Faliraki, Rhodos

Evita

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris upp till 13 år
Barnpool
Nej 
Pool:
Strand
1 km 
Centrum
1 km 

Mysigt hotell i lugna omgivningar

Evita är ett mysigt litet familjeägt hotell som drivs av Mika och Mike. Inbäddat bland olivträden ligger detta hotell i en lugn och skön miljö omgivet av grönska. Hotellet har genomgått flera renoveringar de senaste åren där bl.a. alla dubbelrum och samtlig badrum på hotellet har fräschats upp.

Hotellet erbjuder halvpension där frukost och middag ingår. Börja din dag med en frukostbuffé i skuggan under ett Bouganville-träd och njut av Mikas specialiteter på middagen där hon använder sig av lokala råvaror och traditionella recept. 

Evita ligger i utkanten av den livliga semesterorten Faliraki dit du lätt tar dig med taxi eller en 20 minuters promenad. I Faliraki hittar du ett utbud av shopping, nöjen och resturanger. Närmaste strand, en av öns bästa, är också den i Faliraki. 

Vill du hellre stanna kvar på hotellet finns det en pool och solsängar med parasoll. Vid poolen ligger hotellets bar där du kan beställa drycker mot betalning.

Evita är inte anpassat för yngre barn, och hotellet tillåter därför inga bokningar med barn under 2 år.

Promenadavstånd till stranden

Falirakis strand är onekligen en av öns mest populära stränder. Med fyra kilometer sandstrand kantad av resturanger, caféer och butiker kan man förstå varför många spenderar dagarna här. På stranden finns solsängar och parasoll att hyra. Handdukar till stranden finns inte att låna på hotellet så kom ihåg att ta med dig en egen. Till stranden tar du dig på en 20 minuters promenad.  

Knappt tre kilometer från Evita ligger Antony Quinn Beach, kanske en av de vackraste stränderna med kristallklart turkost vatten och klippor som sticker upp ur vattnet. En utflykt hit kan starkt rekommenderas.

På hotellet finns ett litet trevligt poolområde med solstolar och parasoll. I hotellets bar kan du beställa drinkar och mat mot extra betalning.

Njut av hemlagad grekisk mat

Varje morgon serveras en kontinental frukostbuffé under pergolan vid hotellets huvudrestaurang. Middagen som Mika lagar varje dag, består av grekiska hemlagade specieliteter. Hon är noga med att använda råvaror som är lokalt producerade. Till middag kan du välja mellan två olika rätter med sallad, frukt eller dessert. 

Både i närliggande Faliraki och Rhodos stad finns stora utbud av restauranger och barer för alla smaker – ett besök rekommenderas varmt! 

Mot betalning

Dryck till maten.

Ljusa rum för upp till fyra personer

På Evita bor du i ljusa rum med utsikt över hotellets trädgård eller mot havet. Alla rum har balkong, klinkers, individuell luftkonditionering (mot betalning), minikylskåp, deponeringsbox (mot betalning) och tv. På badrummet finns dusch och hårfön. Samtliga badrum är nyligen renoverade. 

Dubbelrum Superior, 2-3 personer

Dubbelrummet på ca 22 m² kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummen som nyligen genomgick en total renovering har två riktiga sängplatser och en bäddsoffa om här bor tre personer. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg. 

Familjerum, 2-4 personer

I familjerummet, som består ett stort rum på ca 35 m², får du fyra riktiga sängplatser, en dubbelsäng och två enkla eller fyra enkelsängar. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.