Side, Turkiet

Papaya Apart Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Pool:
Strand
1 km 
Centrum
1,5 km 

Njut av den mysiga och avslappnade stämningen vid poolområdet

Papaya Hotel ligger en liten bit utanför den gemytliga, charmiga och populära semesterorten Side. Det råder en mysig och avslappnad atmosfär kring poolen, och hotellet ligger i ett lugnt område lite utanför Sides centrum, där det dock finns ett litet utbud av restauranger och minimarknader, med mera.

Det är ett hotell utan krusiduller – lägenheterna är enkelt och funktionellt inredda och här är rent och snyggt.

Frukosten, som serveras i den lilla restaurangen/baren vid poolen, är inkluderad i priset.

För dig som tycker om att utforska de lokala marknaderna och köpa med dig lite godsaker till hotellet, finns det kokplattor och ett basutbud av köksutrustning i lägenheterna, så att du kan laga lite god mat och kanske avnjuta det på altanen.

Poolen är samlingspunkten på hotellet

Poolen, som ligger i mitten av hotellets lägenhetsblock, är välkomnande och en populär samlingspunkt, eftersom att det också är här Papaya Hotels lilla bar ligger. Här råder en livfull och mysig stämning både under dagen och framåt kvällen.

Det är cirka en kilometer till stranden, där du kan ta ett uppfriskande dopp.

Eftersom att hotellet inte erbjuder handduksservice, rekommenderar vi att du tar med dig badhandduk hemifrån.

Välj mellan att utforska hotellet eller lokalområdet

Om du vill utmana ditt resesällskap, så kan ni välja mellan att spela en omgång bordtennis, och se vem som är bäst på att träffa dartskivan.

För familjens minsta finns det en mindre lekplats samt en liten barnpool.

Utöver att utforska Side – både den antika delen med sina många ruiner, och stadens charmiga centrum – rekommenderas även ett besök till den närliggande byn Manavgat.

Fina lägenheter utan krusiduller

Lägenheterna är enkelt inredda med möbler som kanske har sett bättre dagar, och som inte är de mest moderna, men här är rent och snyggt.

Lägenheterna har ett mindre kök med kokplattor, ett basutbud av köksutrustning samt ett litet kylskåp och klinkers. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

Alla lägenheter har balkong, en luftkonditionering vardera samt deponeringsbox (mot betalning).

Mot betalning:

Deponeringsbox, wifi och luftkonditionering.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dessa lägenheter är på cirka 45 m² och har två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa. Det kan bo max tre vuxna. Rummet kräver minst två fullt betalande. Du har möjlighet att boka detta rum som enkelrum mot ett tillägg.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Denna lägenhet på cirka 37 m² har ett sovrum med en dubbelsäng, och i uppehållsrummet/matsalen finns två bäddsoffor. Det kan bo max fyra vuxna. Rummet kräver minst två fullt betalande.

Trerumslägenhet, 3-6 personer

I dessa rymliga lägenheter på cirka 73 m² kan det bo upp till sex personer. Det finns ett sovrum med en dubbelsäng, ett rum med två enkelsängar samt ett uppehållsrum/matsal med två bäddsoffor. Det kan bo max sex vuxna och rummet kräver minst tre fullt betalande.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.