Upplev härliga Kemer

Kemer är mest känt för sin naturliga skönhet, och här bjuds du på en slående natur som består av klarblått vatten, härliga stränder, vacker grönska och majestätiska växtbeklädda berg som når ända ner till kusten. Denna fridfulla badort kännetecknas av sin småstadscharm och här råder ett avslappnat lugn och en fridfull atmosfär.


Historiskt sett har Kemer främst varit en mysig liten fiskeby, men har på senare tid blivit alltmer populär som semesterdestination, tack vare det perfekta läget, cirka 40 km från storstaden Antalya, i kombination med den slående naturen och ett fantastiskt och solsäkert klimat.


Utöver bad och avkoppling finns det i Kemer goda möjligheter till vandring och du bör heller inte missa de vackra ruinerna från den antika staden Phaselis. Gågatan i centrum är kantad av mysiga restauranger och caféer och det finns även flera små torg och gemytliga uteserveringar samt en strandpromenad och en marina. Det finns ett också fint utbud av butiker i centrum och ibland arrangeras en marknad där det säljs allt mellan himmel och jord. Det finns även bra förbindelser in till Antalya, där du hittar gott om kultur, shopping, basarer, restauranger och nattliv.

 

Välj vilket hotell som passar dig bäst

När du bor på Viking Star har du lika nära till stranden som till centrum. Väljer du att bo på Viking Nona Beach bor du precis vid stranden samtidigt som du har promenadavstånd till butiker och uteliv. Vill du njuta av rymliga lägenheter, familjär atmosfär och personlig service, då ska du välja Viking Suite (Viking Apartments). Alla tre hotellen har ett stort utbud av faciliteter, en egen personlig charm och de tillhör Holiday Collection.

Se mer om de olika hotellen nedan.

Nu kan du boka de tre populära hotellen från Turkietresors utbud Viking Star, Viking Nona Beach och Viking Suite (Viking Apartments) här hos oss på Nazar.

 

Anmäl dig till Nazars nyhetsbrev

Få våra erbjudanden först av alla - prenumerera på vårt nyhetsbrev.