Faliraki, Rhodos

Tinas Plus

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris upp till 12 år
Lägsta pris:
5 500:-
Barn från:
2 800:-
Barnpool
Nej 
Pool:
Strand
800 m 
Centrum
14 km 

Modernt hotell nära Faliraki

Tinas Plus är ett litet nyrenoverat hotell med modern stil som har fått sitt namn efter ägarfamiljens mamma med samma namn. Härifrån är det nära till Falirakis livfyllda centrum där du kan hitta ett bra utbud av restauranger, butiker, caféer och nattliv. Bara en taxiresa bort ligger Rhodos stad med shopping och restauranger för alla smaker. 

Hotellet har pool med solstolar där du kan njuta av lata dagar under solen. Vill du hellre känna sanden mellan tårna är Falirakis strand bara fem minuter ifrån hotellet.   

På hotellet finns en restaurang, gratis wifi och rummen är för upp till fyra personer. Frukost ingår i priset och halvpension kan köpas till. 

Modernt och avslappnande poolområde

På Tinas Plus kan man njuta av lata dagar vid poolen. Vare sig om du vill njuta av solens strålar eller ta en kall drink i skuggan så finns det möjlighet vid poolområdet. Här finns nämligen både gratis solstolar och en bar med förfriskningar mot betalning i anslutning till poolen. En separat barnpool finns också.  

Falirakis härliga sandstrand ligger endast 800 meter från hotellet. På stranden finns det möjlighet att hyra solsängar och parasoll. 

Observera att hotellet inte erbjuder handduksservice till pool och strand, så kom ihåg att ta med dig din egen hemifrån.

Frukost eller halvpension

När du bor på Tinas Plus ingår en kontinental frukostbuffé med tillhörande kaffe, te och juice. Om du väljer halvpension är det frukost och middag som ingår. Middagen serveras på hotellets restaurang där du kan välja mellan två rätter var kväll. Det finns också en bar där du kan beställa förfriskningar, mot extra kostnad.

I Faliraki stad finns stort utbud av restauranger och barer för alla smaker för den som vill gå ut och äta eller dricka något. 

Mot betalning

Drycker till maten.

Rum för upp till fyra personer

På Tinas Plus bor du i ljusa rum, vissa med utsikt mot terrassen och bergen. Dubbelrummen och sviterna är renoverade i modern stil.  Alla rum har balkong, klinkers, individuell luftkonditionering, minikylskåp, deponeringsbox (mot betalning), tv och vattenkokare. På badrummet finns dusch och hårfön.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet på 20 m² kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Här finns två riktiga sängplatser och en extrasäng. Rummet har balkong som vetter mot terrass och bergen.

Deluxerum för 2 personer

Rummet på 25 m² kräver minst två fullt betalande. Här finns en dubbelsäng samt balkong mot terrass och bergen.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesviten på hela 40 m² kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få två barnpris. Här finns en dubbelsäng och två enkelsängar. Rummet har balkong med möblemang.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.