Nyhet

Pomorie, Bulgarien

Wave Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
5 km 

Nytt och fräscht hotell

Wave Resort är ett splitternytt hotell som slog upp dörrarna 2019. På detta läckra hotell får du massor av plats att breda ut dig på, flera härliga pooler och All Inclusive dygnet runt.

Den imponerade och iögonfallande huvudpoolen, som breder ut sig över en ansenlig del av hotellområdet, ligger vid sidan av de stora fontänerna i trädgården, och här finns massor av plats och luft. Det finns också en aktivitetspool, ett område med vattenrutschbanor och annat vattenplask samt ett vackert område vid den lugna poolen.

Från terrassen vid den stora, välkomnande lobbyn kan du på kvällarna titta på den häftiga fontänshowen medan du avnjuter ett glas bubbel eller en svalkande drink.

På Wave Resort kan du faktiskt njuta av All Inclusive dygnet runt, och utöver bufféerna i den stora och ljusa huvudrestaurangen finns det också tre temarestauranger och fyra barer runtom på hotellet.

Hotellet är inrett i en minimalistisk stil som tilltalar de nordiska gästerna – rena linjer, rustika detaljer som betonggolv, vita väggar, ljust trä, ljusa och bekväma stolar och mjuka soffor. De rymliga rummen, som alla har balkong, är även de inredda i samma stil som resten av hotellet.

Wave Resort är omgivet av saltutvinningsfält och ligger en bit bort från det mesta, men du har allt du kan tänkas behöva på hotellet. Hotellet ligger knappt 5 km från Pomorie, 7 km från mysiga Nessebar och 10 km från livfulla Sunny Beach – och med endast 15 km från Burgas flygplats är transfertiden kort när du ankommit till Bulgarien.

Wave Resort är ett av Nazars hotell där du får mycket för pengarna, och ingår i vår Holiday Collection.

Imponerande pool med inbyggd jacuzzi

Du kan helt enkelt inte undvika att lägga märke till den imponerande och iögonfallande huvudpoolen som breder ut sig över en ansenlig del av hotellets område. Denna avlånga pool har flera avstickare ut på sidorna och det finns till och med en jacuzzi mitt i poolen.

Det finns också en aktivitetspool, en lugn pool och en barnpool med ett sprutande plaskområde och ett par minde vattenrutschbanor för minstingarna i familjen. Vid området vid den lugna poolen, som är till för personer över 16 år, råder det en behaglig och avslappnad stämning, och det är underbart att ligga och lata sig på de mjuka madrasserna i paviljongerna runtom poolen.

Fart- och vattenälskarna kommer säkert fördriva mycket tid i området med de fyra roliga vattenrutschbanorna.

Den privata stranden har delvis svart sand, som är rik på mineraler – och det kan varmt rekommenderas att ta ett uppfriskande morgondopp i Svarta havet innan dagen tar fart. Här finns solsängar och parasoller. Var uppmärksam på att det relativt snabbt blir djupt på stranden. 

Den läckra inomhuspoolen badar i härligt ljus eftersom att den är omgiven av stora fönsterpartier. Observera dock att inomhuspoolen inte är öppen i juli och augusti.

All Inclusive dygnet runt

När du semestrar med All Inclusive slipper du tänka på vad ni har råd med när ni ska ut och äta – här är nämligen alla måltider betalda hemifrån, och detsamma gäller drycken. På Wave Resort kan du faktiskt njuta av All Inclusive hela dygnet runt!

De tre huvudmåltiderna serveras som buffé i den stora, öppna och ljusa restaurangen, och det är också möjligt att avnjuta sina måltider utomhus. Barnen har sin egen sektion med barnvänlig mat – serverat så att de själv kan ta för sig av det de vill ha. Under dagen serveras det olika snacks i snackrestaurangen vid poolen, och i lobbyn kan du dygnet runt få lite att äta, samt förse dig med kalla och varma drycker. Utbudet av mat, snacks och dryck är beroende på vilken tid på dygnet det är, och kan variera.

På Wave Resort finns det också tre temarestauranger – en bulgarisk, en asiatisk och en Medelhavsrestaurang. Dessa är inredda i olika stilar, som speglar maten i just den restaurangen, och är mer intima än huvudrestaurangen, eftersom att det bara finns plats till 40 personer. Temarestaurangerna kan besökas mot ett mindre tillägg, och det rekommenderas att boka i god tid.

'Det kan vara lite hektisk stämning i huvudrestaurangen på de mest populära tiderna, eftersom att det är mycket människor.

Vattenplask och vattenrutschbanor

Om området med vattenrutschbanorna, vattenplaskområdet, de härliga poolerna – och tro oss, den stora huvudpoolen är tveklöst ett omtyckt dragplåster – inte är nog för att hålla igång barnen, så är säkert den internationella barnklubben populär.

Det är ett stort område som har både inomhus- och utomhusfaciliteter. I den stora, ljusa och öppna lokalen finns det massor av leksaker, och utomhus finns en stor, härlig lekplats med gummiunderlag, som också är en hit.

Zumba, yoga och vattenpolo

Hotellets aktivitetsteam erbjuder ett brett utbud av aktiviteter under dagens lopp, så om du inte enbart vill ligga och slappna av vid poolen och stranden, så finns det goda möjligheter att ta del av aktiviteterna – vattenpolo, Zumba, boule och bågskytte för att nämna några.

Det erbjuds också en del aktiviteter som fokuserar på mindfulness, så här kan du utöva både yoga och tai-chi. I hotellets fina gym finns flera maskiner, vikter och löpband, så du har verkligen alla förutsättningar för en aktiv semester på Wave Resort.

Om du hellre vill slappna av och skämma bort dig själv, så borde du besöka hotellets härliga spaavdelning. Från terrassen vid den stora och inbjudande lobbyn kan du på kvällarna se den fina fontänshowen medan du avnjuter ett glas bubbel eller en svalkande drink. Flera kvällar i veckan bjuds det på underhållning i hotellets amfiteater.

Hotellet erbjuder shuttlebuss till närliggande Pomorie, där du kan strosa en runda och titta på det lokala livet. Bussen avgår flera gånger dagligen, både till och från Pomorie.

Wifi är gratis överallt på hotellet.

Rymliga rum i minimalistisk stil

Rummen är rymliga och fräscht och minimalistiskt inredda i en stil som tilltalar nordiska gäster. Här är rena linjer och ljusa nyanser som beige, klarblått och vitt.

På rummen finns både klinkers och laminatgolv, och här finns telefon, tv med översikt över hotellets faciliteter och möjligheter, walk in closet, central luftkonditionering, minibar, safetybox och kostnadsfritt wifi.

Alla rum har balkong som antingen har utsikt över hotellets område eller de omkringliggande markerna och omgivningarna.

Dubbelrum trädgårdsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum trädgårdsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrummet är cirka 36 m² och det finns tre riktiga sängplatser. Rummet har utsikt mot trädgården och det är möjligt att, mot ett tillägg, boka delvis havsutsikt (Seaside) eller havsutsikt. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre personer och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum.

Dubbelrum med delvis havsutsikt (Seaside), 2-4 personer

Dubbelrum med delvis havsutsikt (Seaside), 2-4 personer

Dubbelrummet är cirka 36 m² och det finns tre riktiga sängplatser. Rummet har delvis havsutsikt (Seaside). Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra personer, varav max tre vuxna, och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum.

Dubbelrum Deluxe, delvis havsutsikt (Seaside), 2-3 personer

Dubbelrum Deluxe, delvis havsutsikt (Seaside), 2-3 personer

Dubbelrum Deluxe är cirka 44 m² och det finns tre riktiga sängplatser. Rummet har delvis havsutsikt (Seaside) och det är möjligt att, mot ett tillägg, boka med havsutsikt. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum havsutsikt, 2-4 personer

Dubbelrum havsutsikt, 2-4 personer

Dubbelrummet är cirka 36 m², det finns tre riktiga sängplatser och rummet har havsutsikt. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra personer, varav max tre vuxna, och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum. 

Dubbelrum Deluxe med havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum Deluxe med havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum Deluxe med havsutsikt är cirka 48 m² och det finns tre riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit med delvis havsutsikt (Seaside), 2-4 personer

Familjesvit med delvis havsutsikt (Seaside), 2-4 personer

Denna familjesvit är cirka 59 m², det finns fyra riktiga sängplatser och har delvis havsutsikt (Seaside). Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Stort dubbelrum med havsutsikt, 2-4 personer

Stort dubbelrum med havsutsikt, 2-4 personer

Detta rum är cirka 43 m² och här finns två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa som mäter 200x80cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra personer, varav max tre vuxna, och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum Deluxe Swim-up, 2-3 personer

Dubbelrum Deluxe Swim-up, 2-3 personer

Dubbelrum Deluxe Swim-up är cirka 44 m² och här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 198x80 cm när den är utbäddad. Från rummets lilla terrass kan du hoppa direkt i den avlånga poolen som delas med de omkringliggande rummen.

Ett par timmars avslappning

Semestertid är lika med tid att skämma bort sig själv, och det finns väl få sätt som är bättre att skämma bort sig själv på än genom en läcker och egoistisk spabehandling som enbart fokuserar på ditt välbefinnande? På Wave Resort är du i trygga händer hos den trevliga och erfarna personalen.

Om du inte har lust med en behandling kan du fritt nyttja bastun, ångbadet, jacuzzin och saltrummet. 

Det finns till och med en maskin med krossad is, och det är verkligen härligt att kyla ner sig vid den innan eller efter en tur i bastun. Bastun är stor, ljus och har panoramafönster med utsikt mot trädgården.

Mot betalning

Alle behandlingar.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Wave Resort gör de bland annat följande initiativ:

• De har magnetiska nyckelkort till alla rum, som gör att elektriciteten stängs av när gästerna lämnar rummet

• Luftkonditionering stängs av när balkongdörren öppnas och även när gästerna lämnar rummet

• Återvinningsbara plastmuggar vid pool- och strandbaren

• De har schampo- och tvålbehållare på badrummet, istället för plastförpackade engångsartiklar

• Ser till att avfall sorteras och att det skickas till återbruk och återvinning

Inomhuspoolen är stängd i juli och augusti.

Det blir relativt snabbt djupt på stranden.

Det kan vara lite hektisk stämning i huvudrestaurangen på de mest populära tiderna, eftersom att det ju är mycket människor.

Med All Inclusive dygnet runt, kan du i lobbyn alltid få lite att äta, samt förse dig med kalla och varma drycker. Utbudet av mat, snacks och dryck är beroende på vilken tid på dygnet det är och kan variera.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter. Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck.

 

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections