Nyhet

Kemer, Turkiet

Viking Nona Beach

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Strand
0 meter 
Centrum
250 m 

Obs... Det här hotellet ingår inte längre i vårt utbud. Se alla våra hotell i Turkiet här 

Viking Nona Beach är ett populärt All Inclusive-hotell med många stamgäster och med ett perfekt läge i mysiga Kemer.

Det ligger precis vid stranden och med kort gångavstånd till butiker, restauranger och caféer.

Det finns också en fin strandpromenad som är det givna valet för en tidig morgonrunda innan byn vaknar. Det mysiga poolområdet bjuder på en behaglig och avslappnad stämning, och som hotellnamnet antyder så ligger det precis vid stranden.

Det är en fin stenstrand med klart och inbjudande vatten.

Viking Nona Beach är en del av vår Holiday Collection, och här får du mycket för pengarna.

Precis vid stranden

Här finns ett mysigt poolområde, där det råder en behaglig och avslappnad stämning. Vid poolområdet ligger också hotellets restaurang och en poolbar samt en mindre barnpool.

Viking Nona Beach ligger, som hotellnamnet antyder, precis vid stranden. Det är en fin stenstrand med klart och inbjudande vatten. Här finns solsängar och parasoller.

Mot betalning

Mat och dryck på stranden.

Lämna plånboken hemma

På Viking Nona Beach behöver du inte tänka på plånboken, för när du reser med All Inclusive är allt redan betalt hemifrån! Du kan därför njuta av semester med familjen helt utan ekonomiska bekymmer. Både frukost, lunch och kvällsmat serveras som buffé i hotellets huvudrestaurang, och kan avnjutas i restaurangen eller på den stora terrassen.

Under dagen serveras lättare snacks, som exempelvis turkisk gözleme, och under eftermiddagen bjuds det på kaffe och kaka.

Mot betalning

Färskpressad juice, importerad dryck, dryck på flaska, alla cocktails, turkiskt kaffe, espresso, cappuccino, glass (utom kl 16:30-17:00), dryck och mat på stranden, samt all mat och dryck efter kl. 23.00 

 

 

Äkta semester och avslappning

På Viking Nona Beach finns alla möjligheter för riktig avslappning och semesterkänsla. Det är en behaglig stämning och du kan njuta av solen och värmen och bada i både poolen och på stranden.

Wifi i lobbyområdet är kostnadsfritt, men mot betalning på rummet.

Mot betalning

Wifi på rummet.

Fina rum

Rummen på Viking Nona Beach är fina och inredda i ljusa färger. Här finns tv, individuell luftkonditionering, telefon, safetybox (mot betalning), hårfön, minibar och balkong eller terrass.

Mot betalning

Safetybox, wifi, minibar, telefon.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet är 20 m² och här finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng som mäter 190x90 cm. Här kan bo max tre personer, varav max två vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. I badrummet finns dusch. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

Familjerummet är 35 m² och här finns en dubbelsäng samt två enkelsängar. I badrummet finns badkar. Det kan bo max fyra personer, varav max två vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesviten är cirka 45 m² och här finns två riktiga sängplatser i det ena rummet och tre sängplatser i det andra rummet. Det kan bo max fem personer och det är möjligt att få ett barnpris.

För att komma till stranden ska du gå cirka 20 meter, korsa strandpromenaden och därefter gå ner för trapporna till stranden.

Visst oljud från området och trafiken bör förväntas.

Det finns nivåskillnader och trappor på hotellområdet.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections