Playa de Palma, Spanien

Metropolitan Playa Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat

Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barnpool
 
Strand
450 m 
Centrum
 

Hotellet

Hotellet Metropolitan Playa Hotel ligger i närheten av sandstranden. Det finns parasoller och solstolar som är avgiftsbelagda. Närmaste stad är Palma. I närheten av hotellet är olika inköpsmöjligheter och en livsmedelsaffär. Från hotellet är det inte långt till ett diskothek. Följande sevärdheter kan nås från hotellet: Palma Aquarium, Aqualand och Catedral Mallorca. Bil- och motorcyckeluthyrning och en busshållplats bidrar till ökad mobilitet under semestern.
Hotellet , senast renoverat 2018, har över 106 rum på 5 våningsplan. Hotellet har en lobby med bar, 2 hissar, luftkonditionering samt ett värdeskåp (avgift). Gästerna har tillgång till lobby med bar, 2 hissar och värdeskåp (avgift). Det gastronomiska utbudet omfattar en restaurang (med aircondition). Våra båda hotellbarer ser fram emot ert besök. WLAN kan användas av hotellgästerna mot avgift. Vidare har hotellet internet i konferensdelen. För rullstolsbundna gäster har hotellet handikappvänliga entréer. Rumststädningen och conciergeservicen är gratis. Tvättservicen är avgiftsbelagd.

Pool och strand

Utomhusområdet i hotellet i medelhavsstil inkluderar en sötkvattenpool med en separat barnpool (öppen från april till oktober). Det finns solstolar och parasoller utan avgift. En bar vid poolen har uppfriskande drycker.

All Inclusive

Frukostbuffé. Halbpension inkluderar frukost och kvällsmat.

Aktiviteter

Idrott- och fritidserbjudanden: tennis (avgift) och fitness. En golfplats är belägen i närheten av hotellet. Cyckelutlåning och cyckeförråd (utan avgift). Vuxenaktiviteter: kvällsshower.

Viktigt att veta innan du bokar din resa

Vissa aktiviteter kan vara avgiftsbelagda. Det kan vara beroende av årstiden och vädret. Servicespråk: engelska. Kreditkort: American Express. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

Våra Collections