Rhodos stad, Rhodos

Vassilia Hotel

Gästbetyg
3 av 5
Baserat på 35 svar
Gästbetyg
3 av 5
Baserat på 35 svar

Måltider flera möjligheter
3 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
 
Pool:
 
Strand
150 m 
Centrum
50 m 

Enkelt och mysigt hotell med nära till allt

Vassilia ligger verkligen centralt, endast 150 meter från en av Rhodos stads populäraste stränder. Här har du nära till allt vad staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping och inte minst nattliv, då den livliga och populära bargatan ligger endast ett par minuter från hotellet.

Vassilia Hotel är det perfekta valet för dig som gillar att bo centralt, att ha nära till stranden och som inte har så stora krav på själva hotellrummet. Rummen är enkelt inredda och samtliga har balkong.

150 meter till en av stadens populäraste stränder

Vad kan vara härligare än ett dopp i havet efter en lång shoppingtur i den gassande solen! Som tur är så ligger det en fin strand endast någon minuts promenad bort från hotellet.

Inga måltider, frukost eller halvpension – valet är ditt

På detta hotell ingår inga måltider men det finns möjlighet att köpa till frukost eller halvpension. Måltider serveras på hotellets egen restaurang i form av buffé. Till frukost ingår kaffe och te, men till övriga måltider köper du dryck själv. Om du väljer halvpension är det frukost och antingen lunch eller middag som ingår.

Med bara några minuters gångavstånd till Rhodos stads myllrande huvudgator så finns det massor att välja på när hungern eller törsten slår till.

Mot betalning

All dryck förutom kaffe och te till frukosten.

Rustika rum med egen balkong

Samtliga rum har egen balkong och är utrustade med bad eller dusch. Minikylskåp och trådlöst internet på rummet är standard. AC och deponeringsbox för säker förvaring finns mot extra kostnad.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Rummen är på ca 20 m² och kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max tre vuxna i rummet. Här finns två riktiga sängplatser med möjlighet för en extrasäng. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Vänligen observera att er transferbuss inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell pga. trafiken och de smala gatorna. Ni kan därför behöva gå ca 150 meter med ert bagage.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections