Faliraki, Rhodos

Venezia Resort

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

4 personer i samma rum
Barnpris upp till 13 år
Lägsta pris:
6 000:-
Barn från:
2 800:-
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
2 km 
Centrum
1,5 km 

Familjeägt hotell med fint poolområde

Venezia Resort är ett familjeägt hotell vars ägare lägger stor möda och energi på att upprätthålla en personlig touch och stil. Familjen har de senaste åren renoverat stora delar av hotellet vilket syns inte minst på det fina poolområdet och trädgården. Här slingrar sig bougainvillean längs väggarna och palmerna ger välbehövd skugga över delar av trädgården vid poolen på eftermiddagen. Längs poolen finns solsängar och parasoller uppradade för den badglade.

Hotellet ligger mittemellan Kalithea och Faliraki, två av de mest populära semesterorterna på Rhodos. Centrala Faliraki ligger bara 1,5 km från Venezia Resort. Hotellet erbjuder gratis transfer till och från stranden 3 gånger per dag. Till Faliraki tar du dig lätt med lokalbussen, som stannar precis utanför hotellet.

Från terrasen som tillhör hotellets restaurang har du en fantastisk utsikt över det kuperade och grönskande landskapet och det turkosa havet breder ut sig i fjärran. På hotellet finns uppdukade All Inclusive-bufféer och två pooler, varav en är barnpool. 

Fint poolområde på hotellet eller badbuss till stranden

Kring poolen står solsängar och parasoll redo att ta emot dig för en lugn dag i solen. Vill du hellre vara lite avskild från poolen så finns en separat solterras med solsängar. Hotellets pool ligger inbäddad av trädgården, där det också finns solsängar, med träd som ger naturlig skugga på eftermiddagen. En separat barnpool finns för hotellets yngsta gäster.

I poolbaren med intilliggande restaurang kan du beställa en svalkande dryck inte så långt ifrån din solstol. 

Tre gånger dagligen styr den lilla badbussen ner mot stranden i Faliraki för att lämna av och hämta upp badglada gäster. Stranden ligger två kilometer från hotellet och består av sand. Här kan solsängar och parasoll hyras mot betalning. 

Observera att det inte finns badhanddukar på hotellet så det kan vara bra att ta med sig det hemifrån.

All Inclusive – bekvämt och gott

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i huvudrestaurangen där också middagen serveras. Lunchen dukas upp i poolbaren utomhus. Ungefär hälften av all mat som serveras på hotellet är gjord utav råvaror från hotellets egna trädgårdar och odlingar i närheten. Alla lokala drycker ingår i priset och cocktails, internationella drycker, juice och glass är mot extra betalning.  

Frukost serveras ca kl 7:30–10:00
Lunch serveras ca kl 12:30–14:00
Middag serveras ca kl 19:00–21:00

Däremellan serveras glass, kaffe och kex, mellan 17:00–18:00.

Observera att tidangivelserna ovan är cirkatider.

Det finns även en separat bar och restaurang vid poolen som du kan beställa mat och dryck mellan 10:00-19:00 mot extra betalning. Inne på hotellet finns även en liten supermarket med ett lättare utbud.

Mot betalning

Cocktails, internationella drycker, juice, glass, mat och dryck i den separata poolbaren.

Lek för stora och små

Om barnen vill ta en paus från plaskande i poolen finns en lekplats med plats för att klättra och slingra sig igenom olika hinder. För de lite äldre barnen och vuxna finns videospel och biljard att erbjuda.

Gratis Wifi finns i lobbyn och på allmänna utrymmen och mot extra betalning i rummen. Hotellet ligger ca 1,5 kilometer från Faliraki centrum där det finns shopping, restauranger och nattliv.

Enkla rum inbäddade bland grönska

De enkelt inredda rummen går i ljusa färger och har trädetaljer. Alla rumstyper har dusch och wc, tv, litet kylskåp, vattenkokare, hårfön och luftkonditionering mot betalning. Alla rum har balkong eller markterrass, de flesta är mot trädgård och pool. Deponeringsbox mot betalning.

Dubbelrum, 2-3 personer

Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Dubbelrum Superior, 2-3 personer

Detta rum påminner om det vanliga dubbelrummet men har en något nyare stil. Här finns två riktiga sängplatser och vissa rum har en bäddfåtölj. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Familjesuite, 4 personer

I familjesuiten, som består av två separata rum på totalt ca 50 m² (inkl balkong), får du två sovrum med fyra riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.