Side, Turkiet

Sunrise Resort

Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 27 svar
Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 27 svar

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
Centrum
8 km 

För dig som vill ha många valmöjligheter

Sunrise Resort är ett stort All Inclusive-hotell i härliga och gröna omgivningar som erbjuder en uppsjö av aktiviteter för hela familjen. Överallt på det frodiga hotellområdet finns massor av blommor och palmer, här råder en fridfull stämning och det finns gott om plats för alla. All Inclusive-hotellet ligger vid en 500 meter bred, härlig strand med goda möjligheter för att slappna av. Du kan välja mellan flera olika pooler, som ligger i små oaser utspridda på området, och det finns även en vattenpark med flera fartfyllda vattenrutschbanor.

Sunrise Resort ligger i direkt anslutning till systerhotellet Starlight Resort, och som gäst har du möjlighet att använda faciliteterna och delta i aktiviteterna på båda hotellen! Du kan även njuta av stora delar av det breda All Inclusive-utbudet på dem båda.

Välj mellan att bo i huvudbyggnaden, med antingen havs- eller landutsikt, eller i en av de trevliga villorna som ligger utspridda på i den frodiga trädgården.

Hos Nazar har vi kategoriserat våra hotell i Premium, Nazar, Holiday och Value Collection. Detta hotell är ett av våra fina familjehotell med All Inclusive och hög kvalitet, och är en del av vår Holiday Collection.

Välj pool efter humör

Sunrise Resort har flera olika pooler på det grönskande området, där det antingen bjuds in till avslappning eller till lite mer fart och fläkt. Du har också fri tillgång till poolerna på Starlight, så du kommer garanterat kunna hitta något som passar dig för stunden!

Det finns 11 vattenrutschbanor i vattenparken, varav fem är bäst lämpade för de lite större barnen och leksugna vuxna, medan tre är för barn och tre är minirutschbanor. Området omkring de stora vattenrutschbanorna är väldigt fint utformat, och för att komma till toppen av vattenrutschbanorna går man in i en stor mölla. För de minsta barnen finns en skojig liten plaskdamm med sandbotten.

Nedanför Sunrise Resort kan du njuta av den vackra, breda stranden där du kan slappna av, gå en promenad i vattenbrynet eller ta en tur ut på piren där det råder en mysig och avslappnad atmosfär. Här finns självklart solsängar och parasoll till fritt förfogande. Vattnet blir djupt relativt fort.

Handdukar till pool och strand finns på hotellet.

Njut av härlig All Inclusive-semester

En All Inclusive-semester med Nazar är lätt och bekväm, för du behöver aldrig bekymra dig över var nästa måltid ska ätas eller vad saker kostar!

Under en semester på Sunrise Resort kan du verkligen se fram emot att njuta av All Inclusive-programmet, då det i huvudrestaurangen flera gånger om dagen serveras stora bufféer. Det finns åtskilliga barer som serverar läsk, öl, dryck och snacks. Bland härligheterna i All Inclusive-programmet kan även nämnas följande: gözleme (läcker turkisk specialitet), bagels samt te, kakor och glass på eftermiddagen. Du kan avnjuta All Inclusive-godsakerna på både Sunrise Resort och systerhotellet, men huvudmåltiderna ska alltid intas på Sunrise.

Förutsatt att det finns plats, kan du en gång under loppet av din semester, utan extra betalning, äta på antingen temarestaurangen Sini Turk, de serverar läckra turkiska rätter eller på Medelhavsrestaurangen. Medelhavsrestaurangen ligger på Starlight Resort. Om du har lust att prova på något annat kan du – mot betalning – välja mellan inte mindre än 11 temarestauranger med teman som mexikanskt, japanskt, indiskt, italienskt och franskt. Fyra av dem ligger på Sunrise Resort, medan de andra ligger på Starlight Resort. Observera att temarestaurangerna är väldigt populära, och vi rekommenderar därför att du bokar bord i god tid.

 

Mot betalning

Färskpressad juice (utan extra kostnad vid frukost), viss importerad dryck, temarestaurangen (utöver det inkluderade besök på antingen SiniTurk eller Medelhavsrestaurangen) och rumservice.

Underhållning för stora och små

Sunrise Resort har en egen internationell barnklubb för barn mellan 4-12 år, där passionerade aktivitetsguide arrangerar roliga lekar och aktiviteter med och för barnen. På kvällarna arrangeras minidisco, där de dansglada barnen kan dansa loss på dansgolvet.

För de lite större barnen mellan 13-16 år finns en ungdomsklubb med PlayStation, klättervägg och olika sportaktiviteter – så att även tonåringarna kan ha en aktiv semester med nya vänner.

Även vattenfantasterna kommer att trivas här, då det barnvänliga hotellet har hela 11 vattenrutschbanor i vattenparken. Av dessa är fem är bäst lämpade för de lite större barnen, medan tre är för barn och tre är minirutschbanor. Det finns också en liten, skojig plaskdamm med sandbotten som är en garanterad hit bland de minsta.

En uppsjö av roliga aktiviteter för hela familjen

Om du och din familj älskar att vara aktiva, tävla och hitta på saker tillsammans så kommer ni älska Sunrise Resort!

Här finns många sporter och aktiviteter såsom bowling, bordtennis, biljard, squash, klättervägg, beachvolleyboll, minigolf, dart, och tennisbanor. Det erbjuds också många aktiviteter i och omkring poolen, exempelvis vattenpolo och vattenaerobics, och det arrangeras ibland yoga och turneringar i bågskytte, dart, boule och mycket annat i de gröna och frodiga omgivningarna. Du som är över 16 år och vill hålla liv i träningen under semestern kan besöka hotellets gym med flera maskiner.

På Sunrise Resort finns en fin amfiteater där det flera gånger i veckan arrangeras kvällsunderhållning. Aktivitetsguiderna anordnar olika festliga events under sommaren, ofta med olika teman såsom poolparty, white party och retrofester.

Skulle du vilja shoppa så finns det en del affärer i en häftig arkad i form av en konstgjord grotta, som helt klart är värd ett besök. Denna grotta och flera av aktiviteterna äger rum på Starlight Resort.

 

Mot betalning

Bowling, biljard, spelrum, minigolf, vattensportsaktiviteter, fotbollsbanor, putting green och driving range.

Välj det rum som passar dig bäst

Sunrise Resort erbjuder flera olika rumstyper, så det gäller bara att hitta den som passar dig och din familjs önskemål och behov bäst! Du kan välja mellan att bo i de mysiga villorna som ligger utspridda i det frodiga och blomsterfyllda hotellområdet, eller i huvudbyggnaden där det finns rum med havs- eller landutsikt.

Rummen i villabyggnaderna

Alla rum är ljusa, inbjudande och har balkong. Här finns kostnadsfritt wifi, central luftkonditionering, tv, minibar som dagligen fylls på med öl, läsk och vatten, kaffe- och tefaciliteter, safety box, duschkabin, hårfön och innetofflor. Rummen har parkettgolv.

Dubbelrum Club, 2-3 personer

Dubbelrum Club, 2-3 personer

Dessa rum är ca 28 m² och har två riktiga sängplatser och en bäddsoffa (190x90 cm). Rummen kan antingen ligga på markplan eller en trappa upp och ha balkong. Dubbelrum Club kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Deluxerum Club, 2-3 personer

Deluxerum Club, 2-3 personer

Deluxerum Club är ca 32 m², alltså en aning större än ett vanligt dubbelrum Club. Det finns två riktiga sängplatser, samt en bäddsoffa och en extrasäng som båda mäter 190x90 cm. Rummen har balkong och kan ligga på bottenvåningen eller första våningen. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris på ett barn. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Familjesvit Club, 3-4 personer

Familjesvit Club, 3-4 personer

Familjesvit Club är cirka 52 m² fördelat på ett sovrum och ett vardagsrum. Här finns fyra riktiga sängplatser och en mysig liten soffgrupp. Denna rumstyp kräver minst tre fullt betalande, där kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit Duplex Club, 3-5 personer

Familjesvit Duplex Club, 3-5 personer

Denna familjesvit ligger på andra våningen i villorna, och är ca 65 m². Sviten är fördelad på två våningar i form av en bottenvåning med spiraltrappa som leder upp till ett loft. Det är öppen förbindelse mellan de båda våningarna. På rummets bottenvåning finns sovrum samt vardagsrum och på loftet ovanför finns en bäddsoffa (190x90 cm). Denna rumstyp kräver minst tre fullt betalande, där kan bo max fem vuxna och det är möjligt att få två barnpriser.

Rummen i huvudbyggnaden

Alla rum i huvudbyggnaden på Sunrise Resort är ljusa och inbjudande och har balkong med antingen land- eller havsutsikt. Här finns kostnadsfritt wifi, central luftkonditionering, tv, minibar som dagligen fylls på med öl, läsk och vatten, kaffe- och tefaciliteter, safety box, badkar, hårfön och innetofflor. Dessa rum har heltäckningsmatta.

Dubbelrum med landutsikt, huvudbyggnaden, 2-3 personer

Dubbelrum med landutsikt, huvudbyggnaden, 2-3 personer

Dubbelrum på cirka 28 m² med två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa (190x90 cm). Denna rumstyp kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Mot ett tillägg kan rummet bokas som enkelrum.

Dubbelrum med havsutsikt, huvudbyggnaden, 2 personer

Dubbelrum med havsutsikt, huvudbyggnaden, 2 personer

Detta är ett dubbelrum med härlig havsutsikt på cirka 25 m², där det finns två riktiga sängplatser. Denna rumstyp kräver två fullt betalande, men kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Stort och fantastiskt läckert spa

Om du som gäst på Sunrise Resort vill skämma bort dig själv ska du bege dig till den otroliga spaanläggningen på systerhotellet Starlight. Detta stora, vackra spa har allt du behöver för att slappna av, koppla bort vardagen och komma in i sann semesterstämning. Inredningen går i orientalisk stil och är väldigt behaglig.

Här kan du mot betalning testa häftiga upplevelser såsom saltrummet, snöfontänen och tropical adventure-duschen. Det finns även turkiskt bad och bastu som kan användas fritt mellan kl. 09.00-14.00, och du kan mot betalning njuta av någon av de många, avslappnande behandlingarna. Här erbjuds allt från klassiska massager till unika behandlingar såsom Cleopatra-mjölkbad och algwrap!

 

Mot betalning

Behandlingar och användning av spaets faciliteter, med undantag för turkiskt bad och bastu mellan 09.00-14.00.

Sunrise ligger ca 10 km från härliga Side, som du kan besöka med hjälp av taxi.

Vänligen ha i åtanke att temarestaurangerna är ganska populära, och då de inte har plats till så många människor rekommenderar vi att du bokar bord i god tid.

En del av aktiviteterna äger rum på Starlight Resorts område.

Var uppmärksam på att vattnet på stranden blir djupt relativt snabbt, och stranden är därför inte särskilt barnvänlig. Infinity poolen har en åldersgräns på 16 år.

Tennisbanorna är endast öppna 15 juni-31 augusti, och här rekommenderar vi att boka tid. Vissa av aktiviteterna, samt shopping och spa, är på systerhotellet Starlight.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections