Rhodos, Rhodos

Mimosa

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Barnpool
 
Pool:
Strand
200 
Centrum

Bo i hjärtat av Rhodos stad

Mimosa är ett enkelt stadshotell i Rhodos stad med nära till allt ifrån strandliv till shopping. Med gångavstånd till både Elli beach och Windy beach, de två mest populära stränderna i Rhodos centrum och 10 minuters gångavstånd till mysiga Old Town, är du nära allt på Mimosa.

Hotellet har en bar som är öppen hela dagen, för dig som vill njuta av kalla drycker. Alla drycker är mot extra betalning.

Rummen på hotellet är enkla, med varierande inredning och storlek och alla har egen balkong. Rummen fräschades upp vintern 2017 med nya kokplattor och AC.

Vänligen observera att er transferbuss inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell pga. trafiken och de smala gatorna. Ni kan därför behöva gå ca 200 meter med ert bagage.

Nära till stranden och pool på hotellet

Mimosa ligger mitt i centrala Rhodos stad och bara ett stenkast från de båda populära stränderna Elli Beach och Windy Beach. Här är det alltid mycket folk och rörelse och du har både solsängar, parasoller, vattensporter och en hel del restauranger och barer att välja mellan. Stränderna består av klappersten och grus vilket ger härligt, klart vatten som snabbt blir djupt.

Vill du hellre stanna på hotellet för att sola och bada går det bra vid hotellets lilla pool.

Frukost på hotellet eller mat på egen hand

På detta hotell ingår inga måltider, men det finns möjlighet att köpa till frukost. Till frukosten ingår kaffe, té och juice, men du köper själv övrig dryck. Då hotellet är väldigt centralt beläget i Rhodos stad så är det nära till barer och restauranger.

Enkla, trevliga rum

Mimosa har enkla lägenheter i olika storlekar, som samtliga har balkong. Lägenheterna fräschades upp under vintern 2016/2017 och fick då bland annat ny luftkonditionering och nya kokplattor. Wifi finns utan extra kostnad på rummen.

Observera att luftkonditionering ingår i priset från 10 juni till 10 september, övrig period går det att få mot ett tillägg. Säker förvarning finns i form av en deponeringsbox i receptionen, som kostar extra.

Enrumslägenhet, 2 personer

Lägenheten är på ca 22 m² och kräver två fullt betalande. Här finns två riktiga sängar. Lägenheten har kombinerat sov- och vardagsrum. Dusch finns i alla lägenheter.

Enrumslägenhet stor, 2-3 personer

Lägenhete är på ca 25 m² och kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max tre vuxna i lägenheten och det finns möjlighet att få ett barnpris. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa (om lägenheten bokas av tre personer). Lägenheten har kombinerat sov- och vardagsrum. Dusch finns i alla lägenheter.

Tvårumslägenheter, 2-4 personer

Lägenheten är på ca 35 m², här finns plats för fyra personer, max tre vuxna och minst två fullt betalande, och det finns möjlighet att få två barnpriser. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa. Dusch finns i alla lägenheter. Tvårumslägenheten består av ett sovrum och ett vardagsrum med en köksdel.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.