Kusadasi, Turkiet

Tusan Beach

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

5 personer i samma rum
Barnpris upp till 13 år
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
6 km 

All Inclusive-hotell direkt vid strand och nära centrum

Tusan Beach är ett klassiskt Kusadasi-hotell med sina rötter från 60-talet, och har renoverats och moderniserats genom åren. Hotellet ligger på ett fantastiskt läge på en liten udde med panoramautsikt över den lilla bukten och insjön. På tre av fyra sidor är hotellet omgivet av sandstrand och härligt turkost hav som lockar till svalkande dopp. Det fina hotellområdet bjuder på tre pooler och de vajande palmerna skänker skugga för den som så önskar.

Inredningen är trendig och fin, i familjesviten kan man bo upp till fem personer tillsammans och det finns gott om aktiviteter för hela familjen. All Inclusive ingår i priset.

Hotellet ligger ca sex km från den gemytliga semesterorten Kusadasi och den lokala bussen tar dig dit på endast 10 minuter.

Omgivet av sandstrand

Tusan Beach ligger på en liten udde och är därmed omgivet av sandstrand och härligt turkost hav på tre av fyra sidor. Det finns tre pooler: en huvudpool nästan precis vid stranden, en lite mindre och lugnare samt en som ligger i ett glashus, där väggarna öppnas upp när det är varmt. Det finns två barnpooler att välja mellan och solsängar och parasoller står till fritt förfogande både vid strand och vid pool. Badhandduk kan lånas mot deposition.

Avnjut din mat med en spektakulär utsikt från terrassen

All Inclusive ingår i priset – smidigt, ekonomiskt och välsmakande! Huvudmåltiderna serveras i en bufférestaurang där du kan välja bland mat från runtom i världen. I anslutning till denna restaurang ligger en stor terrass från vilken du bjuds på en vacker havsutsikt.

Det finns två temarestauranger som serverar turkiskt respektive fisk- och skaldjur och i mån av plats ingår ett besök på en av dem per vistelse.

Under dagen serveras snacks och sandwiches i snackbaren och på eftermiddag serveras kaffe och kaka. Läsk, vin, öl och vatten ingår dygnet runt, starkare alkohol slutar serveras vid midnatt.

Nattklubben och engelsk pub ingår inte i All Inclusive-programmet.

Mot betalning

Nattklubb, engelsk pub.

Barnklubb och minidisco

Även barnen trivs på Tusan Beach. Om dagarna kan de leka med andra barn i den internationella barnklubben, som vänder sig till barn i åldern 4-12 år. Här får de rita, titta på film, spela spel och dansa.

På kvällarna arrangeras minidisco på amfiteatern och det finns även en lekplats till barnens stora förtjusning.

Mycket aktiviteter att välja mellan

På Tusan Beach finns alla ingredienser för en aktiv semester om så önskas. Ta en paus från solsängen och prova på allt från tennis, bordtennis och badminton till volleyboll, basket (1/2 bana), dart och vattensporter.  Hotellets animationsteam arrangerar också aktiviteter såsom vattenpolo och aerobics, och du kan hyra kanot och trampbåt vid stranden.

På de flesta av sporterna och aktiviteterna som hotellets animationsteam arrangerar ska man vara 16 år gammal.

I amfiteatern bjuds det på kvällsunderhållning med olika typer av sketcher, musik och komediuppträdanden. Det arrangeras även utomhusdisco ibland och hotellets små butiker säljer bland annat smycken och souvenirer.

Hotellet ligger ca sex km från härliga Kusadasi centrum där det finns gott om shopping, restauranger och semesterstämning, och det tar endast ca 10 minuter att ta sig dit med den lokala bussen.

Wifi finns kostnadsfritt i lobbyn, vid poolen och på rummen och det finns även ett internetcafé samt en liten biosalong. Det finns även ett litet wellnesscenter med hamam, bastu, ångbad och behandlingar mot betalning.

Mot betalning

Vattensporter, kanot, trampbåt, upplyst tennisbana, internetcafé, besök och behandlingar i wellnesscentret.

Bekväma rum med fin inredning

På Tusan Beach bor du i vackert inredda rum, med vackra möbler i mörkt trä och textilier i fina färger. Alla rum har balkong, wifi, individuell luftkonditionering, minibar, deponeringsbox, duschkabin, hårfön och vattenkokare med kaffe och te. 

Mot betalning

Uppfyllning av minibar, deponeringsbox.

Dubbelrum, 2-4 personer

Dubbelrummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och ett barn, och det är möjligt att få ett barnpris och en barnrabatt. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa. Rummet kan fås med landutsikt eller havsutsikt mot tillägg. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit, 2-5 personer

Familjesviten består av två rum med dörr mellan och här finns tre riktiga sängar och en bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och ett barn och det är möjligt att få upp till två barnpriser och en barnrabatt.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.