Rhodos stad, Rhodos

GQ Hotel & Club

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Frukost ingår i priset
2 personer i samma rum
Barnpool
Nej 
Pool:
Nej 
Strand
300 m 
Centrum
0 km 

Modernt vuxenhotell mitt i centrala Rhodos stad

På GQ Hotel & Club får du stans bästa läge, mitt bland shopping, resturanger och alla de spännande sevärdheter som staden har att erbjuda. Vare sig du är sugen på en solig dag på den livfulla stranden Elli Beach eller en kall frappé i skuggan på ett café så är det bara ett stenkast från hotellet. Frukost ingår i priset och wifi finns kostnadsfritt i lobbyn och på rummen.

GQ Hotel & Club helrenoverades 2017 och har en modern stil. Hotellets design är trendig och överallt finns rustika inredningsdetaljer och häftiga möbler. Hotellet vänder sig främst till den vuxna publiken och accepterar inga bokningar med barn under 6 år.

Trafik, bar- och folkliv kan störa under högsäsong.

 

Vänligen observera att er transferbuss inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell pga. trafiken och de smala gatorna. Ni kan därför behöva gå ca 100 meter med ert bagage.

Promenadavstånd till den populära stranden Elli Beach

GQ Hotel & Club ligger mitt i centrala Rhodos stad och bara ett stenkast från den enormt populära stranden Elli Beach. Här är det alltid mycket folk och rörelse och du har både solsängar, parasoller, vattensporter och en hel del restauranger och barer att välja mellan. Stranden består av klappersten och det härliga, klara vattnet blir snabbt djupt.

Härlig frukostbuffé med traditionella specialiteter

På GQ Hotel & Club möts du av en härlig frukostbuffé som innehåller både de sedvanliga ingredienserna så som bröd, ägg, flingor och frukt men också lokala specialiteter som är traditionella på ön. Garanterat en bra start på dagen!

I baren på hotellet serveras dryck från förmiddagen fram till natten och på hotellets restaurang går det att beställa mat dygnet runt. 

Hotellet ligger mitt i Rhodos stad, mitt bland stadens alla fina restauranger, barer och nattliv.  

Mot betalning

Mat och dryck utöver frukost.

Fräscha och moderna rum

De smakfullt inredda rummen går hand i hand med hotellets övriga moderna inredning och har möbler i sobra färger med detaljer i trä. Varje våning på hotellet har sin egen unika inredningsstil. Rummen har minibar, deponeringsbox (mot betalning), tv, balkong, klinkergolv och på badrumet finns duschkabin.

Dubbelrum Superior, 2 personer

Dubbelrummet på ca 30 m² innehåller två riktiga sängplatser och här kan två fullt betalande bo. Samtliga rum har balkong och vissa av dem med utsikt mot havet. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.