Kusadasi, Turkiet

Saturn Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

3 personer i samma rum
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
 
Centrum
500 m 

Stadshotell i hjärtat av Kusadasi

Älskar du shopping så är Saturn Hotel det självklara valet! Här bor du nämligen endast 10 minuters gångavstånd från Kusadasis centrum som bjuder in till god shopping. 

Saturn Hotel är ett av våra mest prisvärda hotell i Kusadasi – där du får mycket hotell för lite pengar. Hotellet älskas för sin enkelhet och den mysiga och hemtrevliga atmosfären. Hotellet är idealiskt för dig som sätter värde på att bo mitt i stan under enkla och trivsamma förhållanden. Frukosten är inkluderad i ditt pris och du kan även lägga till halvpension som då även inkluderar kvällsmat.

Frukost eller halvpension?

Hotellets restaurang påminner mest av allt om en liten trivsam matsal. Här serveras en enkel frukostbuffé och om du inte orkar gå ut på stan och leta efter restauranger på kvällen så kan du köpa till halvpension hemifrån, då även kvällsmat ingår i priset. Till frukosten ingår kaffe, te, fruktdryck och vatten och till middagen ingår vatten.

I lobbyn finner du dessutom en bar som serverar drycker hela dagen lång mot betalning.

Mot betalning

Frukost: Mat och dryck utöver frukosten.

Halvpension: Mat utöver frukost och middag samt dryck utöver det som serveras till frukosten.

Fridfullt poolområde

Hotellet har lyckats skapa en fridfull oas med ett fint litet poolområde trots sitt läge mitt i Kusadasis centrum.

Stadsstranden ligger precis vid hamnen, en knapp kilometer från hotellet, men du har många härliga strandbadmöjligheter. Det är bara att hoppa på en buss och välja någon av alla de stränder som ligger i och omkring Kusadasi. Fem minuters färd från centrum ligger t.ex. den berömda 1 km långa Ladies Beach.

Observera att det inte är tillåtet att ta handdukar från rummet till poolen eller stranden, så det kan vara en bra idé att ta med en badhandduk hemifrån.

Mot betalning

Solsängar, parasoll på stranden samt mat och dryck vid pool och strand.

Tips på en oförglömlig semester i Kusadasi

När du bor på Saturn Hotel så får du den ultimata friheten på din semester. Vill du fylla dagen med sol, shopping eller sevärdheter? Lite längre ner får du tre bra tips. 

Känner du för lite tidsfördriv på hotellet så kan du spela biljard eller dart, eller sätta dig på den trivsamma terrassen framför hotellet med en drink eller en kopp kaffe och betrakta det lokala livet som utspelar sig som en film framför dig. Det finns kostnadsfritt trådlöst internet i lobbyn, vid poolen och på rummen.

Åk på utflykt till Fågelön

Utanför Kusadasis kuststräcka ligger en liten ö som i folkmun kallas Fågelön. På ön ligger en välbevarad fästning från 1600-talet med en mycket vacker utsikt över Kusadasis fiskehamn. Den är mycket vacker att titta på från land, gärna på kvällen då de gamla fästningsmurarna upplyses av kvällssolen och en äventyrlig stämning råder på ön.

Upplev Kusadasis lokala marknader

Du har rikliga möjligheter att gå på marknader och insupa alla olika dofter och färger. Här finner du allt, bl.a. frukt, grönsaker, kläder och vardagliga ting som är bra att ha. Receptionen eller våra guider kan hålla dig uppdaterad om vilka dagar de olika marknaderna är öppna.

Mot betalning

Biljard.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Enkla och ljusa rum

Saturn Hotel har 40 rum som täcker alla dina basbehov. Alla rum har tv, balkong, hårfön och badrum med duschkabin. Det finns också individuell luftkonditionering, minikylskåp och värdeskåp som alla är mot extra betalning.

Även om hotellet ligger på en mysig sidogata bör lite oljud förväntas från omgivningarna.

 

 

 

Dubbelrum, 2-3 personer

Ett enkelt men fint och rent rum med plats för 2-3 personer. Här finns som regel en dubbelsäng eller två enkelsängar med möjlighet för extrasäng. Ni ska vara minst två fullt betalande.

Air Condition och Safety Box för säker förvaring finns mot extra kostnad.

Kusadasi

Hotellet ligger i Kusadasi på Turkiets västkust. Kusadasi är en välutvecklad turistort med en charmig, historisk stadskärna och en vacker hamn. Runt om Kusadasi ligger åtskilliga spektakulära sevärdheter, inte minst den antika ruinbyn Efesos, där du finner bl.a. världens största amfiteater.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.