Ialyssos, Rhodos

Sea Melody

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 196 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 196 svar

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Strand
30 m 
Centrum
400 m Ialyssos 

Lägenhetshotell med plats för hela familjen

Sea Melody är ett charmigt och familjevänligt lägenhetshotell. Det råder en mysig och avslappnad stämning vid poolområdet, som är hjärtat av hotellet. Hotellets härliga och hemtrevliga atmosfär beror till stor del på den trevliga, grekiska familjen som driver det.

Tvärsöver vägen ligger stranden, så det är aldrig långt till ett uppfriskande dopp. Sea Melody ligger 400 meter från Ialyssos, där du hittar massor av restauranger, barer och småbutiker. Hotellet ligger också bara några få kilometer från turistparadiset Rhodos stad.

Framför hotellet ligger en härlig terrass som vetter mot stranden, och detta är ett perfekt ställe att njuta av kvällen på, när solen gått ner och det inte längre är så varmt.

I grundpriset ingår inga måltider, men du har möjlighet att beställa till frukost eller halvpension när du bokar din resa.

Mysigt poolområde nära stranden

Poolområdet på Sea Melody är hjärtat av hotellet, och här råder en mysig och avslappnande stämning. Här finns både pool och en separat mindre barnpool, där famlijens minstingar kan plaska.

Det finns en liten strand endast cirka 30 meter från hotellområdet - du ska bara korsa en liten väg så är du där. Merparten av öns stränder består av klappersten och stranden vid hotellet och här i Ialyssos är inget undantag. På de flesta stränder finns möjlighet att hyra solsängar och parasoller.

Mot betalning

Dryck, mat och snacks i poolbaren. Hyra av solsäng och parasoll vid stranden.

Mat och dryck

På Sea Melody väljer du själv om du vill ha frukost, halvpension eller inga måltider inkluderade i resan.

I samtliga lägenheter finns en liten kokvrå, där du har möjlighet att laga mindre måltider. På gångavstånd har du flera möjligheter att smaka på det grekiska köket, eller några av de internationella restaurangerna som området har att erbjuda.

Frukosten serveras som buffé i hotellets restaurang och om du väljer halvpension så kan du utöver frukosten även avnjuta en trerätters middag kvällarna.

Under dagen kan du besöka hotellets pool- och snackbar, och här kan du beställa dryck och snacks.

Mot betalning

Frukost och halvpension mot tillägg. Snacks och dryck ingår inte i priset.

Tid för familjemys

Vid sidan av poolområdet ligger en liten, övertäckt spelhörna, och här kan ni roa er med aktiviteter som bordtennis, bordfotboll och biljard. Det finns också en liten lekplats.

Om du verkligen vill koppla av på riktigt, så ska du besöka hotellets lilla spa, där du kan besöka bastun eller få en avslappnande massage.

Utanför hotellets område finns massor av aktiviteter, och framförallt Rhodos stad har ett stort utbud, till exempel en 9D-bio, escape rooms och massor av andra roliga och spännande aktiviteter för hela familjen.

Mot betalning

Massage och behandlingar i spaet. Bordtennis, bordfotboll och biljard.

Rymliga lägenheter nära havet

Lägenheterna på Sea Melody är rymliga, inredda i ljusa och behagliga färger, och här finns plats för upp till fyra personer i ett och samma rum. Alla lägenheterna är utrustade med telefon, tv, luftkonditionering, safetybox, samt en liten kokvrå med kylskåp, brödrost och kaffemaskin, samt en grundläggande servis. Badrummet har badkar eller duschkabin. Mot betalning kan du få wifi på rummet, men det finns kostnadsfritt i receptionen och vid poolbaren.

Det finns flera olika byggnader på hotellet och lägenheterna kan ligga i vilken som helst av dessa.

Mot betalning

Luftkonditionering, safetybox, wifi på rummet.

Enrumslägenhet, 2-4 personer

Enrumslägenhet, 2-4 personer

Dessa lägenheter är cirka 38 m² och består av ett rum med en liten kokvrå och sovplatser för upp till fyra personer – det finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa till den tredje personen, och om det ska bo ytterligare en person så ställs en extrasäng in. Här finns dessutom badrum och balkong eller terrass. Lägenheten kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser. I lägenheten kan bo max tre vuxna och ett barn.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenheterna är cirka 44 m² och består av två rum. Det finns två riktig sängplatser i sovrummet och i vardagsrummet finns det två bäddsoffor (dessa mäter 190x85 cm) och det finns även en kokvrå. I lägenhetens badrum finns duschkabin eller badkar. Denna rumstyp kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser. I tvårumslägenheten kan det bo max fyra vuxna.

Det finns inte badhanddukar till pool och strand, så ta med det hemifrån.

Luftkonditionering, safetybox och wifi på hotellrummet är mot betalning.

Lägenheterna är utrustade med en grundläggande servis och köksredskap. Fråga i receptionen om du saknar något när du ankommer.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections