Sunny Beach, Bulgarien

Diamant Residence

Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 81 svar
Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 81 svar

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
400 m 
Centrum
3 km 

Unik stil och familjär stämning

Diamant Residence är ett härligt All Inclusive-hotell, där både barn och vuxna kan njuta av en semester i behagliga omgivningar. Poolområdet är hotellets hjärta, och här råder en trevlig, avslappnad semesterstämning.

Hotellet har sin helt egen stil, och man drar på munnen första gången man träder in i lobbyn. Redan vid första ögonkastet förstår du namnvalet ”Diamant”, då det återfinns i flera detaljer, såsom kristallerna i möblerna och den iögonfallande kristallkronan. Dessa detaljer kan tillsammans med de draperade pelarna och smyckade väggarna verka lite pompösa och extravaganta, men atmosfären på hotellet är i själva verket mycket avslappnad. Det är helt enkelt så att hotellets ägare själv fått nöjet att inreda hotellet i en genomgående stil.

Hotellet är familjeägt, och familjen är en del av vardagen på hotellet.

Diamant Residence ligger i slutet av Sunny Beach, inte långt från Nessebar och 400 meter från Sunny Beachs berömda, långa och breda sandstrand.

Detta hotell är en del av Nazars Holiday Collection, där vi har samlat flera av våra familjevänliga hotell med fina All Inclusive-utbud.

Poolområdet är hotellets lilla hjärta

Som Diamant Residences lilla hjärta och naturliga samlingspunkt ligger poolen mitt på gårdsplanen. Poolen är omgiven av solsängar och skuggande parasoller för de som önskar. Här råder en avslappnad semesterstämning, där både barn och vuxna har det trevligt tillsammans. Du har inte tråkigt, för under dagstimmarna ordnas massvis med underhållning och lättsamma aktiviteter som du kan delta i om du vill, och annars kan det ju alltid vara kul att iaktta andra.

Det finns även en mindre barnpool, som är en integrerad del av den stora poolen.

Du som vill besöka Sunny Beachs långa, breda strand och njuta av ett salt dopp, behöver bara ta dig 400 meter bort. Här finns gott om restauranger, vattensportsaktiviteter samt solsängar och parasoller att hyra.

Vid poolen finns handduksservice, så att du kan hämta nya handdukar vid behov (mot en deposition).

Njut av All Inclusives alla förmåner

När du bor på Diamant Residence behöver du varken tänka på att leta fram plånboken eller på var du ska äta din nästa måltid. Eftersom detta är ett All Inclusive-hotell kan du helt enkelt luta dig tillbaka och njuta av att ha mat och dryck inkluderat i resan.

Huvudmåltiderna serveras i form av buffé i hotellets restaurang, men när hungern eller törsten gör sig påmind under dagen eller kvällen, har den mysiga snackbaren i hörnet av gårdsplanen öppet. I snackbaren serveras diverse snacks och lättare rätter, pizza, glass och popcorn (särskilt uppskattat av barnen!) samt hotellets populära belgiska våfflor. Allt detta ingår i ditt All Inclusive-program. Poolbaren serverar svalkande dryck under dagen, och här kan du även njuta av en trevlig fördrink innan middagen.

 

Mot betalning

Importerade alkoholhaltiga drycker, färskpressad juice, dryck i lobbybaren.

Populär barnklubb och härlig pool

Den internationella barnklubben på Diamant Residence är inredd i glada färger, och aktivitetsguiderna ser till att underhålla barnen under dagen. Här kan barnen till exempel färglägga T-shirts, spela spel, måla, rita och leka roliga lekar med sina nya vänner.

Det barnvänliga hotellet har också en mindre lekplats vid sidan om barnpoolen.

Massor av gemensamma aktiviteter

Om du vill ha en paus från uppfriskande dopp i poolen och avslappning i solstolen, så är det möjligt att spela en omgång bordtennis, försöka träffa bullseye i dart eller spela biljard. Hotellets aktivitetsguider håller regelbundet turneringar i både dart och bordtennis för dig som vill utmanas.

Det finns en mindre träningslokal på hotellet, som är härligt ljus och har fönster mot trädgården och poolområdet. Här finns inte så många maskiner, men tillräckligt för att få upp pulsen om du har behov för lite semesterträning. Vill du skämma bort dig själv med avslappnande behandlingar, så har Diamant Residence ett fint spa där du kan slappna av helt.

När du lämnar hotellet har du varken långt till butiker, barer eller en livlig atmosfär. Det är endast 400 meter till stranden, som naturligtvis måste provas när man är på semester i Sunny Beach.

Besök också den charliga och pittoreska gamla stadsdelen i närliggande Nessebar. Här råder en supermysig stämning, och dagen flyger förbi medan du strosar runt på de smala kullerstensgatorna.

Plaskglada barn och vuxna kommer ivrigt klappa händerna för den härliga vattenparken Aqua Park, som ligger strax utanför Nessebar. Hit går det många shuttle-bussar dagligen, nästan precis utanför hotellets dörr.

Gratis wifi finns på hela hotellområdet.

 

Mot betalning

Biljard.

Eleganta rum i varma nyanser

Rummen på Diamant Residence är prydligt och elegant inredda i varma nyanser, och även här är hotellets diamant-tema genomgående i små fina detaljer. Alla rum har balkong, central luftkonditionering, tv, hårfön, minibar och safety box (bägge mot betalning).

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dessa rum är 20 m² och har heltäckningsmatta. Här finns två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa eller fåtölj som kan slås ut – och som i utvikt läge mäter 62x175 cm, vilket är lite mindre än de flesta extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit för fyra personer, 2-4 personer

Familjesvit för fyra personer, 2-4 personer

Familjesviterna för fyra personer är cirka 34 m² och de har laminatgolv/klinkers. I uppehållsrummet finns två riktiga sängplatser, och i ett mindre, separat rum finns två fåtöljer som kan bäddas ut till sängar. När de är utbäddade mäter de 180x65 cm, vilket är något mindre än en riktig säng. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre vuxna och ett barn.

Familjesvit för sex personer, 3-6 personer

Familjesvit för sex personer, 3-6 personer

Familjesviterna för sex personer är 40-50 m² och har laminatgolv/klinkers. Det finns ett sovrum med två riktiga sängplatser. Det finns dessutom två riktiga sängplatser i vardagsrummet samt två bäddsoffor eller fåtöljer som kan slås ut – och som i utvikt läge mäter 62x175 cm, vilket är lite mindre än de flesta extrasängar. Rummet kräver minst tre fullt betalande och här kan bo max sex personer. Det är möjligt att få 1-2 barnpris, varav det sistnämnda kräver att ni reser med minst tre barn.

Mot betalning

Minibar och safety box.

Unna dig själv lite extra avslappning

Om du har behov för att slappna av och skämma bort dig själv lite på semestern, så har Diamant Residence ett riktigt fint spa, som även det följer temat och stilen med åtskilliga diamantdetaljer. Här finns bastu, turkiskt bad, en liten inomhuspool med jacuzzi, ett viloområde med mjuka, behagliga solsängar samt flera rum för avslappnande och avstressande behandlingar.

 

Mot betalning

Bastu, turkiskt bad, ångbad, inomhuspool och samtliga behandlingar.

Officiellt är hotellet kategoriserat till 4 stjärnor, men jämfört med Nazars andra hotell i Bulgarien har vi gett det 4+.

Vid uthämtning av handdukar till pool och strand betalas en deposition.

Entrén till vattenparken Aqua Park är inte inkluderad i priset när du bor på Diamant Residence, utan denna är endast beskriven som ett bra utflyktsförslag.

Barnklubben är öppen fem dagar i veckan. Var uppmärksam på att extrasängarna på Diamant Residence är mindre än de flesta extrasängar – endast 62x175 cm.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections