Avsallar/Alanya, Turkiet

Rubi Platinum Spa

Gästbetyg
4.6 av 5
Baserat på 41 svar
Gästbetyg
4.6 av 5
Baserat på 41 svar

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
22 km 

Avslappnad lyx i eleganta omgivningar

Rubi Platinum är ett lyxigt, superhärligt och elegant hotell med en avslappnad, behaglig atmosfär. Dess belägenhet i Avsallar gör hotellet till vårt enda Premium Collection-hotell i närheten av Alanya, och är dessutom vårt prisstarkaste. Hotellet har ett utsökt och läckert All Inclusive-utbud, som är ytterst delikat och snyggt presenterat. Dagen lång finns det massor av läckerheter att välja mellan, och vackra små oaser där du kan njuta av maten. Vid en av barerna kan du ta det lugnt i skuggan från de stora barrträden, som lyses upp av lampor i trädkronorna när mörkret faller på.

Hotellets hjärta är det vackra poolområdet, som bjuder in till avslappning och uppfriskande dopp, medan du njuter av solens värme. Den fina stranden är härligt barnvänlig och ligger väl beskyddad i en lugn liten vik.

Barnklubben är fullständigt fantastisk med bland annat utomhuslekplats, minitivoli och egen amfiteater, och barnen kommer garanterat tillbringa många roliga och härliga timmar här.

Rubi Platinum har ett enastående gym, varifrån du har utsikt över de gröna omgivningarna medan du tränar, och här finns ett stort urval av maskiner och träningsmöjligheter.

Den imponerande och överdådiga lobbyn har ett fint ljusinfall och en praktfull terrass med mjuka, inbjudande soffor, där du kan luta dig tillbaka medan serveringspersonal på rullskridskor serverar dryck.

Rubi Platinum är ett av våra Premium Collection-hotell, och är därmed bland de allra bästa och lyxigaste hotellen Nazar erbjuder.

Sola på stranden, vid poolen eller i gröna omgivningar

Rubi Platinums hjärta är det praktfulla området vid huvudpoolen och den gröna trädgården. Området bjuder in till härlig avslappning, och det finns goda möjligheter för att variera var och hur du njuter av solens värme. Du kan till och med ligga i poolen och sola, medan kroppen blir svalkad, då det finns flera smarta solsängar inbyggda i poolen. Du kan naturligtvis också välja en vanlig solsäng – antingen vid poolen, på stranden eller på hotellets pir. Om du föredrar att ligga i gröna omgivningar kan du hitta en solsäng på den stora, öppna gräsmattan nära vattnet.

Här finns även en mer avslappnad pool, som hör till de rum som har direkt pooltillgång, men som naturligvis kan användas av alla hotellets gäster. För vattenfantasterna och de mer äventyrslystna finns en populär, mindre vattenpark med fyra vattenrutschbanor.

Stranden vid Rubi Platinum ligger väl beskyddad i en lugn och fin liten vik, och är härligt barnvänlig. Stämningen är avslappnad och förhållandevis intim, med tanke på strandens storlek. Vill du ha det mer privat och unna dig själv det lilla extra, kan du hyra en romantisk paviljong vid stranden, där du kan ligga och ta det lugnt dagen lång.

Ytterst genomtänkt och charmerande restaurang

På Rubi Platinum kan du njuta av ett delikat och läckert All Inclusive-utbud. Maten är fantastiskt utsökt och vackert presenterad. Restaurangen är uppbyggd som en liten butiksgata och uppdelad i sektioner med sallader, varma rätter, grillat, bröd, pasta, kakor m.m. Inredningen är planerad och välgjord, och på så vis presenteras maten enkelt och tydligt – men det kan fortfarande vara svårt att välja mellan de många läckra rätterna i det stora utbudet. Du kan njuta av måltiderna både inomhus och utomhus.

Vid lobbyn ligger en mysig bar med inredning som påminner om ett engelskt bibliotek, där du kan sippa på en drink innan middagen. I förlängning av lobbyn och den stämningsfulla baren finns en vacker terrass med mjuka, inbjudande soffor, där du dygnet runt kan njuta av förfriskningar och slappna av i läckra, behagliga omgivningar. Den serviceinriktade personalen tar sig smidigt runt på rullskridskor, och det är imponerande att se hur de hanterar serveringen. Det lyxiga familjehotellet har förstås även ett läckert patisseri, där du kan njuta av bakelser, kakor och choklad dagen lång – självklart inkluderat i All Inclusive-utbudet!

Nära stranden ligger ett charmerande område med en bar, där du kan unna dig själv en lugn stund under ett av de stora barrträden. Om kvällarna lyses trädkronorna upp av lampor, och det är verkligen en betagande och bedårande syn.

Här ligger också Rubi Platinums två à la carte-restauranger, som under dagstimmarna fungerar som lunchrestauranger i All Inclusive-programmet, medan de om kvällarna är mot betalning. Den ena är italiensk och den andra specialiserar sig på fisk och skaldjur.

 

Mot betalning

À la carte-restaurangerna.

Barnen vill aldrig hem igen!

Rubi Platinum har en fullständigt fenomenal internationell barnklubb på två våningar. Härtill hör en utomhuslekplats, ett minitivoli och barnklubbens egen amfiteater – så som du förstår kan det bli svårt att övertala barnen att följa med hem när familjesemestern når sitt slut.

De passionerade barnklubbsguiderna gör allt för att hålla barnen underhållna, aktiverade och glada, och timmarna med de andra barnen ägnas åt bakning, ansiktsmålning, skattjakt, spel, film och en massa mys och bus tillsammans.

Hotellet har även en ungdomsklubb, där tonåringarna bland annat kan skjuta pilbåge och spela minigolf med nya, internationella vänner.

Det barnvänliga hotellet har också en liten vattenpark med fyra härliga vattenrutschbanor, som barnen garanterat kommer vilja lägga timmar på att susa nerför!

Du kommer inte bli uttråkad

Om du vill ha mer än bara avslappning på semestern, så kommer du verkligen trivas på Rubi Platinum. Du kan spela tennis, minigolf, beachvolleyboll, basket, dart eller ta en tur på havet i kanot.

När solen har gått ner och middagen är avslutad, finns det möjlighet att ta del av underhållning och show på hotellets scen, där olika shower visas under veckan. En gång i veckan hålls en underhållande och rolig skumfest samt en BBQ-fest.

Om du vill hålla formen samtidigt som du njuter av allt det goda med en All Inclusive-resa (eller kanske just därför?), så finns det bra möjlighet för det i Rubi Platinums gym. Gymmet ligger i en fin lokal med synliga bjälkar och stora fönsterparier, så du har utsikt över gröna omgivningar när du tränar. Här finns flera olika maskiner såsom löpband, roddmaskin och träningscykel, samt vikter och TRX-utrustning. Varje dag erbjuds ett särskilt program med gruppträningsaktiviteter, som bland annat kan innehålla zumba, boxning, yoga eller pilates.

När du vill varva ner och ta hand om dig själv har hotellet en vacker spaanläggning, med många faciliteter som kan användas helt fritt – verkligen värt ett besök!

I hotellets nedersta våningsplan finns ett område med lite butiker. Detta är fint planerat och utformat som en liten shoppinggata med husfasader och fina detaljer såsom bänkar och lyktstolpar. Mer shopping finns att hitta i Alanya, knappt en halvtimme från Rubi Platinum.

 

Mot betalning

Tennisundervisning.

Läckra rum med möjlighet till direkt pooltillgång

Rummen på Rubi Platinum är snyggt inredda i ljusa nyanser, med bekväma möbler och en vacker takfläkt över sängen. Här finns tv, luftkonditionering, minibar, safety box och laminatgolv. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Denna rumstyp är ca 36 m² och har tre riktiga sängplatser. Det är möjligt att boka rummet antingen med land- eller havsutsikt, det sistnämnda mot betalning.

Rummet kräver minst två fullt betalande och här kan bo max tre vuxna. Det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan, mot ett tillägg, bokas som enkelrum.

Familjesvit villa, 3-5 personer

Familjesvit villa, 3-5 personer

Familjesvit Villa är 69 m² och har totalt fem riktiga sängplatser fördelade på ett sovrum och ett vardagsrum.

Rummet kräver minst tre fullt betalande och här kan bo max fyra vuxna och ett barn. Det är möjligt att få två barnpris.

Dubbelrum pool, 2-3 personer

Dubbelrum pool, 2-3 personer

Njut av att kunna ta uppfriskande dopp direkt från din terrass! Dessa rum är ca 50 m² och har två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa, som mäter 180x85 cm.

Rummet kräver minst två fullt betalande och här kan bo max tre vuxna. Det är möjligt att få ett barnpris.

Grand svit, 4-5 personer

Grand svit, 4-5 personer

I dessa läckra sviter har du 122 m² att breda ut dig på. Här finns fem riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 180x85 cm.

Det finns också en härlig jacuzzi på balkongen.

Det är möjligt att boka denna rumstyp med antingen land- eller havsutsikt, det sistnämnda mot betalning. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och här kan bo max fem vuxna. Det är möjligt att få ett barnpris.

Skäm bort dig själv i det vackra spaet

Om det inte är svalkande nog med ett dopp i poolen eller på stranden, så besök Rubi Platinums spa, där du kan kyla ned dig med en handfull isbitar från isrummet eller ett dopp i chock-poolen. Här finns också jacuzzi, bastu, turkiskt bad, saltrum, ångbad och en inomhuspool som kan användas helt fritt! Du kan även skämma bort dig själv med en avkopplande massage, uppfriskande ansiktsmask eller snygg pedikyr.

 

Mot betalning

Alla behandlingar.

Det finns naturligtvis badhanddukar till alla hotellets gäster.

À la carte-restaurangerna ingår i All Inclusive-programmet under dagstimmarna, då de serverar lunch, men är mot extra betalning om kvällarna.

 

De imponerande och festliga kvällsshowerna kan ibland vara livliga, och en del musik och stoj bör förväntas under kvällen.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections