Alanya, Turkiet

Eftalia Aytur Apartments

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 49 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 49 svar

Måltider flera möjligheter
6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 17 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
100 m 
Centrum
1 km 

Lägenhetshotell med utmärkt läge i Alanya

Eftalia Aytur Apartments är ett trevligt lägenhetshotell med en livlig och behaglig atmosfär. Här bor du precis vid Östra stranden och inte långt från Alanya centrum, så du har goda förutsättningar för att utforska Alanya under din vistelse. Restauranger, barer, shopping och kultur ligger endast en kort promenad bort – följ bara den trevliga strandpromenaden!

Med en sådan närhet till stranden kommer många timmar säkerligen tillbringas där, men du kan också njuta av de två poolerna på hotellområdet. Här råder en glad och trevlig stämning.

Om du väljer att inte köpa till frukost eller halvpension står du själv för alla måltider, och kan till exempel utforska lokala restauranger och barer i närliggande Alanya centrum.

Du bor i enkla lägenheter för upp till sex personer, och delar faciliteter med boendets hotelldel, Eftalia Aytur Hotel. Lägenheterna passar bäst för dig som inte bara vill tillbringa semestern på hotellrummet, utan vill ut och utforska allt spännande som Alanya har att erbjuda sina semestergäster.

Nära Östra stranden

Vid hotellområdet finns två pooler att välja mellan: en huvudpool och en lite mindre pool. Här råder en trevlig och livlig stämning, som verkligen ingjuter semesterkänsla. För Eftalia Aytur Apartments yngsta gäster finns en liten barnpool intill huvudpoolen. Här kan du njuta av värmen med solsängar och parasoll, som står till fritt förfogande. Du har även en poolbar som serverar svalkande dryck under hela dagen, mot betalning.

Något av det bästa med Eftalia Aytur Apartment måste vara det fina läget precis vid Östra stranden i Alanya. På stranden finns både solsängar och parasoll att hyra, och en mysig strandbar som serverar dryck och snacks. Det finns en hel del vattensporter att testa på, mot betalning. 

Mot betalning

Dryck och snacks i barerna, solsängar och parasoll på stranden, vattensporter.

Välj mellan inga måltider, frukost eller halvpension

Det ingår inga måltider i priset, men du kan köpa till både frukost och halvpension - i den sistnämnda ingår både frukost och kvällsmat. Måltiderna serveras i huvudrestaurangen. Det finns två barer på hotellområdet och en vid stranden, och vid alla tre kan dryck fås mot betalning.

Vill du ha ännu mer variation kan du passa på att utnyttja Eftalia Aytur Apartments centrala läge, med gångavstånd till populära Alanya centrum och dess restauranger, caféer och barer för alla smaker. 

Mot betalning

Inga måltider: All mat och dryck.

Frukost: All mat och dryck förutom frukost, som ingår.

Halvpension: All mat och dryck förutom frukost och kvällsmat, som ingår.

Utforska Alanya på semestern

Eftalia Aytur Apartment/Hotel har ett litet gymrum och ett roligt utegym som båda kan användas fritt om du vill passa på att träna på semestern. Intill utegymmet finns en liten lekplats för små barn, med gungor och rutschkana. Flera kvällar i veckan arrangeras livemusik som bidrar till trevlig stämning.

På bara några minuter tar du dig in till charterparadiset Alanya som har massor med aktiviteter att bjuda på. Här finns shopping, fler badmöjligheter, en hel uppsjö av restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Det finns kostnadsfritt wifi i lobbyn. 

Mot betalning

Bastu, hamam och spabehandlingar.

Enkla lägenheter för upp till sex personer

På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkla lägenheter med tydlig charterkänsla. Lägenheterna fungerar mycket bra som bas för en härlig semester, trots att inredningen kanske inte är den mest moderna.

Alla lägenheter har balkong, klinkergolv, individuell luftkonditionering och tv, minikylskåp (ej fyllt) och safety box (kan användas mot betalning). I badrummet finns duschkabin och hårfön. Här finns också ett matbord med fyra stolar. 

Mot betalning

Safety box.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

I dessa lägenheter finns två rum fördelade på cirka 35 m². Här finns två riktiga sängplatser och två bäddsoffor som mäter 190x90 cm vardera. Lägenheten kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn och det är möjligt att få två barnpriser.

Trerumslägenhet, 3-6 personer

Trerumslägenhet, 3-6 personer

Denna lägenhet har tre rum fördelade på cirka 40 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och två bäddsoffor som mäter 190x90 cm vardera. Lägenheten kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fem vuxna samt ett barn och det är möjligt att få två barnpriser.

Besök spaet för extra avslappning

Om semesterstämningen och all tid i solsängen inte är nog för att göra dig helt avslappnad, eller om du bara vill unna dig själv något extra, så kan du besöka Eftalia Aytur Apartments lilla spa. Här finns bastu, men också turkisk hamam och behandlingar mot betalning. Efter ett besök här kommer du garanterat kunna koppla bort vardagsstressen och njuta av semestern. 

Mot betalning

Bastu, hamam och behandlingar.

Hotellet ligger centralt och nära vägen, så visst oljud utifrån kan förekomma.

Det finns kostnadsfritt wifi i lobbyn, men hastigheten kan tidvis vara långsam. 

Eftalia Aytur Apartment har även en hotelldel, se Eftalia Aytur Hotel.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections