Side, Turkiet

Summer Rose

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

3 personer i samma rum
Barnpool
Pool:
Strand
1 km 
Centrum
3,5 km 

Litet och mysigt hotell i populära Side

Summer Rose är ett litet, gemytligt och väldigt personligt hotell med endast 43 rum. Hotellet drivs av en familj som de tar väldigt väl hand om sitt hotell – Summer Rose är familjens lilla baby.

Hotellet ligger ca 3,5 km från Side centrum, och här finns ett fint utbud av goda restauranger, mysiga caféer, trevliga barer, populära nattklubbar, billig shopping och spännande sevärdheter.

Lugnt poolområde och kostnadsfri strandshuttle

På hotellet finns ett litet, lugnt poolområde med en pool för vuxna och en separat barnpool med solsängar och parasoller runt omkring. Här finns en liten poolbar som kommer väl till pass om törsten eller hungern skulle göra sig påmind när du ligger och slappar i det fina vädret.

Hotellet arrangerar en kostnadsfri shuttlebuss till stranden några gånger om dagen. Stranden ligger endast 1 km från hotellet, så det funkar fint att ta sig dit till fots också. Här kan alla soldyrkare njuta i varsin solsäng, med eller utan parasoll. Solsäng och parasoll kan nyttjas fritt. Det finns en restaurang med bar på stranden, mot extra kostnad.

Observera att hotellet inte erbjuder handduksservice till pool och strand.

Mot betalning

Mat och dryck vid pool och strand.

Frukost ingår

När du bor på Summer Rose ingår frukostbuffé där kaffe och te ingår. Vid poolen finns en liten poolbar som kommer väl till pass om törsten eller hungern skulle göra sig påmind när du ligger och slappar i det fina vädret.

Side centrum ligger ca 3,5 km från hotellet, och här finns ett fint utbud av goda restauranger, mysiga caféer och trevliga barer, så här bjuds du på goda möjligheter att prova både de lokala specialiteterna och välkända, internationella rätter.

Mot betalning

Mat och dryck utöver till frukosten.

Nära till Side

Om du bor på Summer Rose har du nära till Side centrum, ca 3,5 km, och här finns ett fint utbud av goda restauranger, mysiga caféer, trevliga barer, billig shopping och spännande sevärdheter.

Om du skulle vilja hålla kontakten med nära och kära där hemma så finns det kostnadsfritt Wifi på hotellet.

Rena och fräscha rum

På Summer Rose har du en perfekt bas att utgå ifrån och de fina rummen har ljusa och fräscha möbler. Alla rum har klinkergolv, individuell luftkonditionering, deponeringsbox, tv och balkong. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

Dubbelrum 2-3 personer

Här kan ni sova upp till tre personer, där den tredje personen sover i extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande.

Mot betalning

Deponeringsbox.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Side

Hotellet ligger vid Side på Turkiets sydkust. Side är en fascinerande blandning av nytt och gammalt, då det är en modern semesterstad byggd vid välbevarade, romerska monument i en labyrint av mysiga små gator. Skäm bort dig själv med en middag på en av de många fina restaurangerna, shoppa loss i de spännande butikerna eller gå på en promenad längs havet och njut av den magiska stämningen under stjärnorna i skenet av de upplysta ruinerna.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.