Side, Turkiet

Sueno Side

Gästbetyg
4.2 av 5
Baserat på 30 svar
Gästbetyg
4.2 av 5
Baserat på 30 svar

6 personer i samma rum
Barnpris upp till 13 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
3,5 km 

Allsidigt hotell nära Side

Sueno Side är familjehotellet som aldrig sover. Detta är verkligen ett fint All Inclusive-hotell med oanade möjligheter för en drömsemester för hela familjen! Hotellområdet är stort, men är samtidigt intelligent utformat, med massor av olika områden som alla har varsin egen atmosfär. Samtidigt bor du få kilometer från den mysiga, lilla byn Side med många fina shopping- och matupplevelser i den historiska stadskärnan.

Även om hotellområdet är mycket stort, består det av så många små ombonade delar, att det aldrig ter sig så stort som det verkligen är. Därför är det lätt att själv bestämma hur social man vill vara. Hotellet är så välutrustat att det är det självklara valet för såväl familjer med stora och små barn som för mor- och farföräldrar. Här finns något för alla!

Vattenpark med sju vattenrutschbanor!

Sueno Side är ett äkta vattenparadis. Här finns inte mindre än sex pooler och en inomhuspool – perfekt under lågsäsongen om vädret skulle vara nyckfullt. En häftig detalj är att inomhuspoolen fortsätter ut utomhus till en mindre pool så att man kan simma där emellan.

Det finns massor av solsängar och parasoller vid de olika poolområdena, så du har goda förutsättningar för att få en fin solbränna. Vid den stora poolen arrangeras roliga aktiviteter, som får de flesta ur solsängarna.

På Sueno Side finns en populär vattenpark med hela sju vattenrutschbanor, där många barnfamiljer samlas och ser sina förtjusta barn åka gång på gång i de nervpirrande vattenrutschbanorna.

Du bor alldeles intill stranden, och vilken strand sen! Den är härligt bred och barnvänligt långgrund. Du välkomnas av en underbar strandmiljö med parasoller och solsängar som det är fritt fram att använda. Man kan gå längs stranden ända till den gamla delen av Side – som gjort för en romantisk kvällstur.

Stranden är en fin sandstrand med enstaka småstenar i vattenbrynet. Här finns en fin badbrygga där du kan sitta och njuta av kvällssolen och titta in mot Sides gamla stadsdel, där det vackra, gamla Apollotemplet är vackert upplyst i horisonten. Piren är enormt populär för solbadande gäster. Här finns bar, solsängar och parasoll, och skulle det bli för varmt är det bara att hoppa i det svalkande vattnet. Piren är öppen under högsäsongen.

På stranden är det möjligt att få lite VIP-behandling, för här finns ett avgränsat område, ”Planet Beach Club” som kan nyttjas mot extra betalning. Här kan du verkligen slappna av i en privat strandpaviljong!

Handduk till pool och strand är utan avgift.

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.

Mot betalning

Hyra av strandpaviljonger, vissa vattensportaktiviteter.

All Inclusive - som aldrig tar slut!

Sueno Side erbjuder ett mycket brett All Inclusive-program med riktigt många barer och spännande serveringar utspridda över hela hotellområdet. Allt detta är utöver de tre huvudmålen, som serveras i form av lockande bufféer som frestar med en blandning av internationella och turkiska specialiteter. Det finns en liten barnavdelning där barnen har sin egen buffé till kvällsmaten och även små bord och stolar.

All Inclusive-programmet har några alldeles unika inslag, som t.ex. den lilla restauranggatan som går från den stora poolen ner till amfiteatern, där det finns massor av snackrestauranger som serverar lätta luncher, frukt och andra välsmakande smårätter vid olika tidpunkter. Välj mellan allt från sushi, kebab och sallad till hamburgare, bakad potatis och den turkiska specialiteten gözleme. Här finns även en väldigt mysig ölbar, där det serveras öl och snacks.

All lokal dryck är inkluderad, och det är möjligt att hämta dryck dygnet runt. Glass är inkluderat för alla hotellets gäster några timmar under eftermiddagarna.

Förutom alla dessa matupplevelser, kan du äta en delikat middag på inte mindre än sex olika temarestauranger. Välj mellan asiatisk, fisk, italiensk, mexikansk, turkisk och en grillrestaurang, som dock endast är öppen under högsäsongen. I mån av plats kan du besöka varje temarestaurang en gång per vistelse, mot en bokningsavgift.

Mot betalning

Bokningsavgift på temarestaurangerna, vissa snacks, färskpressad juice, importerad dryck.

Öppettider:

Öppettider:
Frukost Huvudrestaurang 07:00 - 10:00
Frukost Lake House 08:00 - 10:00 (reservation krävs)
Sen frukost Huvudrestaurang 10:00 - 11:00
Lunch Huvudrestaurang 12:30 - 14:30
Barnbuffé Huvudrestaurang 19:00 - 20:30
Middag Huvudrestaurang 19:00 - 21:30
Midnattssnacks Huvudrestaurang 23:30 - 07:00
Temarestauranger   19:00 - 21:00
Glass   12:30 - 17:00
Hamak Bar   09:30 - 22:00
Snack Bar   12:30 - 16:30
Bowling Bar   10:00 - 00:00
Café Turk   08:30 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 22:00
Disco Bar   00:00 - 03:00
Lobby Bar   08:00 - 00:00
Palm Bar   16:00 - 00:00
Coffee House   09:30 - 00:00
Meydan Pool Bar   09:30 - 00:00
Beer House   16:00 - 00:00
Pier Bar   09:30 - 19:00
Luna Bar   20:00 - 00:00
Vitamin Bar   09:00 - 21:00
Planet Beach Club   09:00 - 18:00
Planet Beach Club   22:30 - 00:00

Vänligen observera att tider och utbud kan ändras beroende på antal gäster och säsong. Temarestaurangerna kan nyttjas i mån av plats.

Stor nöjespark och internationell barnklubb

Utöver stranden och de många poolerna, som står högt i kurs hos barnen, finns här en riktigt rolig spelhall med många spelmaskiner, och ett härligt minitivoli med många roliga karuseller, som t.ex. ett pariserhjul, radiobilar och mini-gokart.

Den internationella barnklubben, Lollipop, är för alla barn mellan 4-12 år, där barnkära aktivitetsledare gör sitt bästa för att göra semestern så bra som möjligt för barnen. I närheten av barnklubben finns ett litet poolområde med två mindre vattenrutschbanor och en lekplats. I barnklubben ordnas filmvisning, skapande aktiviteter och tävlingar. Barnklubben går också i samlad trupp till vattenparken och åker alla de sju vattenrutschbanorna gång på gång. På kvällen släpper man loss och dansar i minidiscot framför en entusiastisk publik.

Under högsäsongen anordnas en juniorklubb för tonåringar mellan 13-16 år. Aktiviteter annonseras ut via anslagstavlor och aktivitetsledarna hämtar ibland upp ungdomarna vid bl.a. poolen, och ungdomarna är med och bestämmer vad som ska stå på programmet.

Mot betalning

Nöjesparken, spelhall, Playstation.

Aktiviteter - Hela dagen lång!

På Sueno Side händer det alltid något. Du kan mäta dina krafter i tennis, fotboll, beachvolleyboll och basket. Hotellet har dessutom ett särdeles välutrustat fitnesscenter där du kan träna både kondition och styrka.

Lägg här till bågskytte, boccia, minigolf, bordfotboll, shuffleboard, dart, bordtennis och en populär bowlinghall så får du en idé om det breda utbud av aktiviteter som står till buds under dagtid. Kanske lockar vattengymnastik, step, aerobics eller pilates? Här finns det inga ursäkter för att inte hålla sig i trim under semestern!

Man kan lätt bli svettig bara av att läsa om alla aktiviteter som finns här, men som tur är, är detta ju bara möjligheter, som man kan själv välja till eller från, och när din semester är över, kommer det med stor sannolikhet finnas saker du inte hann prova på. Men då har du ju en bra ursäkt för att komma tillbaka!

På kvällen framförs diverse shower i den stora amfiteatern, och det är stor variation i programmet med både livemusik och underhållande shower. Nöjesparken ser hänförande ut under kvällstid med alla blinkande ljus och uppsluppna semesterfirare som ivrigt tar för sig av attraktionerna. Nöjesparken är den givna samlingspunkten under dygnets sista timmar. Hotellets spelhall är också populär, och här det finns en stor uppsättning olika spelmaskiner.

Du behöver inte ta dig in till Side om du önskar lite nattliv, för Sueno Side har ett disko som är öppet under kvällstid.

Mot betalning

Nöjesparken, bowling, bordfotboll, biljard, alla spelmaskiner i spelhallen, upplyst tennisbana och fotbollsplan.

Stora familjesviter med direkt tillgång till pool

Det finns två avdelningar med rum: En huvudbyggnad och flera villor med eget poolområde. Här råder en alldeles speciell, lugn stämning, och om du bokar ett rum mot poolen, får du direkt tillgång till ett uppfriskande dopp precis utanför terrassdörren! Här finns familjesviter för upp till sex personer, så hela familjen kan bo tillsammans.

Huvudbyggnaden är U-formad, vilket innebär att det härifrån är begränsad utsikt mot havet. Det finns hiss i den sex våningar höga huvudbyggnaden, men inte i villadelen, som endast har två våningar. Rummen i huvudbyggnaden har heltäckningsmatta eller laminatgolv, medan det i villabyggnaderna finns laminatgolv. Rummen är fina och modernt inredda.

Alla rum har central luftkonditionering, minibar som dagligen fylls med vatten, läsk och öl, deponeringsbox, balkong eller terrass, tv, telefon, badkar och hårfön. På rummen i huvudbyggnaden finns dessutom trådlöst internet, och även i villorna, men hastigheten och tillgången kan vara lite begränsad. Balkongerna kan variera i utseende och storlek.

Dubbelrum huvudbyggnad, 2-3 personer

Fint inrett rum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, sminkbord och en mindre soffa. Den sista personer sover i bäddsoffa. Ni ska vara minst två fullt betalande, möjligt att få ett barnpris. Mot ett extra tillägg kan detta rum bokas som enkelrum. Rummet är ca 31 m².

Deluxerum huvudbyggnad, 2-4 personer

Deluxerummet har samma faciliteter och samma storlek som dubbelrummet. Istället för en bäddsoffa finns det en fåtölj som kan bäddas ut och användas som extrasäng. Den andra extrasängen är en madrass som mäter 90x190 cm. I detta rum kan ni bo upp till tre vuxna, och ni kan få upp till två barnpriser.

Ekonomirum huvudbyggnad, 2-3 personer

Detta är det billigaste rummet och är lite mindre än dubbelrummet, men i övrigt med samma inredning. Minst två fullt betalande, möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit huvudbyggnad, 3-4 personer

Om du vill ha lite mer plats, kan du välja denna svit, som har två sovrum. Ni ska vara minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng, medan det i det andra finns två enkelsängar. Sviten är ca 43 m².

Rummen i villabyggnaderna

När du väljer ett rum i villorna får du ett härligt poolområde som ligger mitt bland träd och grönska. Vissa av rummen har direkt tillgång till poolen, medan vissa är på andra våningen och därifrån når man poolen via en trappa på balkongen. Rummen har balkonger eller terrasser. Området är lugn och stilla och man känner att man bor lite mer privat.

Dubbelrum Villa, 2-3 personer

Här finns dubbelrum med två olika utsikter; antingen mot det privata poolområdet (mot ett mindre tillägg), där du har direkt tillgång till poolen, eller ett rum mot land, som inte har direkt tillgång till poolen. Rummet påminner mycket om ett dubbelrum i huvudbyggnaden med antingen två enkelsängar eller en dubbelsäng, sminkbord, och en liten soffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris, och rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum. Rummet är ca 31 m².

Familjesvit Villa, 3-6 personer

En rymlig svit med två sovrum med två enkelsängar i det ena rummet och en dubbelsäng i det andra, soffhörna och sminkbord. Här kan ni bo upp till sex vuxna med minst tre fullt betalande. Det är möjligt att få två barnpriser. Sviten är på ca 54 m².

Elegant wellnesscenter

Med alla aktiviteter som Sueno Side bjuder på, kan du komma att behöva slappna av lite, och då är hotellets eleganta wellnesscenter ett bra alternativ. Här finns både bastu, hamam och ångbad som kan nyttjas kostnadsfritt. Här erbjuds flera olika ansikts- och kroppsbehandlingar, som snabbt och lätt får dig att slappna av. Här finner du också hotellets gym som har ett bra utbud av maskiner.

Mot betalning

Peeling, massage och andra behandlingar.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Side

Hotellet ligger i Side på Turkiets sydkust. Side är en fascinerande blandning av nytt och gammalt, då det är en modern semesterstad byggd vid välbevarade, romerska monument i en labyrint av mysiga små gator. Skäm bort dig själv med en middag på en av de många fina restaurangerna, shoppa loss i de spännande butikerna eller gå på en promenad längs havet och njut av den magiska stämningen under stjärnorna i skenet av de upplysta ruinerna.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Utomhuspooler, vattenrutschbanor, minitivoli och stranden på hotellet öppnar 1/4 (om vädret tillåter). Piren öppnar 1/5 (om vädret tillåter).

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.