att hyra. Det finns ett flertal matställen och barer längs strandpromenaden som sträcker sig längs hela stranden.  

Mot betalning

Hyra av solsängar, parasoll samt mat och dryck på stranden. Poolpaviljong på hotellet. Mat, dryck och glass såvida du inte bokat till All Inclusive.

Flera måltidspaket att välja mellan

Frukost ingår i grundpriset när du bokar en lägenhet på Barcelo Royal Apartment, och du har möjlighet att köpa till halvpension eller All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive är en härlig möjlighet för dig och din familj. Allt är betalt hemifrån, så du behöver aldrig oroa dig över notan eller släpa runt på plånboken! Frukost och middag kan du avnjuta på en av hotellets två bufférestauranger, medan lunchen serveras i den ena av dem.

I poolbaren serveras smårätter, lättare snacks och glass under tiderna då bufférestaurangerna är stängda. Här serveras även eftermiddagskaffe och te tillsammans med goda bakelser.

Med All Inclusive ingår all mat samt många lokala drycker med eller utan alkohol fram till midnatt, med undantag för room service. Vid kvällsmaten är det en klädkod i bufférestaurangerna som säger att män måste bära långbyxor.

Frukost och halvpension

Frukosten äts i en av de två bufférestaurangerna på Barcelo Royal Beach, och detsamma gäller om du väljer halvpension. Mellan måltiderna finns det möjlighet att köpa dryck, lättare mat och glass i hotellets poolbar.

Eftersom du bor i en lägenhet är det så klart också möjligt att äta där, men det är endast den mest grundläggande utrustningen som finns i det lilla köket.

Det finns även mängder av trevliga caféer, restauranger och matställen så snart du går utanför hotellet.

Mot betalning

Frukost: Mat och dryck förutom frukost. Till frukosten ingår kaffe, te, vatten och juice.

Halvpension: Mat förutom frukost och kvällsmat. All dryck förutom kaffe, te, vatten och juice till frukosten.

All Inclusive: Importerade och vissa lokala drycker samt dryck på flaska. Rumsservice.

Internationell barnklubb för barnen

Det finns en internationell barnklubb på Barcelo Royal Apartment, där aktivitetsguiderna aktiverar och underhåller barn i åldrarna 4-12 år med lekar och kreativa aktiviteter om dagarna. Några kvällar i veckan arrangeras det ett roligt minidisco för minstingarna.

Vid poolområdet finns även en lekplats och separat barnpool.

Gym, aktiviteter och centralt läge

Vill du aktivera dig under semestern har Barcelo Royal Apartment ett fint gym. Du kan även passa på att utmana ditt resesällskap i en omgång bordtennis eller dart, eller slappna av i hotellets stora spa.

Flera kvällar i veckan kan du njuta av livemusik på lobbyterrassen. Du kan även ge dig ut på upptäcksfärd i Sunny Beach, vars centrum ligger ynka 200 meter från hotellet! Här hittar du mängder av caféer, restauranger, barer, souvenirbutiker och kulturupplevelser – och inte minst den livliga och stämningsfulla strandpromenaden.

Rymliga och moderna lägenheter

Alla lägenheter på Barcelo Royal Apartment har ett mindre kök med ugn, spisplatta, vattenkokare och grundläggande köksutrustning. Det finns också safetybox, hårfön, strykjärn och strykbräda, central luftkonditionering, tv, kostnadsfritt wifi och balkong. Du checkar in i receptionen som ligger i huvudbyggnaden med hotellrum, och blir därefter anvisad din lägenhet i en av de byggnaderna som omkransar hotellområdet.

Ettrumslägenhet, 2 personer

Ettrumslägenhet, 2 personer

Rymliga lägenheter på ca 40 m² med kombinerat sov- och vardagsrum. Här finns två riktiga sängplatser, och här kan det bo två personer, varken mer eller mindre. Det finns ett litet kök, ett litet bord och stolar, badrum med dusch samt laminat- och klinkergolv.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

De rymliga lägenheterna är mellan 52-65 m² och har ett sovrum och ett uppehållsrum med ett litet kök med plats att både laga och äta måltiderna. Lägenheterna är inredda med två riktiga sängplatser i sovrummet och en bäddsoffa på 190x140 cm i vardagsrummet. Alla rummen har klinkergolv och det finns ett badkar på badrummet.

Här kan bo upp till fyra personer, varav max tre vuxna. Rummet kräver minst två fullt betalande och ett barn kan få barnpris. Tvårumslägenheterna kan antingen bokas med land- eller poolutsikt, den sistnämnda mot betalning.

Paus från sol och bad?

När du bor på Barcelo Royal Apartment kan du besöka den stora spaavdelningen, som är en av Bulgariens största! I det vackra spaet råder en harmonisk och avslappnande stämning. Här finns bland annat turkiskt bad, relaxutrymme och bastu. Vill du ta hand om dig själv och njuta lite extra, kan du välja och vraka bland det breda utbudet av massager och andra behandlingar! 

Mot betalning

Turkiskt bad och behandlingar i spaet.

Sunny Beach

Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar. Under högsäsong är det hektiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar. Här har du en cirka 7 km lång finkornig sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det den vackraste och en av de mest välskötta stränderna längs Svartahavskusten. De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar

Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach och den är med på Unescos världsarvslista. I gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra suvenirer längs de små mysiga gatorna. En tur hit är att rekommendera, så att du kan strosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Barcelo Royal Apartment gör de bland annat följande initiativ:

• Utbildar personal för att öka fokus och medvetenhet kring miljö och klimattilltag

• Arbetar för att minska vatten- och elförbrukningen

• Ser till att avfall sorteras och att det skickas till återbruk och återvinning

 

 

Det finns en del nivåskillnader på hotellområdet, något som du bör tänka på om du har gångbesvär.

Förutom lägenheter har Barcelo Royal Beach även en hotelldel med hotellrum, Barcelo Royal Hotel. Du checkar in i receptionen som ligger i huvudbyggnaden, som tillhör hotelldelen. Därefter blir du anvisad din lägenhet i en av de andra två byggnaderna, som tillhör lägenhetsdelen.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections