Kalithea, Rhodos

Pegasos Beach Rhodes

Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 48 svar
Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 48 svar

4 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
2,5 km till Faliraki, 13 km till Rhodos stad 

Fräscht familjehotell med slående utsikt

Här får du ett modernt All Inclusive-hotell där hela familjen trivs. Hjärtat av hotellet är det mysiga poolområdet med ett kristallklart, turkost hav som kuliss. Det finns ett fint utbud av aktiviteter, en liten vattenrutschbana, barnklubb och ett fräscht wellnesscenter.

All Inclusive ingår i priset, så det är aldrig långt till en svalkande dryck. Från Pegasos Beach har du endast 2,5 km till den populära semesterorten Faliraki, och 13 km till pulserande Rhodos stad.

Personalen har stor erfarenhet inom turism och många har jobbat på hotellet i över 20 år.

Observera att Pegasos Beach på Rhodos är ett fristående hotell och inte i samma kedja som våra Pegasos-hotell i Turkiet.

Ett stenkast från turkost hav

Pegasos Beach ligger fantastiskt fint, direkt vid en vacker strand med alldeles klart vatten. Den långgrunda stranden består mestadels av sand, men även av partier med grus och klappersten. På stranden finns solsängar och parasoller mot betalning. Vill du ha en paus från solsängen, erbjuds det flera olika vattensporter mot betalning.

Det finns också ett härligt poolområde som bjuder in till lata dagar i solen. Här får du, utöver poolen, en separat barnpool och även en liten vattenrutschbana, till barnens stora förtjusning. Solsängar och parasoll står uppradade längs poolkanten, samt en bar som serverar dryck som ingår i All Inclusive-programmet. Det finns välskötta gräsmattor runtomkring på hotellområdet där det också går bra att sola och slappa.

Badhanddukar till pool och strand kan lånas kostnadsfritt av hotellet.

All Inclusive – höjden av bekvämlighet

All Inclusive är bekvämt och enkelt för hela familjen, och på Pegasos Beach får du ett brett och välsmakande All Inclusive-program. Huvudmåltiderna serveras i huvudrestaurangen som buffé och det finns en snackbar bredvid poolen som serverar enklare mat, som pizza och våfflor, under dagstimmarna från maj till oktober. Glass ingår också i All Inclusive-programmet vissa tider på dagen.

Till lunch och middag ingår vatten, läsk samt lokalt öl och vin och poolbaren serverar vatten, läsk, kaffe, te och lokala alkoholdrycker kl. 10.00-01.00, och baren serverar det samma kl. 17.00–01.00. All Inclusive fram till kl. 23.30, därefter får du drinkar mot betalning.

Till kvällsmaten finns en klädkod som innebär att du bör vara ledigt uppklädd, badkläder är inte tillåtna och män förväntas bära långbyxor.

Tennis, barnklubb och wellnesscenter

När du semestrar på Pegasos Beach får du ett fint utbud av aktiviteter, och du väljer själv om du vill ha full rulle eller total avslappning – här finns något för alla!

Du kan prova på allt från basket, cykling och biljard (alla tre mot betalning) till beachvolleyboll, dart, tennis (upplyst bana kostar extra) och bordtennis. På stranden erbjuds flera olika vattensporter mot betalning.

Det finns kostnadsfritt wifi över hela hotellområdet samt på stranden och på rummen. I det fina wellnesscentret finns både bastu och ett utbud av spabehandlingar, och allt i wellnesscentret är mot betalning. Hotellets animationsteam arrangerar olika barn- och vuxenaktiviteter samt underhållning kvällstid som till exempel live musik.

För de mindre gästerna erbjuds både internationell barnklubb, minidisco och en liten lekplats! Observera att Pegasos Beach på Rhodos är ett fristående hotell och inte i samma kedja som våra Pegasos-hotell i Turkiet och det är därmed inte är våra egna skandinaviska barnklubbar som erbjuds här.

Fräscht och stilrent semesterboende med ljuvlig utsikt

På Pegasos Beach bor du i ljusa och fina rum, vissa av dem med en slående utsikt över det turkosa havet. Rummen har kostnadsfritt wifi, balkong, laminatgolv, central luftkonditionering under högsäsong, minikylskåp, deponeringsbox (mot betalning) och plattskärmstv. På badrummet finns antingen dusch eller badkar samt hårfön.

Dubbelrum Plus, 2-3 personer

Detta rum på ca 25 m² kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Här finns två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa på 75x190 cm. Denna rumstyp kan fås med antingen landutsikt eller havsutsikt mot ett tillägg. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum Superior, 2-3 personer

Detta rum på ca 30 m² kräver minst två fullt betalande, det kan bo max två vuxna och ett barn och det är möjligt att få ett barnpris. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 75x190 cm. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit Plus med havsutsikt, 2-4 personer

Familjesviten på ca 40 m² består av två rum och kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och upp till två barn kan få barnpris. Det finns fyra riktiga sängplatser och här bjuds du på en fantastisk havsutsikt.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.