Side, Turkiet

Sunrise Resort

Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 87 svar
Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 87 svar

5 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
Centrum
8 km 

Sunrise Resort är ett paradis för dig som vill ha många valmöjligheter på semestern!

Sunrise Resort ligger i mitt i härliga och gröna omgivningar och erbjuder en uppsjö av aktiviteter för hela familjen. Överallt på det frodiga hotellområdet finns massor av blommor och palmer, det råder en fridfull stämning och här finns gott om plats för alla. Hotellet ligger vid en 500 meter bred, härlig strand där det både finns möjlighet för att slappna av, och för att vara aktiv med ett otal vattensportsaktiviteter. Du kan välja mellan flera olika pooler, som ligger som små oaser utspridda på området, och det finns även en vattenpark med flera vattenrutschbanor.

Sunrise Resort ligger granne med systerhotellet Starlight Hotel, och du kan använda de flesta faciliteterna på båda hotellen. Flera av aktiviteterna ligger på Starlight Hotel.

Välj mellan att bo i huvudbyggnaden, med antingen havs- eller landutsikt, eller i en av de villor som ligger utspridda på i den frodiga trädgården.

Välj mellan avslappning och fart och fläkt

Njut av den vackra, breda stranden, där du kan slappna av, gå en promenad i vattenbrynet, eller ta en tur ut på piren, där det råder en mysig och avslappnad atmosfär.

 Om du hellre vill ha lite hålligång så finns det många roliga och spännande vattensportsaktiviteter – dessa dock mot betalning.

Det finns flera olika pooler runt om på området, där det antingen bjuds in till avslappning eller till lite mer fart och fläkt.

 

Vattenparken lockar med inte mindre än 11 vattenrutschbanor, varav fem av dem är bäst lämpade för de lite större barnen och de leksugna vuxna, medan tre av dem är för barn och tre av dem är minirutschbanor. Området omkring de stora vattenrutschbanorna är väldigt fint utformat, och för att komma till toppen av vattenrutschbanorna går man in i en stor mölla. 

Njut av en härlig All Inclusive-semester

En All Inclusive-semester med Nazar är lätt och bekväm och  du behöver inte bekymra dig om var nästa måltid ska ätas eller över vad saker kostar.

På Sunrise Resort kan du verkligen se framemot att njuta av All Inclusive-programmet, då det i huvudrestaurangen flera gånger om dagen serveras aptitretande bufféer med ett stort, välsmakande och varierat utbud.

Under dags- och kvällstimmarna finns det åtskilliga barer som serverar läsk, öl, dryck och snacks.

Bland härligheterna i All Inclusive-programmet på Sunrise Resort kan även följande nämnas: kostnadsfri glass under eftermiddagarna, bakverk, gözleme (läcker turkisk specialitet), bagels samt te och kakor på eftermiddagen.

Vänligen observera att du kan avnjuta All Inclusive-godsakerna på både Sunrise Resort och systerhotellet under dagen och kvällen, men att huvudmåltiderna ska intas på Sunrise Resort.

I mån av plats kan du kostnadsfritt en gång per vistelse  också besöka temarestaurangen Sini Turk, som serverar mumsiga turkiska rätter.

Om du har lust att prova på något annat än huvudrestaurangen, kan du – mot betalning – välja mellan inte mindre än 11 temarestauranger med teman som mexikanskt, japanskt, indiskt, italienskt och franskt kök. Fyra av dessa temarestauranger ligger på Sunrise Resort, medan de andra ligger på Starlight Hotel. Observera att temarestaurangerna är väldigt populära, och eftersom att de inte har plats till så många gäster som huvudrestaurangen, rekommenderar vi att du bokar bord i god tid.

Mot betalning

Färskpressad juice (kostnadsfritt till frukost), viss importerad dryck, temarestaurangerna (förutom Sini Turk), roomservice.

Något för både stora och små – och för alla vattenfantaster

Sunrise Resort har en egen internationell barnklubb för barn mellan 4-12 år, där professionella aktivitetsguide arrangerar roliga lekar och aktiviteter med och för barnen. På kvällarna arrangeras minidisco där de dansglada barnen kan dansa loss på dansgolvet.

För de lite större barnen (13-16 år) finns en ungdomsklubb med PlayStation, klättervägg och olika sportaktiviteter.

Även vattenfantasterna kommer att trivas här, då det finns hela 11 vattenrutschbanor. Av dessa är fem av dem är bäst lämpade för de lite större barnen och de leksugna vuxna, medan tre av dem är för barn och tre av dem är minirutschbanor. Det finns också en liten, skojig plaskdamm med sandbotten som är en garanterad hit bland de minsta.

En uppsjö av roliga aktiviteter för hela familjen

Om du och familjen älskar att vara aktiva och kanske gillar att göra små turneringar familjen emellan, så kommer ni älska Sunrise Resort! Det är helt enkelt ett semesterparadis med flera roliga, utmanande och underhållande aktiviteter.

Här finns otaliga aktivitetsmöjligheter som till exempel bowling, bordtennis, biljard, squash, klättervägg, basket, beachvolleyboll, minigolf, minifotbollbana, dart, tennisbanor (öppna 15 juni – 31 augusti – här rekommenderas du att boka tid).

Det erbjuds också massor med aktiviteter i och omkring poolen (som vattenpolo och vattenaerobics), och det arrangeras ibland aerobics, step, yoga och turneringar i bågskytte, dart, boule och mycket annat runt om i de gröna och frodiga omgivningarna.

Även efter mörkrets inbrott finns det massor att hitta på. Det finns en fin amfiteater där det flera gånger i veckan arrangeras kvällsunderhållning. De duktiga aktivitetsguiderna anordnar många olika festliga events under sommaren, ofta med olika teman, till exempel poolparty, white party, retrofester med mera.

Skulle du behöva några förnödenheter eller om shoppingsuget skulle slå till, så finns det en del affärer som ligger i en konstgjord grotta som helt klart är värt ett besök. Denna grotta och flera av aktiviteterna försiggår på Starlight Hotel.

Mot betalning

Bowling, biljard, spelrum (elektroniska spel), minigolf, alla vattensportsaktiviteter, fotbollsbanorna, putting green och driving range.

Välj det rum som passar dig bäst

Sunrise Resort erbjuder flera olika rumstyper, så det gäller bara att hitta den som passar dig och din familjs önskemål och behov bäst. Du kan välja mellan att bo i de mysiga villorna som ligger utspridda på det frodiga och blomsterfyllda hotellområdet, eller i huvudbyggnaden där det finns rum med havs- eller landutsikt.

Rummen i villabyggnaderna:

Alla rum är ljusa och inbjudande och har balkong. Det finns kostnadsfritt wifi, central luftkonditionering, tv, minibar som dagligen fylls på med öl, läsk och vatten, kaffe- och tefaciliteter, deponeringsbox, duschkabin, hårfön och innetofflor. Rummen har parkettgolv.

Dubbelrum Club, 2-3 personer

Dessa rum ligger i villabyggnaderna i den stora, prunkande trädgården, och här har du cirka 31 m² att breda ut dig på. Det finns en dubbelsäng och en bäddsoffa (185x90 cm). Rummen kan ligga antingen på markplan eller en trappa upp och ha balkong. Dubbelrum Club kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Det är möjligt att boka rummet som enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit Duplex Club, 3-5 personer

Sviterna kan ligga på både bottenvåningen och första våningen i villorna, och är ca 65m². Sviten är fördelad på två våningar: en bottenvåning och ett loft. På det våningsplan man kommer in finns sovrum och vardagsrum och på loftet över finns en bäddsoffa (185x90 cm). Denna rumstyp kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fem vuxna och det är möjligt att få två barnpriser.

Familiesvit Club, 3-4 personer

Familjesvit Club är på cirka 52 m² fördelat på ett sovrum  och ett vardagsrum. Det finns en dubbelsäng, två enkelsängar och en liten mysig soffgrupp. Denna rumstyp kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Rummen i huvudbyggnaden

Alla rum är ljusa och inbjudande och har balkong med antingen land- eller havsutsikt. Här finns kostnadsfritt wifi, central luftkonditionering, tv, minibar som dagligen fylls på med öl, läsk och vatten, kaffe- och tefaciliteter, deponeringsbox, badkar, hårfön och innetofflor. Dessa rum har heltäckningsmatta.

Dubbelrum med landutsikt, huvudbyggnaden, 2-3 personer

Dubbelrum på cirka 28 m² med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en bäddsoffa (185x90 cm). Denna rumstyp kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Denna rumstyp kan mot ett tillägg bokas som enkelrum.

Dubbelrum med havsutsikt, huvudbyggnaden, 2 personer

Dubbelrum på cirka 25 m², där det antingen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar. Denna rumstyp kräver två fullt betalande. Denna rumstyp kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

När du vill skämma bort dig själv

Om du vill skämma bort dig själv eller bara koppla av ska du bege dig till det fina wellnesscentret på systerhotellet Starlight. Du kan kostnadsfritt besöka det turkiska badet och bastun mellan kl. 09.00-14.00, medan de många avslappnande behandlingarna är mot betalning.

Det finns också ett gym med flera träningsmaskiner som kan besökas om du vill behålla formen under semestern. Detta kan besökas av gäster över 16 år.

Mot betalning

 

Thalasso-pooler, bio-bastu, snöfontän, tropical adventure-dusch, saltrum, massage och diverse skönhetsbehandlingar. Dessa behandlingar föregår på Starlight Hotel.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.