Sunny Beach, Bulgarien

Das Club

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
100 m 
Centrum
500 m 

Flera poolområden och gröna omgivningar

Das Club är ett stort hotell som består av tre hotellbyggnader. Det finns flera poolområden och här finns fina och gröna omgivningar även om hotellet ligger väldigt centralt. Det är det perfekta valet för dig som vill ha massor av aktiviteter, bo i händelsernas centrum och samtidigt ha nära till stranden. På detta hotell kan du både slappna av, delta i de många aktiviteterna som arrangeras och samtidigt utforska Sunny Beach.

Välj pool utifrån dagens humör

Det finns hela tre poolområden runtom på hotellet. Dessa ligger utspridda på det stora hotellområdet vid de olika hotellblocken, och alla har sin egen stämning, charm och karaktär. Vid två av poolområdena finns också en mindre barnpool.

Du kan välja vilken pool dagen ska tillbringas vid utifrån ditt humör och huruvida du vill vara aktiv eller bara slappna av, eftersom att det finns möjlighet för både avslappning och att delta i de gemensamma aktiviteterna, till exempel vattenpolo.

Det finns även en separat pool som har två vattenrutschbanor som är öppna några timmar under dagen.

När törsten gör sig påmind finns det både två poolbarer där du kan hämta förfriskningar, och även en taverna där det serveras snacks och lättare rätter under dagen.

Om du skulle vilja ta ett uppfriskande dopp i Svarta havet, så är det endast 100 meter från hotellet till Sunny Beachs berömda och långa sandstrand.

Mot betalning

Solsängar och parasoller på stranden, dryck och mat vid stranden samt vattensportsaktiviteter.

Det mesta är betalt hemifrån

Med All Inclusive på din semester slipper du att tänka på plånboken, då det mesta redan är betalt hemifrån! De tre huvudmåltiderna serveras som buffé med både bulgariska specialiteter och internationella rätter.

Det finns också två poolbarer och en taverna som under det mesta av dagen serverar snacks och lättare rätter. Under eftermiddagen finns det även ett litet utbud av kakor och glass.

Dricka kan du bland annat hämta i de två poolbarerna och i lobbybaren, och det finns både läsk, vin, öl och lokala alkoholhaltiga drycker.

Mot betalning

Importerad dryck och vissa cocktails.

Aktiviteter för barnen

Hotellets aktivitetsteam arrangerar olika roliga aktiviteter för barn mellan 4-12 år. Det finns också ett lekrum och en lekplats där de minsta i familjen kan ha det roligt och leka.

Det finns två mindre barnpooler och hotellets vattenrutschbanor är garanterat en hit bland familjens lite större barn.

Under högsäsong är det minidisco varje kväll.

Var med på de många aktiviteterna

Das Club har ett internationellt aktivitetsteam som dagen lång arrangerar olika roliga och svettiga aktiviteter, så här har du inte tråkigt! Det arrangeras bland annat gemensamma aktiviteter som vattenpolo och aerobics, men du kan också utmana dina resekamrater i fotboll, tennis, boule eller dart. Aktivitetsmöjligheter finns det gott om!

Det finns ett mindre gymrum med enkel träningsutrustning om du vill hålla formen vid liv under semestern. Det finns även en spelhall med olika spel och denna är väldigt populär bland de som har sitt barnasinne kvar.

De flesta kvällar bjuds det på underhållning och shower på hotellet, som aktivitetsteamet står för.

Mot betalning

Spelhallen.

Rymliga rum

Rummen på Das Club är rymliga och enkelt inredda. Inredningen, stilen och interiören varierar i de olika blocken. Några har dämpade nyanser medan andra är mer färgglada i inredningen, och vissa rum är mer moderna i stilen än andra.

På rummen finns balkong, central luftkonditionering, tv, hårfön, safetybox, telefon, minikylskåp och heltäckningsmatta.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Detta rum är cirka 26 m² och här finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng som mäter 75x180 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max tre personer varav max två vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

Detta rum är cirka 30 m² och här finns två riktiga sängplatser samt två extrasängar som mäter 75x180 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max fyra personer, varav max två vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Lägenhet, 2-4 personer

Lägenhet, 2-4 personer

Detta rum är cirka 40 m² och här finns två riktiga sängplatser samt två extrasängar som mäter 75x180 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max fyra personer, varav max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Det finns ett fint spa där du både kan få en härlig massage, aromaterapi, manikyr eller pedikyr, eller varför inte klippa håret?

Mot betalning

Alla behandlingar, bastu och ångbad.

Eftersom att hotellet ligger så centralt bör visst oljud förväntas.

Observera att rummen i de olika blocken varierar i inredning och utseende och att bilderna endast är exempel på hur rummen kan se ut.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections