Sunny Beach, Bulgarien

Efir Apartments

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Måltider flera möjligheter
6 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Pool:
Strand
350 m 
Centrum
1.5 km 

Lägenhetshotell nära populära Sunny Beach centrum

Efir Apartments är ett trevligt lägenhetskomplex med en liten pool med plats för både vuxna och barn. I poolbaren kan man köpa svalkande drycker och snacks om så önskas. Du får rymliga, fräscha lägenheter med stora balkonger och plats för upp till sex personer. Alla är de utrustade med kokvrå och om man vill fylla upp kylskåpet under vistelsen så ligger det en supermarket precis nedanför lägenheterna .

Efir ligger i norra delen av Sunny Beach, precis granne med systerhotellet Sunny Day. Därför använder sig gästerna på Efir av receptionen på Sunny Day, och om man väljer att lägga till frukost eller halvpension så använder man sig även av restaurangen där . Om man vill ha lite mer liv och rörelse går det även bra att vistas vid poolen på Sunny Day och använda sig av vattenrutschbanorna, detta är väldigt populärt för de lite mindre i familjen.

Litet och mysigt

På Efir finns det en liten trevlig pool och en separat del för barnen. Här är det perfekt att slappna av på en av solsängarna, eller varför inte sätta sig i skuggan i poolbaren som har både dryck och snacks på menyn? På grannhotellet Sunny Day finns ett livligare poolområde med solstolar, parasoller och rutschbanor för de lite mindre, och allt detta har du tillgång till när du bor på Efir.

Det är cirka 350 m till den härliga sandstranden i Sunny Beach. Där finns det solsängar och parasoll att hyra, och gör hungern eller törsten sig påmind finns det massor med trevliga tavernor längs med stranden.

Observera att det inte ingår badhanddukar och det är inte tillåtet att ta med sig handdukar från hotellrummet till pool eller strand, så det kan vara en bra idé att ta med sig en badhandduk hemifrån.

Mot betalning

Dryck och snacks i poolbaren. Hyra av solsängar och parasoll samt mat och dryck på stranden.

Frukost, halvpension eller ingetdera – du bestämmer

Om man inte vill handla och laga själv finns det möjlighet att boka till frukost eller halvpension när du bor på Efir, vilket då serveras på grannhotellet Sunny Day tvärs över gatan. Vid frukostbuffén ingår kaffe, te och juice.

Lägenhetskomplexet ligger på cirka 15 minuters promenadavstånd från Sunny Beach centrum där flera restauranger och barer kan utforskas.

Mot betalning

Frukost: Mat förutom frukost. All dryck utom kaffe, te och juice till frukosten.

Halvpension: Mat förutom frukost och kvällsmat. All dryck förutom kaffe, te och juice till frukosten.

Fri tillgång till grannhotellets aktiviteter

På grannhotellet Sunny Day finns ett livligare poolområde med solstolar, parasoller och rutschbanor för de lite mindre, och allt detta har du tillgång till när du bor på Efir. Där finns det också biljard, bordtennis och bordfotboll.

Mot betalning

Biljard och bordfotboll.

Utforska Sunny Beach

Sunny Beach är definitionen av en pulserande semesterort och här råder en härlig och livfull semesterstämning. Staden har ett stort utbud av restauranger, caféer, trevliga barer, billig shopping och allt annat som hör en livlig turistort till. 

Ta gärna en tur till den vackra sandstranden som bjuder på nöjen av alla dess slag längs hela strandpromenaden. Här finns barer, restauranger, pubar, vattensporter, tivoli och mycket mer. Även på kvällen kan man strosa runt och insupa den härliga energin.

Sunny Beach är väl mest känt för att vara populärt bland ungdomar, men staden har mycket att erbjuda, även för familjer! Det är en riktigt bra familjedestination med ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen och för alla åldrar.

Bo i rymliga lägenheter för upp till sex personer

Här kan man välja att antingen bo i enrumslägenhet eller tvårumslägenhet och det finns totalt plats för upp till sex personer. Alla lägenheterna är utrustade med en kokvrå, kylskåp, individuell luftkonditionering, tv, deponeringsbox, badkar och de har alla minst en balkong där storleken kan variera något.

Enrumslägenhet, 2-4 personer

Rymlig lägenhet med plats för upp till fyra personer där det krävs minst två fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser. Lägenheten har fyra riktiga sängplatser, enkelt utrustad kokvrå, två balkonger och laminatgolv.

Mot betalning

Wifi i rummen.

Tvårumslägenhet, 3-6 personer

Rymlig tvårumslägenhet med bra plats för upp till sex personer. Ena sovrummet är utrustat med dubbelsäng, andra sovrummet med två enkelsängar och en bäddsoffa i vardagsrummet. Vardagsrummet är kombinerat med köket och där finns också bord och stolar. Lägenheterna har två badrum och ett av dem är utrustat med badkar.

Golvet är delvis laminat och delvis klinkers. Rummet kräver minst tre fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser.

Mot betalning

Wifi i rummen.

Sunny Beach

Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar. Under högsäsong är det hektiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar.

Här har du en cirka 6 km lång finkorning sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det den vackraste och en av de mest välskötta stränderna längs Svartahavskusten. De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar

Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach, och den är med på Unescos världsarvslista. I gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra souvenirer längs de små mysiga gatorna.

En tur hit är att rekommendera, så att du kan strosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.