Nyhet

Kemer, Turkiet

Viking Suite

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
1 km 
Centrum
300 m 

Obs... Det här hotellet ingår inte längre i vårt utbud. Se alla våra hotell i Turkiet här

Viking Suite är ett trevligt lägenhetshotell med många stamgäster som uppskattar den vänliga, goda och personliga servicen och den avslappnade, behagliga atmosfären. Hjärtat av hotellet är det mysiga poolområdet där den härliga semesterstämningen är på topp.

Det går en shuttlebuss till en närliggande strand, så det är även möjligt att ta ett uppfriskande dopp i Medelhavet.

Du bor i lägenheter och har möjlighet att boka All Inclusive.

Hotellet ligger i utkanten av byn och på gångavstånd till butiker, restauranger och mataffär.

viking Suite är en del av Value Collection, som är vår samling av prisvänliga hotell.

Slappna av vid poolen eller njut av stranden

Hjärtat av hotellet är det mysiga poolområdet där den härliga semesterstämningen är på topp. Utöver att vara den naturliga samlingspunkten under dagarna, när det badar i solens strålar och härliga värme, så är det även här som kvällsunderhållningen äger rum ett par kvällar i veckan.

Om du vill ta ett uppfriskande dopp i Medelhavets blåa vågor, så kör hotellets shuttlebuss till en närliggande strand och här finns både solsängar och parasoller till hotellets gäster. Badhanddukar kan lånas mot en avgift.

Alternativt kan du ta med dig dessa hemifrån.

Barnklubb och lekplats

Det finns en liten barnklubb där barnen under högsäsongen kan leka med andra barn. Det finns även en liten lekplats och en del av poolen är barnpool.

Ljusa lägenheter

Lägenheterna på Viking Suite är ljusa och moderna och inredda i behagliga färger. I alla rum finns telefon, tv, luftkonditionering, hårfön och klinkergolv. Det finns ett mindre kök utrustat med de mest grundläggande tillbehören samt vattenkokare, mikrovågsugn och kylskåp.

Mot betalning

Safetybox och luftkonditionering.

Tvårumslägenhet utan balkong, 2 personer

Tvårumslägenhet utan balkong, 2 personer

Denna lägenhet är cirka 25 m² och här finns två riktiga sängplatser i sovrummet. Det kan bo två personer, varken mer eller mindre. Denna lägenhet har ingen balkong. Denna rumstyp kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Tvårumslägenhet med balkong, 2-4 personer

Denna lägenhet är cirka 30 m² och här finns två riktiga sängplatser i sovrummet, samt två extrasängar i uppehållsrummet. Extrasängarna mäter 90x190 cm. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få två barnpriser. Denna lägenhet har balkong.

Tvårumslägenhet med balkong, utan måltider, 2-4 personer

Denna lägenhet är cirka 30 m² och här finns två riktiga sängplatser i sovrummet, samt två extrasängar i uppehållsrummet. Extrasängarna mäter 90x190 cm. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få två barnpriser. Denna lägenhet har balkong. Vistelsen i denna lägenhet är utan måltider.

Trerumslägenhet, 4-5 personer

Denna lägenhet är cirka 45 m² och här finns två sovrum med två riktiga sängplatser i vardera. I uppehållsrummet finns en extrasäng som mäter 90x190 cm. Här kan bo max fem personer, varav max fyra vuxna, och det är möjligt att få ett barnpris. Denna lägenhet har balkong.

Slappna av i hotellets spa

Du kan få massage eller ansiktsbehandling i hotellets lilla spa.

Mot betalning

Alla behandlingar

Kvällsunderhållningen vid poolområdet kan störa de lägenheter som vetter mot poolen.

Vissa rum vetter mot en innergård eller mot en mur.

Det är en del trafik i området.

Barnklubben är öppen 15 juni till 15 augusti.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections