Ixia, Rhodos

Filmar

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Frukost ingår i priset
2 personer i samma rum
Barnpool
Nej 
Pool:
Nej 
Strand
200 m 
Centrum
4 km 

Strandnära hotell i Ixia

Filmar ligger bara 50 meter från stranden i Ixia strax söder om Rhodos stad. Hotellet har ingen egen pool men som hotellgäst har du tillgång till grannhotellets pool med solstolar och parasoll runtomkring. Du har närhet till en del restauranger och affärer i Ixia och möjlighet att enkelt ta dig in till Rhodos stad med buss eller taxi för mer shopping, restauranger och nöjen. 

Hotellet är enkelt men har det du behöver för en solsemester vare sig du vill spendera tid på stranden eller utforska de många sevärdheter Rhodos har att erbjuda. Rummen är ljusa, har gratis luftkonditionering och hotellet erbjuder gratis wifi. I priset ingår frukost som dukas upp i hotellets restaurang.

Sköna dagar vid stranden

På några minuter från hotellet når du stranden i Ixia. Vattnet är kristallklart och stranden, med en blandning av sand och sten, sträcker sig så långt man ser. Solstolar och parasoller finns att hyra. Längs stranden finns ett stort utbud av restauranger och barer, perfekt att sticka upp till när hungern eller törsten gör sig påmind. Vill du ha lite aktivitet vid stranden finns det gott om vattensportsaktiviteter. Vindsurfing är speciellt populärt eftersom det brukar blåsa lite längs stranden om eftermiddagarna.   

På grannhotellet finns ett litet poolområde med solstolar, som du har tillgång till när du bor på Filmar.

Frukost ingår

Frukosten dukas upp i hotellets lilla restaurang om morgonen för hotellets gäster. En kontinental frukostbuffé ingår i priset och till den hör kaffe, juice och te. Filmar ligger bara sex kilometer från Rhodos stad där det vimlar av restauranger, barer och nattliv.

Mot betalning

Mat och dryck utöver frukost.

Dubbelrum för 2 personer

På Filmar bor du i dubbelrum med enkel inredning. Här är rent och snyggt och rummen städas lätt sex gånger i veckan. Rummen har klinkergolv, tv, minikyl, balkong, deponeringsbox (mot extra betalning), kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. I badrummet finns dusch och hårfön.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.