Sunny Beach, Bulgarien

Sunny Day

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Måltider flera möjligheter
5 personer i samma rum
Barnpris upp till 13 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Pool:
Strand
350 m 
Centrum
1,5 km 

Hotellrum eller lägenheter nära centrala Sunny Beach

Sunny Day är ett hotell med en härligt livlig atmosfär, beläget i norra delen av Sunny Beach. På en endast cirka 15 minuters lång promenad är du inne i populära Sunny Beach livfulla centrum. Med enkelt inredda rum, ett poolområde med några mindre rutschbanor, en poolbar med en liten trevlig takterrass och ett läge med restauranger och supermarkets precis runt hörnet har man vad som behövs för att njuta av sin semester.

Hotellet passar utmärkt för alla; familjer, par och ungdomar som vill komma iväg och uppleva Sunny Beach i Bulgarien.

Pool med vattenrutschbanor

Poolen och poolområdet är hotellets hjärta, och här råder en livfull stämning. Mitt i poolen finns en trevlig poolbar med en liten terrass en trappa upp, och skulle man bli sugen på något att äta under dagen kan man beställa något gott från restaurangen som ligger i anslutning till poolområdet. Till barnens stora förtjusning finns det även ett fåtal vattenrutschbanor.

Vill man hålla sig uppdaterad med familj och vänner hemma går det bra att mot extra kostnad skaffa wifi som fungerar vid poolområdet och i receptionen.

Det finns även möjlighet att hyra madrass till solsängarna samt poolhanddukar. Man kan också ta med sig en badhandduk hemifrån.

Från hotellet är det cirka 350 m till den härliga sandstranden i Sunny Beach. Där finns det solsängar och parasoll som man kan hyra. Om hungern eller törsten gör sig påmind finns det trevliga tavernor längs med stranden man kan besöka.

Observera att under högsäsong kan det bli livligt, ganska högljutt och tätt med solstolar och parasoller runt poolområdet.

Mot betalning

Hyra av madrass till solsängar och hyra av poolhanddukar på hotellet. Mat, dryck, solsängar och parasoll på stranden. Wifi i receptionen och vid poolen.

Olika måltidspaket

När du bor på Sunny Day kan du boka med frukost eller halvpension som tillval. Bokar du hotellrum ingår frukost med kaffe, te och juice. Hotellet är centralt beläget med endast 1,5 kilometer från Sunny Beach kärna där ett brett utbud av restauranger och barer kan hittas.

Mot betalning

Frukost: Mat förutom frukost. All dryck förutom kaffe, te och juice till frukosten.

Halvpension: Mat förutom frukost och kvällsmat. All dryck förutom kaffe, te och juice till frukosten.

Utforska Sunny Beach

Sunny Beach är definitionen av en pulserande semesterort och här råder en härlig och livfull semesterstämning. Staden har ett stort utbud av restauranger, caféer, trevliga barer, billig shopping och allt annat som hör en livlig turistort till.

Ta gärna en tur till den vackra sandstranden som bjuder på nöjen av alla dess slag längs hela strandpromenaden. Här finns barer, restauranger, pubar, vattensporter, tivoli och mycket mer. Även på kvällen kan man strosa runt och insupa den härliga energin.

Sunny Beach är väl mest känt för att vara populärt bland ungdomar, men staden har mycket att erbjuda, även för familjer! Det är en riktigt bra familjedestination med ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen och för alla åldrar.

Enkla, trevliga rum

På hotellet kan man bo i dubbelrum eller i lägenheter som är fräscha, enkelt inredda och alla med balkong eller terrass där storleken kan variera något. Alla rum och lägenheter är utrustade med dusch, individuell luftkonditionering, tv, ett litet kylskåp, och de är alla delvis med heltäckningsmatta. Deponeringsbox finns tillgängligt i hotellets reception.

Mot betalning

Deponeringsbox i receptionen.

Dubbelrum, 2-4 personer

Enkla, fräscha rum på cirka 28 m² som är inredda med en dubbelsäng och en bäddsoffa som mäter 180x130 cm. Här man kan bo upp till två vuxna och två barn. Rummet kräver minst två fullt betalande och upp till två barn har möjlighet att få barnpris. Det är möjligt att boka denna rumstyp som enkelrum mot ett tillägg.

 

Enrumslägenhet, 2-4 personer

Enrumslägenheterna är på cirka 45 m² och är inredda med en enklare kokvrå samt ett litet bord och stolar. Lägenheten har fyra riktiga sängplatser varav två av dem är enkelsängar som mäter 90x190 cm. Här kan man bo upp till fyra vuxna. Rummet kräver minst två fullt betalande och upp till två barn kan få barnpris.

 

Tvårumslägenhet, 3-5 personer

Tvårumslägenheterna är på cirka 60 m² och är inredda med en enklare kokvrå samt köksbord och stolar. Lägenheten har två sovrum med totalt fyra riktiga sängplatser varav i det ena rummet det är två enkelsängar som mäter 90x190 cm och i det andra en dubbelsäng. En bäddsoffa är placerad i det lilla uppehållsrummet och mäter 130x180 cm. Här man kan bo upp till fyra vuxna och ett barn. Rummet kräver minst tre fullt betalande och upp till två barn kan få barnpris.

Sunny Beach

Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och festsugna ungdomar. Under högsäsong är det hetiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar.

Här har du en cirka 6 km lång finkorning sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det den vackraste och en av de mest välskötta stränderna längs Svartahavskusten. De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar

Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach, och den är med på Unescos världsarvslista. I gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra suvenirer längs de små mysiga gatorna.

En tur hit är att rekommendera så att du kan strosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.