Nyhet

Kemer, Turkiet

Viking Star

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
600 meter 
Centrum
450 meter 

Obs... Det här hotellet ingår inte längre i vårt utbud. Se alla våra hotell i Turkiet här 

På det populära All Inclusive-hotellet Viking Star i Kemer är det mysiga poolområdet den självklara samlingspunkten, och härifrån kan du njuta av utsikten över bergen i horisonten, medan du solar och badar. Här råder en livlig stämning och hotellets aktivitetsteam underhåller och arrangerar aktiviteter både under dagen och under kvällen. Viking Star har många stamgäster och är ett väletablerat och populärt hotell på den skandinaviska marknaden.

På kvällen är det väldigt stämningsfullt vid poolorådet och här arrangeras både middag, minidisco och underhållning.

Här bor du på gångavstånd till butiker, restauranger och mataffär, och det finns ett par butiker, en minimarket och en frisör på själva hotellet.

Viking Star är en del av Holiday Collection och här får du mycket för pengarna.

Poolområdet är hotellets hjärta

Det mysiga poolområdet är hotellets naturliga samlingspunkt och härifrån kan du ligga och njuta av utsikten över bergen i horisonten. Här råder en livfull stämning och hotellets aktivitetsteam underhåller och arrangerar aktiviteter både under dagen och under kvällen.

Här finns också en poolbar som även serverar lite snacks under dagen. På kvällen förvandlas poolområdet till ett stämningsfullt område där det arrangeras middag, minidisco och underhållning.

Om du vill ta ett uppfriskande dopp i det blåa Medelhavet, så kör hotellets shuttlebuss till en närliggande strand, som endast ligger 600 meter från hotellet. Här finns både solsängar och parasoller till hotellets gäster.

De minsta barnen har sin egen lilla runda barnpool med en liten rutschbana. Det finns även en inomhuspool med en liten integrerad barnpool.

Mot betalning

All mat och dryck på stranden.

Slipp tänka på var ni ska äta

Det är skönt att resa på semester med All Inclusive, för då slipper du att ständigt tänka på var nästa måltid ska intas, och även på vad det kostar – med All Inclusive är det redan betalt hemifrån och det största beslutet som ska fattas är vad du ska välja från buffén.

Frukost, lunch och kvällsmat på Viking Star serveras som buffé och det är både möjligt att sitta inomhus och utomhus. Under eftermiddagen serveras kaffe, te och kaka. All lokal dryck ingår i All Inclusive-programmet.

Mot betalning

Färskpressad juice, importerad dryck, glass, turkiskt kaffe, espresso och cappuccino. All dryck på Piccadilly Disco och i vitaminbaren, all dryck på temarestaurangen samt besök på denna utöver det första, inkluderade besöket. All mat och dryck på stranden.

Internationell barnklubb

Barnen kan leka och busa och kanske till och med träffa nya kompisar i den internationella barnklubben.

Massor av aktiviteter

Hotellets aktivitetsteam arrangerar gemensamma aktiviteter för hotellets gäster vid, i och omkring poolen, till exempel vattenpolo och vattenaerobics. Även på kvällarna bjuds det på underhållning och aktiviteter, och vid området kring poolen är det både minidisco och kvällsunderhållning. Om du skulle vilja ta en svängom så finns det ett disko på hotellet.

Du kan också utmana dina medresenärer i bordtennis, tennis, dart och biljard. Hotellet ligger med gångavstånd till butiker, restauranger och mataffär, och det finns även ett par butiker, en minimarket och en frisör på själva hotellet.

Wifi i lobbyn är kostnadsfritt, men mot betalning på rummet.

Mot betalning

Wifi på rummet, frisör, bordtennis, biljard och aktiviteter i spelrummet.

Härliga rum

Rummen på Viking Star är ljusa och härliga. Det finns tv, luftkonditionering, minibar, safetybox, hårfön och laminatgolv. Alla rum har balkong.

Mot betalning

Safetybox, telefon, minibar, room service.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Detta rum är cirka 22 m² och här finns två riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 90x190 cm. Här kan det bo max tre personer, varav max två vuxna, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. Detta rum kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

Detta rum är cirka 25 m² och här finns två riktiga sängplatser i sovrummet, samt en bäddsoffa i till barnen i uppehållsrummet. Här kan det bo max fyra personer varav max två vuxna, och det är möjligt att få barnpris på ett barn.

Rum med våningssäng, 2-4 personer

Rum med våningssäng, 2-4 personer

Detta rum är cirka 22 m² och här finns två riktiga sängplatser samt en våningssäng. Här kan det bo max fyra personer, varav max två vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjerum Connection, 2-4 personer

Familjerum Connection, 2-4 personer

Detta rum är cirka 45 m² och består av två dubbelrum med en dörr mellan de två rummen. Det finns två riktiga sängplatser i vardera rum. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris. Dessa rum ligger på översta våningen och balkongerna har en murad vägg.

Njut av en härlig spabehandling

Här finns ett fint spa, där du kan koppla av vid inomhuspoolen, skämma bort dig själv med ett turkiskt bad i hamamet eller få en avslappnande behandling för kropp och själ.

Mot betalning

Alla behandlingar.

Barnklubben är öppen mellan 14/5 – 15/10.

Hotellets musik, underhållning och diskotek kan störa vissa rum – liksom den närliggande moskén som kan uppfattas som störande.

Visst oljud från området och trafiken bör förväntas.

Det finns nivåskillnader och trappor på hotellets områden.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections