Ialyssos, Rhodos

Sun Beach

Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 153 svar
Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 153 svar

Måltider flera möjligheter
5 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
300 m Ialyssos 

Familjehotell direkt vid stranden

I Ialyssos ligger Sun Beach. Här bor du precis vid stranden med två poolområden och aktiviteter för alla åldrar. Du bjuds på en fantastisk utsikt över stranden och hotellområdet kantas av härliga gräsmattor och fin grönska.

Du har endast 300 meter till Ialyssos centrum där det finns gott om restauranger och shopping. Du kan välja mellan att bo i rum eller lägenhet och du kan boka olika måltidspaket som tillval.

Det finns två hotelldelar – Olympus och Helios. I Helios-delen bor du närmast stranden och här ligger à la carte-restaurangen. Vill du bo med havsutsikt så är det i denna del du ska bo. Olympus ligger tvärs över en liten väg bakom Helios-byggnaden. Här ligger bufférestaurangen och där äger det mesta av dag- och kvällsunderhållningen rum.

Flygtrafiken kan tidvis vara störande.

Flera pooler och härlig strand

Sun Beach breder ut sig på ett fint område precis vid en underbar klapperstensstrand som lockar till svalkande bad. Här står både parasoller och solsängar som kan användas mot betalning.

Vill du ha lite omväxling från havet finns det två poolområden och separata barnpooler. I en av barnpoolerna finns en liten rutschbana för de minsta.

Badhanddukar finns att hyra.

Mot betalning

Badhanddukar, parasoller och solsängar på stranden.

Njut av en härlig All Inclusive-semester

Du kan välja att boka Sun Beach med det bekvämaste sättet att resa, nämligen All Inclusive!

Observera att det endast är möjligt att boka All Inclusive om du bokar ett hotellrum. Väljer du att bo i lägenhet så finns inte All Inclusive som tillval, utan endast frukost eller halvpension.

All Inclusive

Frukost, lunch och middag avnjuter du på hotellets buffetrestaurang Artemis och här finns även en buffé för barnen. Gluten och laktosfria produkter finns att tillgå. I mån av plats kan du även inta en lättare lunch i poolbaren. Fivos Pool Bar erbjuder förutom varma och kalla drycker även frukt och snacks mellan de ordinarie måltiderna. Mellan klockan 10:30 och 18:30 kan du dessutom välja mellan minst tre olika smaker av glass på Fivos Pool Bar.

En gång per vistelse har du i mån av plats möjligheten att äta till ett reducerat pris i hotellets temarestaurang. Då utgår en rabatt på 4 € per barn och 8 € per vuxna.

Med All Inclusive ingår all mat samt vissa lokala drycker med eller utan alkohol mellan 10:30 och 23:00. Undantaget är rumsservice samt internationella och vissa nationella märkesdrycker. Strandbaren ingår inte i All Inclusive.

Alla All Inclusive gäster har möjlighet att få ett frukostpaket om man har tidigt hemflyg. Den beställs i receptionen senast 19:00 dagen före.

Dresscode i Artemis: långbyxor för män.

Flera måltidspaket att välja mellan

Om du bor i lägenhet kan du välja mellan inga måltider, frukost eller halvpension. Om du bor i hotellrummen ingår halvpension i ditt grundpris och du kan boka All Inclusive som tillval. Om du väljer halvpension är det frukost- och kvällsmatsbuffé i huvudrestaurangen som ingår. Med frukost eller halvpension är all dryck mot extra betalning, men till frukosten kan du dock välja mellan kaffe, te, juice och vatten.

Det finns två restauranger, bufférestaurangen och en temarestaurang, och fyra barer att välja mellan på hotellet. Ett par kvällar i veckan arrangeras olika temakvällar, som till exempel grekisk afton där det spelas livemusik.

Mot betalning

Frukost: Mat förutom frukost och all dryck.
Halvpension: Mat förutom frukost och kvällsmat. All dryck förutom kaffe, te och vatten till frukosten.  
All Inclusive: Internationella och vissa nationella märkesdrycker.

Beach bar, dryck i Helios-delen.

Gott om aktiviteter för hela familjen

På hotellområdet finns flera aktiviteter att välja mellan: beachvolleyboll, en liten fotbollsbana, bordtennis, minigolf, biljard, och ett litet gymrum. På hotellet huserar också ett internationellt aktivitetsteam som arrangerar olika tävlingar och utmaningar, och det bjuds på kvällsunderhållning flera kvällar i veckan.

Wifi finns på hela hotellområdet, inklusive rummen och lägenheterna, utan kostnad.

Hotellet har ett fantastiskt läge, endast 300 meter till Ialyssos, där det finns massor med affärer, restauranger, nattliv och hålligång.

För barnen finns både lekplats och minidisco tre kvällar i veckan och aktiviteter och underhållning arrangeras flera kvällar i veckan.

Välj mellan hotellrum och lägenhet

På Sun Beach kan du välja mellan att bo i Olympus- eller Helios-delen. I Helios-delen bor du närmast stranden och här ligger à la carte-restaurangen. Vill du bo med havsutsikt så är det i denna del du ska bo. Olympus ligger tvärs över en liten väg bakom Helios-byggnaden. Här ligger bufférestaurangen och där äger det mesta av dag- och kvällsunderhållningen rum. I Olympus-delen finns hotellrum och lägenheter med kokvrå och i Helios-delen ligger endast lägenheter med kokvrå.

Mot betalning

Deponeringsbox.

Hotellrummen

Alla hotellrum ligger i Olympus, vilket är den delen av hotellet som ligger på andra sidan vägen. Alla rum har bad/dusch och wc, hårfön, tv, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (ej mellan kl 8–14) 1/6–30/9 samt balkong eller markterrass med trädgårdsutsikt. När du bokar ett hotellrum ingår halvpension och All Inclusive kan bokas som ett tillägg.

Dubbelrum, 2-3 personer

Här finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg. Halvpension ingår i priset och All Inclusive kan köpas till.

Dubbelrum Large, 2-4 personer

Detta rum påminner om det vanliga dubbelrummet men är något större. Här finns tre riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Halvpension ingår i priset och All Inclusive kan köpas till.

Deluxerum, 2-3 personer

Detta rum påminner också om det vanliga dubbelrummet men har högre inredningsstandard. Rummen har vattenkokare, platt-tv, cd/dvd-spelare och badrock/tofflor. Det finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Halvpension ingår i priset och All Inclusive kan köpas till.

Familjesvit med havsutsikt, 2-5 personer

Här bor du i fina sviter som ligger på någon av de översta våningarna och som erbjuder en härlig utsikt över havet. Du får två separata rum och fyra riktiga sängplatser samt en bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fem vuxna här och det är möjligt att få ett barnpris.

Lägenheterna

Alla lägenheter har pentry med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffekokare, brödrost, bad/dusch och wc, hårfön, tv, telefon, luftkonditionering vissa tider 1/6–30/9 och balkong eller markbalkong. När du bokar en lägenhet ingår inga måltider, men det är möjligt att boka till frukost eller halvpension.

Tvårumslägenhet landutsikt, 2-4 personer

Denna lägenhet ligger i Olympus-delen, på andra sidan gatan. Lägenheten har två riktiga sängar och två extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Inga måltider ingår.

Tvårumslägenhet havsutsikt, 2-4 personer

Denna lägenhet ligger i Helios-delen, den strandnära delen av hotellet. Lägenheten har två riktiga sängar och två extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Inga måltider ingår.

Enrumslägenhet, 2-3 personer

I denna enrumslägenhet finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna. Inga måltider ingår.

Barnsvit, 2-4 personer

I barnsviten på ca 38-45 m2 får du två separata rum med en dörr mellan. Som namnet antyder är detta rum speciellt designat med både föräldrar och barn i åtanke. I rummet finns till exempel tv med barnkanaler, välkomst-snacks i kylskåp, ritpennor och kritor för barn upp till 8 år och Sony Playstation för barn över 8 år. Här finns fyra riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris och en barnrabatt på vuxenpriset. Inga måltider ingår.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.