Kolymbia, Rhodos

Kolymbia Village (f.d. My Village)

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

6 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Nej 
Strand
3 km 
Centrum
3 km 

Sommarhus och hotell i ett

Tänk dig en skön sommarsemester i ett grekiskt sommarhus, med egen pool, terrass och grill. På sommarhushotellet Kolymbia Village i Kolymbia erbjuder vi 32 nybyggda, moderna sommarhus med plats för upp till sex personer i samma boende. Detta är en perfekt plats för att samla ihop hela släkten för en härlig familjesemester på Rhodos.

I ditt privata hus hittar du alla sorters hushållsutrustning, och från hotellet är det nära till den härliga stranden (ca 3 km) och mängder av sevärdheter. Husen ligger på en höjd i ett naturskönt område med berg på den ena sidan och en vacker slätt som leder till havet på den andra sidan.

Husen på Kolymbia Village är placerade så att du kan umgås med dina grannar om du så önskar, men du kan också välja att hålla din semester helt privat.

För en extra lyckad semester rekommenderar vi varmt att du skaffar en hyrbil, så att du enkelt kan upptäcka allt vad vackra Rhodos har att erbjuda.

Privat pool och två stränder

I anslutning till ditt sommarhus på Kolymbia Village har du en egen pool med solsängar. Poolen bjuder in till uppfriskande morgondopp, svalka under heta dagstimmar och mysiga kvällsopp. Här kan du bada och njuta av den varma solen när du än önskar, samtidigt som barnen kommer älska att ha en pool att hoppa i när de vill. En garanterad hit!

I närheten finns två stränder som du kan besöka när du är sugen på ett salt dopp: Kolymbia Beach och Tsambika Beach. Båda har härligt, turkost vatten, ligger på endast tre och sex kilometers avstånd från hotellet och bjuder på fantastiska sol- och badmöjligheter. Här kan du hyra solsängar och parasoller, och det finns restauranger som serverar snacks och god lunch.

Grilla i din egen trädgård

Alla sommarhus på Kolymbia Village har rymliga kök med all världens utrustning, som gör det enkelt att laga mat till hela familjen!

Alla kök har kylskåp, spis, mikrovågsugn, vattenkokare, diskmaskin, toastjärn, espressomaskin samt kastruller och liknande för grundläggande matlagning.

Varje hus har sin egen kolgrill med startpaket av kol samt nödvändiga grillverktyg. Det finns alltså goda möjligheter till härliga grillmåltider med hela familjen på Rhodos ljumna kvällar. Ett välkomstpaket bestående av vatten, frukt, en flaska vin och medel till första disk och tvätt ingår i priset.

Endast 500 meter från hotellets port ligger närmsta matbutik, så det är enkelt att handla varor till veckans måltider.

Hela familjen samlad

Under en semester i ett av sommarhusen på Kolymbia Village kan hela familjen vara tillsammans och spendera kvalitetstid med varandra. Den egna poolen kommer garanterat uppskattas av alla plasksugna barn, och de kan även passa på att skaffa nya kompisar som som bor i de andra sommarhusen på området.

Den närmsta och största vattenparken är Atlantica Mikri Poli, som ni kan besöka om barnen vill åka vattenrutschbanor. På Rhodos finns också ett stort antal aktiviteter och utflykter som lämpar sig för gäster av alla åldrar, och som även uppskattas av barn.

Upptäck Rhodos på egen hand

Kolymbia Village ligger direkt intill huvudvägen som sträcker sig runt hela Rhodos ö. Detta betyder att du med hjälp av egen hyrbil kan ta dig till bland annat mängder av ljuvliga stränder, mysiga Rhodos stad och spännande sevärdheter såsom Lindos, som måste upplevas. För att kunna uppleva allt detta och få ut så mycket som möjligt av semestern rekommenderar vi varmt att du hyr en bil.

Golfbanan Afandou Golf ligger endast fem kilometer från Kolymbia Village. Inom räckhåll finns också möjlighet till bergsklättring och diverse vattensporter för hela familjen. Rhodos erbjuder ett stort antal aktiviteter för stora som små både på land och till havs. Åk gärna med på en av våra utflykter för att utforska detta mer!

Nya, moderna sommarhus

På Kolymbia Village erbjuder vi tre olika typer av sommarhus. Alla är moderna och utrustade med nödvändiga bekvämligheter. Samtliga hus är ca 80 m², och har ett vardagsrum med kök samt två sovrum. Här finns fyra riktiga sängplatser, och bäddsoffor som mäter 190x160 cm. Det som skiljer hustyperna åt är deras respektive trädgårdar och pooler.

Alla sommarhus har badrum med badkar, tvättmaskin med inbyggd torktumlare (med startpaket för första tvätt), torkställ, strykjärn och strykbräda, hårtork, två set lakan och handdukar per person samt en rulle toalettpapper som fås vid check-in. För information om innehåll i köket, vänligen se under ”Mat och dryck”.

Här finns eget wifi i huset, satellit-tv, Android-tv och Netflix. För det sistnämnda krävs eget konto för att logga in.

Alla rum har sin egen air-condition, elektiska jalusier för fönstren och klinkergolv. Det finns ingen safety box. Du som reser med småbarn kan få spjälsäng och barnstol på begäran, helt kostnadsfritt.

Två sovrum och vardagsrum, liten pool och liten trädgård, 2-6 personer

Två sovrum och vardagsrum, liten pool och liten trädgård, 2-6 personer

Dessa hus är på 80 m² och har en liten pool samt en mycket liten trädgård som främst består av buskar och blommor. Hus, pool och trädgård mäter tillsammans ca 120 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och bäddsoffor som mäter 190x160 cm. Villan kan bokas som enkelboende mot ett tillägg.

Två sovrum och vardagsrum, pool, 2-6 personer

Två sovrum och vardagsrum, pool, 2-6 personer

Dessa hus är på 80 m², och har en terrass med en större pool. Hus, pool och terrass mäter tillsammans ca 130 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och bäddsoffor som mäter 190x160 cm.

Två sovrum och vardagsrum, pool och stor trädgård, 2-6 personer

Två sovrum och vardagsrum, pool och stor trädgård, 2-6 personer

Dessa hus är på 80 m², och har en större pool samt en grönskande trädgård. Hus, pool och trädgård mäter tillsammans ca 160 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och bäddsoffor som mäter 190x160 cm.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Kolymbia Village gör de bland annat följande initiativ:

• De har magnetiska nyckelkort till alla villor och detta gör att elektriciteten och luftkonditionering stängs av när gästerna lämnar huset

• De har bytt alla glödlampor till LED-lampor för att minska elförbrukningen

• De har installerat ett system som gör att 95 % av vattnet från poolerna blir återanvänt på andra ställen på området

• På området används en elgolfbil för transportering av sängkläder och städmaterial m.m.

• Det används miljövänliga produkter till städningen

Kontakta Nazarguide på flygplatsen vid ankomsten för att få information om incheckningen på Kolymbia Village.

Som utgångspunkt kommer våra guider inte till Kolymbia Village. Du är alltid välkommen att kontakta guiderna via telefon, chatt, sms eller mail för att avtala ett möte, boka en utflykt eller få hjälp om det behövs. 

Poolen rengörs två gånger i veckan.

Sommarhuset överlämnas med två set lakan och handdukar per person.

Husen levereras städade vid ankomst, och ytterligare städning kan tillköpas på plats. För gäster som stannar i två veckor ingår städning också en gång i mitten av vistelsen. Rengöringsutrustning finns, men nödvändiga tvättmedel måste införskaffas.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections